27

злобари

преди 11 години

Който го въведе, когато имаше такива икономически условия, той ще го отмени, когато нещата са с главата на долу. Факт и достойнство! Защо пищите, а не кажете обстоятелставата тогава и сега.Мизерията и безработицата, до която ни доведе Буда! СЕГА Е ВАЖНО БЕДНИТЕ ДА НЕ ПЛАЩАТ НИКАКЪВ ДАНЪК, СРЕДНАТА КЛАСА ДА ПЛАЩА 10% КАТО ДОСЕГАШНИЯ ДАНЪК, А ОСТАНАЛИТЕ-ПРОГРЕСИВЕН.Какво неясно и несоциално има тук? Искам цифри и факти, а не общи плювни.

26

Анонимен

преди 11 години

В България икономиката е точно публичен дом. Реват против проверките, защото явно има какво да крият...

25

Анонимен

преди 11 години

" Богат" било относително понятие, според Левон. Човек да се чуди той с тая заплата от 200хилки богат ли е или беден??? Политиката не била публичен дом! Така е, но вие ченгетата кредитни милионери, комсомолци и всички други " другари бизнесмени" и "политици" я превърнахте за 23 год. в публичен дом,само че със стари крадливи *рви. Новите лица ,ако не друго, поне ще внесат малко свежест

24

MIMI

преди 11 години

NIKOGA KOMUNISTITE NA VLAST

23

Анонимен

преди 11 години

Абе социализма е гадна работа.Лошото на герб не бяха идеите - а хората - *** като Тиквата, мършата, Цвъки и останалите. При БСП е точно обратното - там идеите им са ***, но хората са по-умни.

22

koko

преди 11 години

Никой сериозен инвеститор няма да вложи пари в страна където данъците се променят през ден. Тия ще направят добре ако престанат да дрънкат глупости

21

green peace

преди 11 години

Оф, *** прости-та нали именно те го гласуваха и приеха този плосък данък!!! Няма ли най-накрая да се събере едно Велико народно събрание, да променят конституцияка като задължат тези *** "Народни" представители да носят наказателна отговорност за действията си и да спрат с предизборните лъжи!?! То бива наглост, ама тяхното направо край няма!!!

20

Анонимен

преди 11 години

пълно с глупациподоходния данък в българия винаги е бил свързан с големината на работната заплатас това изключени от преди няколко годин с цел да се декларират доходитеда има обявен доход и съответните социални вноскина богатите запазването на корпоративния данък е напълно достатъчноно в българия се оказа че бедните затова са бедни щото са глупавии плюят без да мислят - а не е сигурно дали въобще могат

19

mdaa

преди 11 години

Лошото е , че БСП няма да спечели изборите , но ще бъдат на власт, понеже ще се съберат с ДПС и Кунева. Българите като цяло изобщо не осъзнават как ще си го *** след месец и половина.

18

тттт

преди 11 години

Единствената партия която може с часове да изброява какво ще направи и която никога не е правила нищо освен да води народа ни смело към пропастта. И на митингите им на времето след всички обещания пенсионерите вдигат червени байрачета и се радват.Никой не ви вярва вече мишки долни !!!!!!!!

17

Анонимен

преди 11 години

Тези и двамата да се скрият! Не им искаме мненията и не ги искаме ИЗОБЩО! Нито тях, нито БСП!Как не ги е срем!?!Кой казва, че новите лица не могат да бъдат експерти?

16

гг

преди 11 години

Никога повече червената чума на власт. Мястото им е на стадиона. На групи от по 20 *** и бързо, организирано извозване до Орландовци след това.

15

Анонимен

преди 11 години

Най-отвратителни са "независимите" комунисти.

14

Анонимен

преди 11 години

само БСП-БОКО н затвора ...главен пожарникар на килия с южно изложение!!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Най-честната форма на данък, който за съжаление няма никъде е фиксиран данък - 100 лв на месец и точка - без значение колко изкарваш. Не виждам защо като сум учил повче, работя повече, трябва да плащам за издръжката на тези които не са учили и не работят.

12

Анонимен

преди 11 години

"Не може да се говори, че богатите трябва да плащат по-високи данъци, защото "богат" е относително понятие, коментира още Левон Хампарцумян" - Е ТИ ЛЕВОНЕ СЪС СИГУРНОСТ СИ БОГАТ И ТРЯБВА ДА ПЛАЩАШ ПО-ВИСОК ДАНЪК, ЗА ДРУГИТЕ НЕ ЗНАМ! КВО ДА КАЖЕ ЛЕВОНЯКИ, ВЗЕМЕТЕ МИ ПАРИТЕ ЛИ?

11

лимонад

преди 11 години

защо точно партията която трябва да гледа интересите на хората увеличава техния данък а иска да запази корпоративния данък - на фирмите ????това не е ли точно обратното на това което трябва да прави една соц партия ?

10

Орешарски

преди 11 години

анкетагласувайте за БСП!

9

Анонимен

преди 11 години

ДАНО НИКОГА НЕ ДОЙДЕ БСП НА ВЛАСТ.ВСИЧКИ В ЗАТВОРА !!!

8

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен1 а вожда ти боко със всички български граждани...куха лейко..не сме забравили мизерията ,когато този пожарникар бе на власт!!!ы!