19

Блюки

преди 11 години

Мирише на далавера.

18

Pimp C

преди 11 години

Изненадан съм,истинска сензация сигурно ще я направят за без пари!

17

Анонимен

преди 11 години

Бедна България с приватизирания електроразпределителен монопол храни чешките пенсионери. Сега с тая централка ще храни и американските пенсионери. Абе как сме бедна държава бе. Ние сме икономически тигър. Икономическия просперитет на богатите страни се крепи на бедността на България, Конго, Колумбия, Уганда... и на чуждестранните инвестиции - тая неоколониална политика. Радвайте се ***, които не виждат как ви дърпат левчетата от джобовете.

16

Анонимен

преди 11 години

Те сега ше видите ток на американски цени!

15

ами да

преди 11 години

Явно това е била мисията на бившия американски посланник у нас и той я изпълни! Първо да развалим договора с лошите руснаци, нищо че ще платим колосални обезщетения и на тяхно място да дойдат американците. Глупостите, че това бил непечеливш проект, че бил опасен и други подобни изсмукани от пръстите мотиви, за да може Боко да се оправдае че спира проекта с руснаците сега много бързо ще бъдат забравени

14

Хаха

преди 11 години

Смешно ,ама тъжно смешно... Някой да е очаквал нещо друго? Естественно ,че САЩ , Урлик ,сега новата фльорца и пр. ще правят нещата в България :(((((Политиците ни продадоха и задниците и бъдещето на децата ни!

13

Анонимен

преди 11 години

Защо с руски инвеститори не може, а с американски може? Аз от АЕЦ Козлодуй съм видял само евтин ток. Докато от ТЕЦ-овете изкупени на безценица от американците съм видял само най-скъп ток.

12

ГЕРБавия

преди 11 години

Според мен този интерес е ФАЛШИВ !!! И по-скоро става въпрос за някаква измама..... Евреин да раздава пари е несериозно, нали ???? А колкото до строителство - всеки иска да строи, стига да има кой да плаща. Пък накрая каквото стане. То ще се пише все на гърба на народа. Токът ще се търгува от червени фирми, на парче и по малко, защото пазарите стават по-ограничени, АЕЦа няма да е ефективен, но Българите пак ще духат супата и ще плащат - с пари и с бъдещите замърсявания и радиационни материали, не дай си боже и земетресение да има .........

11

Анонимен

преди 11 години

Тиквеното правителство се отказа от проекта, обаче американците нали са *** и нищо не разбират от бизнес ей така доброволно искат да се набутат. Какво ли ме кара да мисля, че проекта ще е доволно печеливш...

10

Анонимен

преди 11 години

смърт на всички чужди шпиони - единични, двойни и тройни!

9

Studio X

преди 11 години

Ако го пуснат в експлоатация,още една дупка ще бъде запушена,една язва хранила неправомерно толкова субекти.Радвайте се на живота,защото е кратък.

8

Анонимен

преди 11 години

Страхотна новина! Най накрая САЩ ще ни вземат под крилото си! Вън русофилните комуноиди!

7

Анонимен

преди 11 години

Сега фурнаджийските лопатки ще трябва да опровергават себе си. А суперпростия народ ще трябва да им повярва.

6

Анонимен

преди 11 години

И после да ни продават тока по поне 10 стотинки, вместо на разчетените 2.4

5

Анонимен

преди 11 години

hmmmmmm, eto za kwo bilo celoto fiasko, da se wkara kojto trebe ... shum kolko ne ni trebe taa centrala i tn i tn i nakraq kwo izleze ... :) W krajna smetka cenata po-niska ili po-wisoka shte doide s oshte majmuni na klona ot starata mnogo wisoka cena :)

4

Анонимен

преди 11 години

Е сега вече няма как щом е от новия Биг Брадър, фурнаджийските лопати ще се задействат. И схемата като златото ще е 1% от тока за България а 99% за ИНВЕСТИТОРА с главни букви. Пфу! Сега и Костов ще започне да хвали Белене. Леле леле какъв водевил!

3

Анонимен

преди 11 години

"По отношение на финансирането той беше категоричен, че Глобъл пауър консорциум не търси никакви финансови гаранции от страна на българското правителство в този проект. Той ще бъде гарантиран на 100% от американски компании. "С една дума американците искат да си построят централа на наша територия.

2

Анонимен

преди 11 години

В други новини се споменаваше че се работи в партньорство с риск инженеринг, най-голямата пералня за пари работеща в ТЕЦ Марица Изток 3

1

Анонимен

преди 11 години

Щом американски пенсионен фонд проявява интерес, значи трябва да му го дадем.