67

Цирк

преди 12 години

Този ли намериха ГЕРБ да пуснат срещу Лукойл :) Та той звъни на ЕГН-та :) Голяма трагедия е това "правителство". Тотален въздух под налягане !Циркове и обещания - нон-стоп !!!

66

Сталин

преди 12 години

Ваньо ти си нашата гордост.

65

Анонимен

преди 12 години

"Ако рафинерията не се приведе в съответствие, ще извършим нова проверка и отново ще отнемем лиценза. Така че единствената задача на "Лукойл" е да положи усилия да се приведе в съответствие", заяви Ваньо Танов.+++Браво Танов!Само така. Скапаната ни съдебна система точи делата на гражданите с години, докато на руските *** се решават проблемите за часове ! При това с довод, че щели да понесат загуби.По тази логика, никой не трябва да лежи в ареста, щото като не ходи на работа,понася загуби!

64

S

преди 12 години

Мдааа. Оконачателно ставам клиент на RomPetrol ...

63

ляб и зрелища

преди 12 години

Абе Танов - ДС защо днес зареждам с 3 ст. по скъп бензин от вчера. Вие какво в криза ли искате да ни набутате и после да се измъкнете по терлички. Народа не е *** за цирка който му спретнахте. ИСКАМЕ ОЩЕ!

62

До 46

преди 12 години

Че кой е искал да спира Лукоил ? Всичко е буря в леген.,,За нас няма малки и големи,,.Всичко е театър,репетиран дълго време.

61

Рафинерчо

преди 12 години

Ей на тези брадвата им не бие на едно място бе!!! Ега ти правителството !!!

60

Анонимен

преди 12 години

До offfТук жертва е България, а не Лукойл ! Всяка държава има национално значими заводи и рафинерията е една от тях !Говоря национално значими..... за работници... икономика.... сега изведнъж ако решат да спрат и АЕЦ Козлодуй щото не отговарял на закона ?

59

Анонимен

преди 12 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ЛИПСВАТ НА НАП ЕДНИ 600 МИЛИОНА НЕСЪБРАНИ ДАНЪЦИ! И ОТ ГЕРБ СИ НАПРАВИЛИ СМЕТКАТА ЧЕ КАТО ИМ ВЗЕМЕМ ЛИЦЕНЗА НА ЛУКОЙЛ ТЕ ЩЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ПЛАТЯТ ВЕДНГА 500 МИЛИОНА АКЦИЗ! АМА НЕ СА СИ НАПРАВИЛИ ДОБРЕ СМЕТКАТА ЩОТО В ЗАКОНА ИМА ТЕКСТОВЕ ЗА ОБЖАЛВАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ( КОЕТО СЕ И СЛУЧИ) СЕГА СЛЕД КАТО АБЖАЛВАТ ОТ МИТНИЦИТЕ ВЪВ ВАС ЩЕ СЕ ЧАКА КРАЙНОТО РЕШЕНИЕ - ДО ТОГАВА ЛУКОЙЛ СИ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ РАБОТИ КАКТО ДОСЕГА ! ТОВА Е С 2-3 ДУМИ ЦЕЛИЯ ЦИРК!

58

умрели коне

преди 12 години

Т.н. герб залага на куци, кьорави, глухи и умрели коне, като Трайчо и Ваньо!

57

offf

преди 12 години

много сте зле всичките!Отнемат лицензи, говорят за закони- за вас това не може да е истина, ПР било.Няма политическа воля за вас,виждате само заговори, че някои дори и Лукойл жертви ги изкараха!Ей...толкова години бити и лъгани, българите на нищичко добро не могат да повярват!Аз пак ще гласувам за ГЕРБ. Те са най- добрите.Аз не помня при друго правителство да са били откривани толкова пътища, спортна зала, музей и др. инфраструктурни обекти и то само за 2 години!

56

Анонимен

преди 12 години

Забелязвам, че още не са зацвилили *** тук.Цъкат минуси тук-там, но не вият истерично "червени ***" и "мачкай, Бойко!".Или са инструктаж, или вече и на тях име станало ясно за какво иде реч.Последното е малко вероятно,но, ако е така, има шанс за България вече.

55

спешно заменям

преди 12 години

Пожарникарят: спешно заменям Танов срещу самолетно гориво!

54

ненужна вещ

преди 12 години

Бъдещ бивш министър-председател, с богат опит в СИК, с инициали ББ, за нищо неспособен, след тотален провал в политиката, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

53

Nobody

преди 12 години

Като се замисля - така от сърце и със сълзи не се бях смял много отдавна.

52

Анонимен

преди 12 години

Ако в ГЕРБ нямаше тиквеници щяха да са приели достатъчно добър закон с който да задължат Лукойл да си сложикаквото трябва да слага. А това тяхното ЗАКРИВАЙ.... е престъпно ! Тук въпроса не е дали Лукойл спазва закона, а 5000 работни места и 6-7% от БВП ! И с тези *** обяснения, че можело да се внася.... ами ако Лукойл спре да функционира и руснаците решат вместо да дават заплати на българите, да ги дават на руснаците и да внасят гориво само без да развиват производство ?

51

Анонимен

преди 12 години

И Костов отново излезе прав.Започва се война с Лукойл.И в тази война Дянков,Трайчев,Танов ще бъдат в центъра на битката..Време е Синята коалиция мощно да подкрепи това достойно дело.

50

501

преди 12 години

Обаче Съсела беше 100% прав! Циркаджиииииииии

49

Румъния

преди 12 години

Бладзе ти Българйо, че имаш умни генерали!

48

Анонимен

преди 12 години

Танов , *** да играеш ролята на митничарчето в "Пълна лудница"!Ще ти ходи много!То и без това за нищо друго не ставаш!