66

bg

преди 11 години

Nekoi 4e hodat i 4e im rukopljaskat.

65

за 70

преди 11 години

Абсолютно обругаване. Ти не го разбираш защото духовността ти е чужда.

64

Анонимен

преди 11 години

Обругали православието?!? Вие в час ли сте? Много шашкалници има тук. Айде стига драми и лиготии, ако наистина бяха обругали нещо, църквата щеше да бъде преосветена, а тя не е. Значи нищо не са обругавали, стига мрънкане.

63

----> Евреите нападат това, от кеото се страхуват най-много, а именно страна с дорбе организирана религиозна система, работеща в синхрон с държавата, в този случай - православието... Естествено мишената е едина - Владимир Путин - един от малкото лидери на панетата, които открито говори против западния ционизъм и му се противопоставя... всичко си идва на мястото... Той открито защитава православната църква, а и тя него, разбираемо... Налице е връзката между духовното и материалното... >

62

за 64

преди 11 години

Свещенниците са пазители на християнството и всеки който отрича това не е християнин.

61

в Храма Свети Седмоч

преди 11 години

Ще ходите ли да ръкопляскате на ***-тата, ако те дойдат в София в Храма Свети Седмочисленици и направят същия пърформанс, като от амвона на Храма на Христа Спасителя?

60

Аз Казах!

преди 11 години

Само две години за тази пропаднала , разюздана ***? Повече им трябва .. вчерашни, нагли пикли

59

Анонимен

преди 11 години

До 48 точно защото акъла ми не е като на червена амеба като теб правя разлика между протеста на недоволни и нерегламентираното изнасяне в медийте на класифицирана информация на чужда държава , виж нашия закон как е уредил този въпрос.

58

Анонимен

преди 11 години

Поповете са тези, които оскверняват църквите и мърсят православието, а не три малки момичета.

57

Анонимен

преди 11 години

Обругаване на католицизма, обругаване на православието, постоянен рев срещу исляма. Кой има интерес от това?

56

Анонимен

преди 11 години

Просто някои хора в Русия искат да обругават православието. Това е цялата работа. Тях ги дразни факта, че Русия се връща към православието вместо да върви в комунистическия идеологически коловоз и руснаците да са безверни атеисти.

55

до жена

преди 11 години

ако Господ беше питал тебе нямаше да помилва блудницата,митаря така,че дерзай рожбо ехидна

54

bg

преди 11 години

Jasar Arafat e otroven ot polonii.Sledite vodjat ne kum Putja,a kum Bibi.

53

същата прическа

преди 11 години

Следващата крачка на Иван Костов ще бъде, в знак на солидарност с Юлия Тимошенко, да си направи същата прическа, като нейната.

52

Поредният сблъскък между изтока и запада в лицето на "пънк групата" " *** riot" ( бунт на "***"). Тази "пънк група", финансирана от амеркинанския(еврейски) " Фонд за подпомагане на демокрацията" (National Endowment for Democracy) - лидерът й и основател, естествено еврейн - Карл Гършман, направи изключително обидно изплънение към православния свят в храма "Христос Спасител"... Всичко е много добре замсилено, сценарият е напсиан, камерите са готови за снмане... ---> продължение

51

справедлив

преди 11 години

Гари Каспаров, *** Riot, Ана Политковская, Виктор Суворов, подводницата "Курск", "Норд-Ост, Беслан ... и т.н. Защо *** като чуе имената им и лошо му става на това добро и справедливо момче?

50

за 48

преди 11 години

Еее щом е за синагога много ясно, че присъдата ще е справедлива. А за православен храм не е. Нали не е синагога.

49

Анонимен

преди 11 години

До 44 интересно ако пуситата бяха пяли в американски храм срещу Обама пак ли щеше да пишеш същите глупости.

48

Анонимен

преди 11 години

защо продължавате да ги наричате "певици" и "пънк група" ? колко песни са записали, имат ли издадени албуми, изнасяли ли са концерти някъде? отговорът е "НЕ". това са 3 случайно попаднали под прожекторите момичета, според руските лекари страдат от личностно разстройство.. Да режимът в Русия не се вписва в критериите за демокрация на САЩ, но я си представете тези 3 да изпеят нещо против Обама в една синагога в САЩ? Ще им се размине ли според вас? Според мен твърдо не!

47

Анонимен

преди 11 години

Някои хора ругаят Путин, но всъщност ги дразни православието. То ги дразни много. Обаче тези хора не са православни, естествено, а не са и мюсулмани.