61

До № 43

преди 12 години

Дава им? А не казваш даде им! Нищо не е дал, поне за сега Б.Б. и го е казвал многократно, че няма да им даде никакви пари, на гърците! А ти дава им, та дава им! Какво им е дал? От трите пръста средният, ли? То, Бойко, дори не е обещал някакви пари на гърците, дори напротив!

60

преслава

преди 12 години

боко, боко бог ли те изпрати

59

Демек ГоцЮ

преди 12 години

Бойко убий ДС

58

Проктолог

преди 12 години

Приказка за простотата и простотиятаПростотата и простотията седели на един чин в училището на живота.Простотата се обличала скромно. Простотията - помпозно, ексцентрично.Простотата не носела украшения. Простотията била накичена като коледна елха.Простотата пишела почти печатно, с четливи букви. Простотията - с огромни заврънкулки и претенциозни орнаменти.Простотата говорела тихо, но ясно. Простотията надвиквала всички.Простотата не биела на очи. Простотията била очевадна.Простотата пеела вярно, с чувство. Простотията - гръмогласно, фалшиво, но със самочувствие.Простотата помагала незабелязано, с радост. Простотията изтъквала всеки свой жест парадно.Простотата признавала смирено грешките си и искала прошка. Простотията се оправдавала,обяснявала, но не падала никога по гръб.Простотата казвала открито и честно, но добронамерено, когато нещо не й харесва.Простотията ругаела, псувала, обиждала нагло.Простотата питала, когато нещо не знаела. Простотиятамислела, че знае всичко и имала отговор за всеки въпрос на този свят.Простотата се радвала на малко и била доволна. Простотията - ненаситна и вечно недоволна от всичко.Простотата се смеела чистосърдечно.Простотията се надсмивала безсърдечно.Простотата искала смело каквото й е нужно.Простотията изисквала и заставяла другите да й дадат и ненужното.Простотата се радвала на чуждите успехи. Простотията завиждала, злобеела и плюела.Простотата търсела простичък изказ във всичко. Простотията се мъчела да изглежда възможно най-сложна.Простотата нямала много приятели, но малкото й били качествени, истински. Простотията се движела постоянно сред свита от хора, без никой да й е истински близък.Простотата не търсела известност, популярност. Простотията била известна на всички, търсела слава и сцена за изява навсякъде.Простотата умеела да си почива. Простотията нямала почивен ден. Когато дошло време да завършат училището на живота, ужнезабележимата простота била обявена от Директора на училището за светица.Пожелали й да почива в мир, а на гроба й написали: "О, свещена простота, няманикога да те забравим!" А простотията, която не оставала незабелязана за никого,била втрещена, когато Директорът на житейското училище я осъдил на безсмъртие иневъзможност да постигне покой, докато не намери начин да направи нещо, с коетода бъде трайно запомнена.Оттогава простотията обикаля межд у хората итърси такива, които имат с какво да бъдат запомнени трайно. Личностите им сеотличавали с чистосърдечна простота. Но не били чак толкова прости, че да япуснат в живота си. Затова тя и до днес изпълва животите на тези, които с нищодруго не могат да бъдат запомнени, освен с безсмъртната си простотия...Из ,,Приказки за пораснали деца,, - Мадлен Алгафари

57

ЦРУ агент Бай Бойкя

преди 12 години

ЦРУ агент Бай Бойкя с *** произход е лансиран и от хамериканските служби да погуби славянското население, с което досега добре се справя. След 5 години когато България по плановете на ЦРУ стане турски щат, Бат Бойкя има запазено място за генерал в турската армия. Хитрец бя. Ще ни измами всички

56

Zapomnete go!!

преди 12 години

Dobre vijte tozi chovek,t.n honmmo sapiens.Prilicha li vi na hommo sapiens?Ne, nali.Nego ne go interesuva veche kak jiveiat horata, kolko shte se pensionirat spored negovite reformi, no mnog shte umirgat daleche predi da stignat i 60. Taka se pravi za da umirat horata v Bg predi pensia.Znae se, che u nas horata jiveiat malko.Kakvo mi dreme na Borisov, bivsh agent na DS pod imeto "BUDDA", suratnik na Traktora i Baretata v biznesa s narkoticite,okral veche 1 miliard, obgradil se s lizachi ot klasa

55

Браво !

преди 12 години

Е тоя гоце 4 години носа не му видех сега като мандатчето изтича почна се я явява и да пречи !!Насерете се *** !!!! Няма да е вашто !! Антибългари !!

