9

Ботъо

преди 12 години

Ооо. дон Цвъко, ами ще се изядете с текезесара Калфата за тоя гювеч бе. Прави си физарядката пред парламента и не говори за работи дето и на теб не са ти ясни. То и апартаментите незнаесх как са се взе;ли ,ни Софииски имоти ги видя. И двамата с Калфата трябва да се редувате за сапункуте в пазарджишката пандела.Цвъко,умната!

8

Излъган

преди 12 години

Преди 2 години аз и моето семейство гласувахме за Герб. Очакванията ни бяха огромни,да бъдат едни честни,морални управленци, за които главната цел ще бъде благосъстоянието на хората и ще спрат огромните кражби. А какво стана ?. От 2 години кражбите са в невероятни размери,повсеместна корупция,ченгетата заплашват хората и се мислят за недосегаеми. Поне така е в нашия град. Срещнах 1 път областния координатор на Герб и го попитах за всичко това. Той се усмихна и ми отговори така "За нас да е сполуката за вас да е поуката"

7

Те това е

преди 12 години

На изложение на кучета в Созопол през уикенда, жена помолила Бойко Борисов да се снима с него. Премиерът похвалил домашния любимец на жената и подхвърлил Моите кучета са също като българите трябва да се държат изкъсо.Поредното просташко изказване на Бойко Борисов, в типичния му мутренски стил, разбира се, остана в периферията на медийното внимание. Кой нормален управленец ще сравни избирателите си с песове? Само един самозабравил се ***, който вече не знае на кой свят се намира от преяждане с държавна пара и власт!

6

Василев

преди 12 години

Играта загрубя!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Не че се правя на разследващ, обаче отговорникът на МВР-то да каже разкри ли убийството на Марчело Доковски и какво става в тази ОБЩИНСКА фирма, та втори шеф убиват? Кой прибира милионите от тази фирма, създадена от кмета Софиянски и наследена от кметовете Б.Борисов и Й. Фандъкова ?

4

мамин сладак...

преди 12 години

Цвети, а ти на какъв се правиш?

3

Василев

преди 12 години

Плевнелиев сега е на ход!!!Трябва да отговори на някои въпроси!!!Същото се отнася и за Цецо ,защо един от тези хора заема пост в ГЕРБ!!

2

!

преди 12 години

Ох, на мама цуцик!

1

Анонимен

преди 12 години

Я,на Весо Потния приятелката Цецка Цветанова.....