9

Анонимен

преди 12 години

по тая логика ченгетата трябва всеки ден да ме спукват от бой

8

..

преди 12 години

Нужно ли е да казваме какво ще се случи на гражданин в Германия, САЩ, Англия или която и да е цивилизована държава, ако посегне на служител на реда? Там обаче като му извадиш 20 долара подкуп вместо мазно да ги вземе и да се усмихне, ти казва да се обърнеш и те закопчава. А ако много знаеш ще ядеш и тупалки без да има на кого да се оплачеш. Защото така е по закон там. А тук *** и мутри им скачат, че и ги съдят после. Не, че ги защитавам, ама толкова абсурди да има в нашата държава....

7

до 6

преди 12 години

ми ти що я четеш, бе ПИЧ?

6

Турчев

преди 12 години

Тоя Цвъко за кой се мисли бе физкултурника ***!? Не сам нито БСПар,нито ГЕРБаджия ,но се дразня от подобни изявления. Откаде да знае полицаи ли са тези *** момчето? И аз не бих им дал документи. Бил пил... Ами нямат ли си други задължения та се гаврят с хората кой пил и кой *** ще гледат.

5

Анонимен

преди 12 години

настанала е ушевизация

4

Добрева

преди 12 години

Живеем в полицейска държава. За жалост, обаче, потърпевши са обикновените граждани, а не реалните престъпници с тежки провинения.

3

Пич

преди 12 години

Всяка една пиянска история, при която група пияни *** псуват и се държат безобразно с полицаите, ли трябва да се обсъжда по медиите?! С това ли ще ни занимават платените журналистчета, че няма други новини в България? Включително и по всички телевизии собственост на бившите галеници на ДС и УБО като Гергов и компания? И до кога всички българи ще гледат и четат тези глупости като хипнотизирани и ще цъкат с език?

2

Браво Цецко

преди 12 години

Прави ми впечатление че куките си изкарват комплексите предимно на беззащитни и слаби хора.. но когато видят 120 килограмова мутра с черен мерцедес или *** с нож в ръка веднага се нагързват или се правят на нечули и неразбрали Браво Цецо защитавай си ги те са твои чада !

1

Sofiq

преди 12 години

Hva6tai i se mahai 6-ak i za u4itel po fizi4esko nestava6!