58

млад БГ ерген

преди 9 години

До рускинче от Ямбол 74Нямаш никакви проблеми в БГ ,тук има много задомени рускини и всички са много доволни.Не го мисли Жужин,той няма работа тук ние сме си в НАТО и ЕС и да не ти пука !

57

Анонимен

преди 9 години

Целия ислямски свят е на страната на Путин след като даде на джихадистите от Иран ядрено оръжие да стрелят по ЕС, САЩ и Израел с него!...Иран няма ядерено оръжие.

56

Анонимен

преди 9 години

В НАЧАЛОТО НА ФЕВРУАРИ ПО КИТАЙСКАТА САТЕЛИТНА ТЕЛЕВИЗИЯ CCTW ПРЕДАВАЩА ОТ ХОНГ КОНК НА АНЛИЙСКИ ПОКАЗАХА ШЕФА НА КИТАЙСКАТА НАЦИОНАЛНА БАНКА ,КОЙТО ЗАЯВИ СЛЕДНОТО;-ВЗЕМАЙКИ ПРЕДВИД НОВИТЕ СВЕТОВНИ ИКОНОМИЧЕСКИ РЕАЛНОСТИ ДОГОВОРА ОТ БРЕЙТЪН УДС ,ИЗВЕСТЕН КАТО БРЕЙТЪН-УДСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ДОМИНАЦИЯТА НА ДОЛАРА КАТО СВЕТОВНА РАЗПЛАЩАТЕЛНА ВАЛУТА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СМЯТА ЗА АКТУАЛЕН...ОПАЛА КИТАЙ КАЗВА ЧАО НА ЗЕЛЕНАТА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ДЕТО Я ПЕЧАТАТ НА КОНВЕЙР РОДШИЛДОВИТЕ БАНКЕРИ OT FED.

55

Анонимен

преди 9 години

70 *** ти е вицаАз знам че оня ден Криско хванал златната рибка и тя му се помолила да я пусне обратно в морето, понеже ще му изпълни три желания. Криско без замисляне я хвърлил на пясъка и й казал: Покажи на тия Хуора как са мяташ!

54

Барак Обама

преди 9 години

"Ние трябва да изиваме ръцете на държавите в случай, че не правят това от което ние се нуждаем"youtube/watch?v=l2e_otoo2Vg

53

Боби

преди 9 години

Целия ислямски свят е на страната на Путин след като даде на джихадистите от Иран ядрено оръжие да стрелят по ЕС, САЩ и Израел с него!Путин не е убиеца на християните това са долни лъжи!!!!

52

Анонимен

преди 9 години

Дано и ние сме в техните интереси

51

до 36

преди 9 години

Напълно подкрепям! Либия, Ирак, Афганистан, Сирия, Сомалия, Филипините,Судан, Югославия, Виетнам, Ливан, Йемен и още много други! А при по-малките страни като нас осъществяват икономическо убийство, изсмукват ни всички ресурси и сриват цялата страна, за да сме зависими. Русия ни е дала енергетика, заводи, развито селско стопанство, искаха да построят Южен поток, освободиха ни от турците. Какво ни дадоха НАТО и ЕС? България в Евразийския съюз!

50

Мечето Миша

преди 9 години

Хванал Путин златната рибка. Тя, както си му е редът, обещала да му изпълни три желания. Желанията на Путин били: "Искам да паднат всички санкции срещу Русия, петролът да стане 120 долара за барел, и Русия отново да я уважават по цял свят"."Слушай, ***, за да ти изпълня желанията, ще трябва да те убия" - отговорила златната рибка!

49

анонимен

преди 9 години

ДАВАЙ ПУТИН НАСТЬПИ СЕГА И БЬЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ И НИ ОСВОБОДИ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКОТО КОЛОНИАЛНО ГОСПОДСТВО---ИСТИНСКИТЕ ВЬЛГАРИ--С ТЕБЕ СМЕ

48

АНТИ

преди 9 години

Чакам рускоговорящите си(стари) клиенти лятото, защото скъсания западен социал-турист не купува а само гледа!Няма ли рускоговорящи остават олинклузив бедняци и ще има ГЛАД!!!

47

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

До РумбоМного хубав коментар ! Шапка ти свалям !За нас българите и за целия свят е важно именно това: ДОКАТО Я ИМА РУСИЯ - НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД НЯМА ДА ГО БЪДЕ.Няма да може да бъде наложен на целия свят.Световната тирания няма да се състои !Глобалният затвор и чипирането на хората ще остане само в болните мозъци на тези, които са измислили това.РУСИЯ е гарант за ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДАТА на човечеството !Как живеят руснаците си е тяхна работа. Те са свикнали с немотията. Широки души са !

46

Го4о

преди 9 години

Обама "точно това си мислеше" .... да даде на Русия "да си отстоявала националните интереси"!? ...... Порошенко тези дни обявява ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ! Въоръжаването на Украйна е на дневен ред! С Путин е свършено!

45

Анонимен

преди 9 години

алчността управлява света

44

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да ви боли (умни и красиви) соросчета ,това са новите световни реалности Руската военна мощ и икономическата мощ на Китай и останалите страни от БРИКС и шанхайската група светът вече не е същия и пакс юдеум(нов световен ред) доминиран от сащ и запада приключи

43

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Всичко, което можеше да се загуби от тоя конфликт... - *** го загуби...

42

Анонимен

преди 9 години

На Русия не й дреме, кой я обича и кой я мрази, нито как ще наричате Путин. Тя не търси вашата любов, а иска само едно: Да се съобразяват с нея. И щом силата е необходимо условие за това, тя я притежава и демонстрира.

41

Краси

преди 9 години

Как Путин, няма да отстоява национални интереси като има единство между народ и власт. Как България да отстоява национални интереси когато е управлявана от крадци и предатели, между българите и управниците има пропаст.

40

-10

преди 9 години

Евалата! Путин се оказа майстор. Постигна целите си,--------------Следващата стъпка в световното преразпределяне на територии е Турция да анексира Източните Родопи. Българските русофили ще помогнат с всички сили на това!

39

Анонимен

преди 9 години

На снимката Новият ПЪТНИК като садам