62

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

До 62 пост .Искам да ти даря 2л. хисарска ракия и 2 диска на -Хисарския поп .Дай си тел. номер.,мейл или нещо друго.

61

оставка

преди 11 години

Като не ти харесва подай оставка!!!!!!

60

Умната !

преди 11 години

Много важно е догодина да не се изгаврим отново със себе си, както го направихме през 2009-та, като избрахме прошляци да ни управляват.

59

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

К "в е този сватбар бре, братоци?

58

истината

преди 11 години

ако всичко това не беше толкова адски тъжно със сигурност щеше да бъде мнооого смешно..

57

писал ви наивник

преди 11 години

За да ви пишат обикновените хора и да разчитат на Вас/не че им се помага/ но това значи че много от ръководните ви кадри са некадърни ръководители. И тези некадърници ще ви провалят. Не че като Ви пишат има ефект но поне имат надежда жалкото е че не осъзнават че гарван гарвану око не вади....Или твърде късно г о осъзнават. Всички сте от един дол дренки.

56

Анонимен

преди 11 години

И къде ще работят младите хора като завършат и други 40% до 25г нямат работа .ЕС дава за това селско стопанство , нали натам са насочили БГ , но не е достатъчно .. Ако не развива България промишлени отрасли , държавата е обречена ! Борисов не споменава за други производства , как Мин. Председател може да не дава переспектива ... ?

55

Анонимен

преди 11 години

Ахахахахха даже последователите на Герб-а дето уж мразят комунистите, са за супер непрозрачните и комунистически поправки в закона за изборния кодекс!!!!Съгласни сте вашите да бият, без значение от начина а ???Нали сте мнозинство, носители на нов морал, или квото беше там, що ви е страх от представители на различни партии в изборните комисии !!!КОЙ Е КОМУНИСТ СЕГА АААА???

54

72

преди 11 години

Разкарай се ти

53

Nasko

преди 11 години

Sas edna duma ti ni *** mamatam.no oshte nqkolko meseca shte vi tarpim

52

Анонимен

преди 11 години

До Апостол evala !

51

До 61

преди 11 години

Unufri , сложи си още 10 плюса и отивай да спиш. В този , а и не само в този форум нямаш никакъв шанс. Виждаш, че Селякът от с. Хераково си отива. Това е положението, хайде "бонжуар". Тази дума е измислена от полиглота - Мутра. Според него тя означава едновременно добър ден и добър вечер. Това е причината , французите да му се радват повече от теб.

50

банскалийски!

преди 11 години

Току що лидерите на ЕС взеха решение да работят на български език. И не само на български, а и на следните езици, които пожарникарчето владее: трънски, шопски, влашки, ***, македонски, каракачански, врачански, и last but not least, банскалийски!

49

До 46

преди 11 години

И защо да не го пита,защо да се нааква ?! Нали според Вожда ви сме страна свободна,където всеки може да задава въпроси и задължително да му се отговаря ? Или вие сте свикнали,ако ви питат нещо,което не ви изнася да прилагате репресии,незаконни средства и методи ? Ами да обясни какво го свързва със СИК,със силовите групировки,как така Цецо-обикновен държавен чиновник със съмнително образование,стана толкова търсен консултант,та успя да си вземе толкова имоти ?

48

!

преди 11 години

То затова майките с колички са стояли на студа 40 минути с все разрешенията да влязат в Парламента- щото баш на такива хора помагаш, *** и бъзльо!

47

Апостол

преди 11 години

До UnufriАз ти отговарям. Не не трябва да ти помага. Държавата разполага с пари на данъкоплатците които са главно за обществени сфери. С наливане на пари във фирми или цели сектори не са прави успешна икономика. Успешна икономика се прави с правилна политика от всякакво естество включително данъчна политика, но не и с наливане на пари в нерентабилни фирми само и само да стоят живи и да генерират още загуби.

46

ЗА СНИМКАТА

преди 11 години

WHAT IS THIS? THIS IS A BULGARIAN PUMPKIN!

45

Анонимен

преди 11 години

"Всички тичат за помощ при мен, жалва се премиерът "Ами подай си оставката и никой няма да те бръсне за слива бе ахмак!Ама нали лакомията за милиардите е голяма,а........

44

Unufri

преди 11 години

51 Добре, сега някой изобщо ще отговори ли на въпроса длъжна ли е държавата да покрива моите частни, предприемачески разходи или не?Въртите, сучите, глупости приказвате до второ пришествие, но нито един конкретен отговор!Това ли са ви аргументите? Толкова можете май - само хейт, хейт, хейт и между хейта - самосъжаление и наивен показ на ниско самочувствие.

43

Той ще бъде !

преди 11 години

След изборите догодина доц.Борисов отново ще бъде премиер. Друго си е такъв знаещ и можеш човек да те управлява. Всестранно развит човек: инженер, доктор, доцент,генерал,полиглот,контрабондист,наркотрафикант, перач на мръсни пари, несъстояла се мутра, за което бай Миле го беше назначил не за лична охрана , а за охрана на паркинга си пред хотел "Славия", пазач на Маргините, резач на ленти на обекти построени от 1907 до 2012 г. включително, включително и на училища наполовина измазани. Друго си е.