75

Демон

преди 11 години

А после сте ги откраднали!!!

74

Цурето

преди 11 години

Ех, Бойче, Бойче... Каква кратунка беше, каква тиква стана!...

73

Анонимен

преди 11 години

Мутан-торангутан!От коя ли зоологическа градина са го изтървали!?Антипод на Дарвиното учение!ЧОВЕШКИ ИНДИВИД ПРЕВЪРНАЛ СЕ В ОРАНГУТАН!

72

Прав си Тикво

преди 11 години

Аз лично съм ти враг. Но не само аз

71

за сажаление

преди 11 години

нагъл но недосегаем

70

Тоя май е мръднал

преди 11 години

УБО-то извикайте доктор

69

Илко

преди 11 години

"Бяло, ЧЕРВЕНО, Зелено" да са маха

68

$!

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

67

Анонимен

преди 11 години

Както знаете аз вдеки ден съм в някойград или село. Няма времр :ДА СЕДНЕ на БЮРОТО , и Да ИЗЧИСЛИ с една ПЕНСИЯ , какви сметки може или НЕМОЖЕ да платиш. И ЩЕ МУ ОСТАНЕ ли за ХРАНА. ако той има такъв доход ( или заплата )

66

Анонимен

преди 11 години

Вижте, прав е бб да се стахува. В началото, когато го избраха имаше една прелюбопитна статия, че бб е поръчан от Сретен Йосич. Защо, за какво това са си техни мафиотски работи. И в статията се казваше, че бб винаги трябва да е на "светло" т.е. на отговорен държавен пост, защото в противен случай, това означвавало смърт.Така били постъпили със Зоран Джинджич, като го очистиха докато е МП и се получил лош отзвук. Нали си спомняте, че първото посещение на бб като МП беше в Белград на 4 очи?

65

ДО 78

преди 11 години

Верно това дето го каза за инфраструктура и корупция. И другото е верно: вси4ки плюят, но на изборите тър4аха като кудуци да гласуват за пожарникаря, а и на мои познати като им казвах 4е от тоя нищо не става и само ги облъ4ва с врели некипели....дуеха ми се като пуяци на пращини....но сега са увесили носове! Никой сериозен инвеститор няма да дойде и заради полити4еската система - не можеш да си сменяш управниците като носни кърпи и да 4акаш резултати и стабилност! това е!

64

Нашата работа

преди 11 години

пък е да свалим от власт

63

Алов

преди 11 години

Илюзиониста Боко с пръдня надува бюджета и за това като изтърве некъде балона така мирише и го критикувате човека :(

62

Съвсем се отчаях

преди 11 години

Боко, развалена грамофонна плоча?Как не каза нещо различно?Кои и как ви избраха?Аз лично не гласувах и не се чувствам виновна.

61

ДЕБИЛ

преди 11 години

Дон Боко е най-скъпо струващият ни премиер !Всичко е за сметка на данъкоплатеца, цялата му грандомания и ***, лошото е че такива хора остават ненаказани...

60

PAVE

преди 11 години

TOZI MUHLU MQSTOTO MU E V LUDNICATA.

59

РАЗЛИКА ОТ МУТРАТА

преди 11 години

ТОЯ ТИКВУН ЕПТЕН ПОЛУДЕ. КОЛКО ПЪТИ ДА МУ КАЗВАТ,ЧЕ С ЛЪЖИТЕ СИ ЗЛЕПОСТАВЯ БЪЛГАРИЯ И Й ПРАВИ ЛОША УСЛУГА ПРЕД СВЕТА. КАКВИ ДЕСЕТКИ ТОНОВЕ НАРКОТИЦИ Е ЗАЛОВИЛ. БЪЛГАРИЯ ДА НЕ МУ Е КОЛУМБИЯ ИЛИ АФГАНИСТАН. АМА ЧЕ ПРОСТЬО. СИГУРНО ЗАВИСТЛИВЕЦЪТ ДРЕБНАВ НЕДЕН СЕ ПОБЪРКВА,ЧЕ ДОКАТО ЕВРОПА ГО РАЗСЛЕДВА СА ПРЕСТЪПНО КРИМИНАЛНО МИНАЛО И ПРИСВОЯВАНЕ НА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ОПЛЮВАНИЯ И ОБРУГАВАН ОТ НЕГО СТАНИШЕВ ОГЛАВИ ПАРТИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ,ЗАЩОТО Е ОБРАЗОВАН И ИНТЕЛИГЕНТЕН ЗА

58

николай

преди 11 години

Моя работа е как ще гласувам догодина

57

Анонимен

преди 11 години

Така лииии!??Ми то като е така,наша работа си е дали ще си на власт догодина мхм,*** тогаз да не вземеш сам да даваш отчети,изпърдя си славата ти ама като му дойде времето ще се усетиш,баш като Костов ще се опулиш и ще се чудиш кой ти *** в гащите.

56

666! СУПЕР..

преди 11 години

... ТИКВАТА КАК СИ Е ЗАКАЧИЛ ПАЦИТЕ НА ЖИНСИТЕ...ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ...!