21

Анонимен

преди 11 години

Че го преместим...

20

бТВ

преди 11 години

Колко сме добри, за вас зрителите чак в 16:00 ще ви пуснем каналите, толкова много мислим за вас, и за рекламодателите си, които са крайно недоволни от нашата нова издънка.

19

Анонимен

преди 11 години

Защо? Нали са много отворени?Ама май видяха че на никой няма да липсват! Пък и рекламодателите са им скръцнали със зъби!На Гергов не му се връщат пари!!!

18

жена

преди 11 години

О, не! Това е новината, която наистина развали коледното ми настроение. Дано не ги пускат! Толкова хубав и свободен беше ефира, хубави филми по HBO, а не кривите физиономии на Цолова, Салич и Слави.

17

Анонимен

преди 11 години

народа ако стане ще измете вси4ки шас един по един..телевизията трябва да е безплатна..в кой век живеем

16

ха ха

преди 11 години

Та кой пък точно вас ще ви гледа за празниците?!Най-тъпъта телевизия!

15

Анонимен

преди 11 години

"Според частната телевизия "Булсатком" дискриминира медиийната компания, като отказва да поднови договора си за излъчване на седем канала на bTV Media Group на обща цена по-ниска от 2 лв. на абонат, а в същото време оценява и заплаща само за един канал в мрежата си близо 3 лв. на абонат."Алооо, този канал е чисто филмов и без никакви реклами, да не говорим за съдържанието му, което е на светлинни години от техния Синема.

14

Вълчо

преди 11 години

Супер да ги спират тез *** лъжливи играят с виваком комбина за тотален монопол

13

Дръндер

преди 11 години

Ха пак няма да ви гледам, ама клекнахте нали, не можете без зрителите си!

12

Веселяк

преди 11 години

До SSАма нямаш представа колко си прав. Точно това казах на жена си, когато научих, че спират сигнала - като им дръпнат черджето рекламодателите и БТВ ще клекнат. То бива, бива алчност, ама тяхното никъде го няма. А за зрителите, впрочем, хич не им и пука, ако не са рекламодателите. То си личи от скапаните им програми.

11

Гаро

преди 11 години

bTV нанася изненадващ удар на конкуренцията в навечерието на цифровизацията. Това е като опит за стартиране преди официалното начало на състезанието. До сега Bulsat бяха големият, който може да достави сигнала им до всяка точка на България и Европа в комплект с други програми. Сега bTV искат цялата баница тук. Bulsat ще трябва да се задоволят основно с клиентите си зад граница, горчив хап за един голям играч. За клиентите важи народната мъдрост: "Когато се ритат атовете, магаретата патят."

10

Анонимен

преди 11 години

Проамериканска помия е бтв. 95% само холивудски продукции, новини само с негативен характер и насилие, изтъркани предавания и формати. Отказал съм се да ги гледам от 6 години.

9

Свиреп

преди 11 години

Е, сега е момента Булсатком да им го ...... на *** от бТВ. Имам едно усещане, че повечето хора въобще не се впечатляват от липсата на турската телевизия.

8

ехо

преди 11 години

Много на сериозно се взеха БТВ-то -дремандо за тъпата Ви програма!Нова са много по-сгодни!

7

Жоро

преди 11 години

Клекнахте ли ***? Дано Булсат продължат да не излъчват:)

6

Нико

преди 11 години

Голям праз като нямало бтв, аз и без туй от близо две години не ги гледам. Има много други телевизии, да не са само те!

5

BTV -Git ti

преди 11 години

BTV- Bulgarian - Turkish -TV. Тия още ли съществуват бе?

4

Анонимен

преди 11 години

Заради рекламките е целия зор на Байгън ТВ

3

SS

преди 11 години

Специално за зрителите, дрън дрън... По-скоро рекламодателите са им скръцнали със зъби - баш по най-големите празници се спира облъчването за шампоани, хапчета и дамски превръзки. Булсат и др.кабелни оператори има поне 3 мил. потенциални зрителя - 1 мил абонати + семействата им.

2

никой

преди 11 години

То пък една телевизия.......Май нещо се изплашиха,че ще си изгубят пенсионерската аудитория с турските сериалчета!Само за шанпионска лига е тъпо иначе да изчезват!