15

пушилник

преди 12 години

НЕ ЗНАМ ЗАЩО СИ МИСЛЯ, ЧЕ ЦЕЛТА НА ТАЗИ ЗАБРАНА Е ДА СЕ СПРЕ КОНТРАБАНДАТА НА ЦИГАРИ, ИЛИ ПОНЕ ДА СЕ НАМАЛИ.ПУШЕНЕТО Е ЛИЧЕН ИЗБОР.ТРОВЯТ НИ И НИ РАБОЛЯВАТ ВРЕДНИТЕ ХРАНИ, КОИТО СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА КОНСУМИРАМЕ.

14

Blake

преди 12 години

Горките наркомани, какви ли не глупости наръсиха, само и само да защитят жалкия си порок!!!

13

Анонимен

преди 12 години

Въпроса е не дали имаш право да се пуши или не. А в това, да не правиш другите хора пасивни пушачи.Който иска да си пуши, да се боцка, да скача с и без парашут негова си работа. Обаче няма право да ме трови с *** си.

12

Анонимен

преди 12 години

започнах да тренирам с електронни цигари ..... ще им свикна до 2 седмици .... малко сладнее ама става особенно тези с многото никотин . Имам чувството че ме дрогират яко

11

1111

преди 12 години

Пушач съм!Нямам търпение да влезне забраната, за да наблюдавам какво ще стане.В момент на най-голяма криза ще гледам допълнителните фалити на последното работещо нещо в държавата, а именно заведенията.Изобщо не ми пука за собствениците на ресторанти, а само за хилядите уволнени след влизането на забраната.Ще гледам от страни разбира се, защото в закрито заведение кракът ми няма да стъпи.Как не!Ще плащам, за да стоя пред вратата на заведението.Наистина чакам с интерес да гледам това шоу!

10

прасчо

преди 12 години

О санкта симплицитас !!! Днес ще забранят пушенето,утре пиенето,следват дишането и акането....Съгласен съм,че пушенето вреди на непушача и питам,защо няма заведения за пушачи и такива за непушачи? Къде е пречката ? Защо се продават цигари и правителството печели юнашки от акциза им,защо се дотира от същото това правителство тютюнопроизводството...Имам още много питания,ама все тая....кервана си замина.А на всички агресивни непушачи запенили се от кеф ще кажа....Алелуя

9

Def

преди 12 години

Пак започват НЕПУШАЧИТЕ да ни дават тон в живота. Пак питам, защо да не се направят заведения за пушачи и непушачи, всеки да си ходи където предпочита. Нека не ми определят аз какво да правя, утре ще вегетарианците ще писнат за вредата от месото и ще започнат по същия нагъл начин да ни разпореждат. Ай сиктер.

8

Анонимен

преди 12 години

Да забраняват, бе! Аз съм свободен човек, в свободна/до колкото помня/ държава и мога да си пуша свободно. Колкото до подкрепящите - първо вижте кво ядете и дишате, тогава елате да ми обяснявате, че моята цигара ви пречи!

7

а да

преди 12 години

ако, казвам "ако" забраната влезе в сила ще се спазва точно 2 седмици, след което всичко по старо му, пак ще си има смоук зони в кафета дискотеки, най много една завеса да им дръпнат и то пак временна докато им мине мерака.

6

Анонимен

преди 12 години

То и в марулите на 1 кг листна маса има повече никотин,отколкото в тютюна!Спрете да ядете марули!

5

Анонимен

преди 12 години

Дали ще забранят патладжана или не, не знам, ама май е време да забранят човешката простотия, или поне депутаската простотия, със закон!

4

Спрете

преди 12 години

айде , не остана 15 дни до забранатаааа!!! ще хода по заведенията и няма да смърдя на тутунец и да си пера дрехите по 100 пъти.. здраве да е!!! който му се пуши ,като в много ЕС стрни излиза на вън за по фас ,бърз лаф с непознат и обратно ,,,

3

Георги!

преди 12 години

А също така си и ***,който не знае българските букви !

2

кой

преди 12 години

това за патладжана го чувам за първи път!

1

Düsseldorf

преди 12 години

wse mi e taq , pusha4 sym i ne mi puka , dali trqbwa da izlqza nawyn da pusha , zastoto we4e go prawq , ug se priema , ug ne , a be hora to w nasta dyrgawa trqbwa da doidat izwynzemnite da ni uprawlqwat , che mai i nie sme takiwa!!!