54

legion d'etrang

преди 12 години

за децата само хубаво...и изобщо дано да е за всички ни............ама нещо не разбрах за проекта....тия 4,5 милиона?....детската градина е реновирана или съм им направили нова.......че с толкоз пари доста работи могат да се свършат, нали.......

53

до 42

преди 12 години

Ако Гоце и БСП имаха далвера от Бургас Александруполис - вече щеше да е поне започнат. Тоя проект се дъвче от 1992ра година!

52

Габиша

преди 12 години

Все са ни крали и лъгали ама тоя бат Бойко направо ни разби.Сега като ни гътне и железницата и ще стане шампион на красците и лъжците.Направо се чудя как не го е срам да ходи на Европарламента и да говори такива глупости, че и да ни дава за пример.И се хвали-те хората го слушали-ми как няма да го слушат като им дава от нашите пари.Вместо да дава на Гърците дето им слугуваме цял живот и ни се подиграват да беше платил за железниците.И ...как странно за всички други които стачкуваха се намери...

51

peace

преди 12 години

аз ли къв съм , ей ся шъ ти кажа кой съм

50

другари!!!!

преди 12 години

Боко *** дарява 2милиарда евро български пари . в помощ на закъсалите гърци искали си по 1000евро пенсии заплашват с гражданска война Европа. --Верно, верно, гърците вече са купили от Америка 800 атомни бомби и заплашват България, че ако не плати 200 милиарда евро ще ни унищожат. Прав е другарят, трябва да се знае истината. Нашата партия, като се събра на Бузлужда, реши да се бори срещу демокрацията, щото при демокрацията пари за БСП няма.

49

Анонимен

преди 12 години

Аман от този Бойко!Човек, който от нищо не разбира и непрекъснато натрапва на другите своите мъдрости...Главанаци, дето го избрахте - радвайте му се, наслаждавайте му се, и на следващите избори тичайте да го избере отново!!!

48

Shark

преди 12 години

Да те хвали ли?? Един шут в *** заслужаваш, не похвали. ***, ненаяден и неграмотен ***.

47

do 32

преди 12 години

хората се опитват да направят нещо - гласуват пак за бсп.

46

АЗ

преди 12 години

ДА ВИДИМ КАТО ДОЙДЕ НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙ ЩЕ НАЛАГА ВЕТО? НАМИРИСВА МИ НА ДИКТАТУРА!

45

Анонимен

преди 12 години

Abe Boiko spri da lekuvash *** bolnice palni s *** sprete im pomoshtite ,sprete im toka i vodata .i da po4nat da plashtat kato nas vsi4kite NE SAMO DA CIGANIZIRATE BG SAMO I SAMO DA PE4ELITE IZBORITE .I TOGAVA SHTE IMA PARI ZA PENSIONNA REFORMA I ZAVSI4KO DRUGO .ZNA4I ISKAT DA KRIMINALIZIRAT NE PLASHTANETO NA ZDRAVNITE OSIGOROVKI .AMI PITAM SE KOI *** GI PLASHTA TQH KOI ?????????????? za posledno kogato bqh v bolnica VSEKI VTORI E *** I AKO NQKOI MI KAJE 4E SIE PLATIL EDVA LI.

44

Питко

преди 12 години

Бойко ако се пребориш със шефа на ДС-Гоце,ще те призная за велик българин.

43

Анонимен

преди 12 години

Погледнете този човек , , *** от всичко на света най-мрази своя народ българския. Безмилостен към българите... Ларж за гърци и италианци дава им 2милиарда евро да не им падал високия стандарт..... На *** иска къщи да строи, не могли да живеят в панелки.

42

Анонимен

преди 12 години

Спряха Бургас-Александруполис и му отиде далаверата на агент Гоце - българския Капи туто ди капи. Заради ангажимента му и активното лобиране за тези проекти, наречени Голем шлем, енергийната мафия /наша и руска/ го дари с много милиони и сега след като не можа да изпълни обещанието си към нея и да се отблагодари на руските си покровители, Гоце е бесен от това неблагоприятно развитие на нещата, а и далаверата му с енергийната мафия ще секне, а от там и постъпленията в Гоцевите авоари в Швейцария ще намалеят! За това сега дедо Гоцко хапе като бесно куче, но да не дойде време и той да се моли за милост като Кадафи?