112

Ivo

преди 10 години

Глупав народ еййй глупав народ, кой ви изпи мозъка, много сте прости, парите които сега ще вземете, ще ги върнете попити с кръв да знаете, Доган така действа, а вие му се поддавате на машинациите! Предателски народ сме, и всички предатели историята са свършвали зле, както ще свърши и нашия народ R.I.P. BULGARIA!!! "*** Глава Затрива"

111

Анонимен

преди 10 години

Серго, Марси ви съсипа, бе!Предателите заслужават точно това- нож в гърба!

110

Анонимен

преди 10 години

Нали знаете жали се до 40 и после започва да избива чивията, а горкият министър не разбрал с какво провокира ХОРАТА.

109

Циника

преди 10 години

Колко драматично! как им се иска на протестиращите да са големите герои на една голяма сцена! Как мечтаят посирането им да бъде представено като подвиг от медиите, та дано да начешат за пореден път дребното си его!

108

KIKO

преди 10 години

ПОЛИСАИТЕ СА МЕЗДУ 4УКА И НАКОВАЛНИАТА ВИНОВНО Е ПРАВИТЕЛСТВОТО ОВЦХЕ6АРСКИ !!!!

107

ХА ХА ХА

преди 10 години

Окървавиха жълтите павета-с "медийната подкрепа на днес."бг"

106

denim58

преди 10 години

На тези от МВР и жандармерията НИЕ им плащаме заплатите! Тази вечер прекрачиха тънката червена линия и си забиха последният пирон в ковчега! Тази вечер правителството падна! ОСТАВКА БЕ ПОБОЙНИЦИ!

105

Анонимен

преди 10 години

Само с ***

104

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен-мутро ***, не те ка виновни, а проклетите другари,фесове и психоболните от БСП ,ДПС и атака.До сега 40 дни ни искаха да чуят народа. Дойде от Европа г-жа Рединг да чуе хората, а те не.ВЪН, ВЪН, ВЪН на тазипаплач от парламента и правителството.

103

BGN

преди 10 години

до 154 БууууНтутре гледайте поне 400 души да се съберете !!

102

РЕВОЛЮЦИЯ

преди 10 години

ДОЛУ БСП ДОЛУ ДПС ДОЛУ КОМУНЯГИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

101

Циника

преди 10 години

тези 60 човека пред Парламента трпябва да бъдат арестувани и съдени за дребно хулиганство /за едро хулиганство не са заслужили тъй като и мечтите и п...те им са малки/!

100

политолог

преди 10 години

Най после един умен, образован и с достойнство Президент. Другари комунисти-социалисти-депесари-атакисти и т. п. , не го харесвате Президента защото не прилича на вашите избиратели и депутати. Последния случай с депутата бат Сали е събирателен образ на чалгата в политиката. Вашата простотия няма край. Бог да пази България от БСП-ДПС-Атака-ДС.

99

Анонимен

преди 10 години

Крайно време беше полицията да си свърши работата.

98

Анонимен

преди 10 години

Браво на тези сърцати българи! Дано да няма сериозно пострадали! Срам за България е да имаме повече такива народни представители! Комунистическата партия името си смени, но действа по един и същи начин, затова - ОСТАВКА! НЕЗАБАВНО!

97

denzel

преди 10 години

taka i taka sa vsichki na kup(pochti de)v avtobusa da gi karat napravo v pandiza

96

varg

преди 10 години

До До варгЩе умреш ти защото съм живял три месеца в Хайти и владея черните изкуства.

95

к

преди 10 години

Мислете с главите си, не с задните си части. Това е дело на Доган и Сергей, търсят всевъзможни начини да прекратят протестите и да продължат сценария си който започна още с измисленото покушение над Доган. Бъдете умни и покажете интелигентноста си, не позволявайте да бъдете пионки на БСП респективно ДПС и палячовците от Атака.

94

Sumone

преди 10 години

Като човек с леви виждания подкрепям НАПЪЛНО протеста. Всеки истински ляв ще го подкрепи, понеже в БСП няма и никога не е имало нищо ляво. Това е просто една трансформирана "партия", чиято цел е да ограбва народа - точно както ГЕРБ, точно както СДС и всички останали, които за 24 години разрушиха и разрушават България. Има обаче едно но - нека тази псевдо-социалисто-капиталистическо-"червена" *** след като си замине, отнесе в гроба и ГЕРБ - защото спасението, драги ми хора не е и в тях.

93

tangra

преди 10 години

Бирените протести. Що ги траят не мога да разбер. Интелигентните протестиращи ***. Не знаят какво искат. Щото да ме извиняват ама реформаторския блок е пълна смешка. Да протестират но да кажат какво предлагат, и какво точно са им направили депутатите. Биха убили ли? Знам че са платени от Герб и ЦЦ и ИФ