25

Юберменш

преди 13 години

Като представител на извадката "млади", смело мога да потвърдя, че 75% от връстниците (20-30 г.) ми са ***. В този контекст заявявам, че България днес в много отношения ще е хиляди пъти по-добре от България след 10-20 години. Интелигентните хора сега са окуражени да решават проблемите от миналото и настоящето, но ги отчайва бъдещето, което ги прави малцинство в общество на чалгаджии, селянки и пияници. Ако не ви се ходи у чужбината - грабвайте по една пушка и чакайте туморът да се развие.

24

Анонимен

преди 13 години

24, ами ти какво си направил, че се обаждаш? :)Просто е нормално да коментираме. А съгласен съм, че младите са продукт на средата и родителите си.

23

Анонимен

преди 13 години

Старото поколение тръгнало да критикува новото поколение.Какво направихте вие бе ? а??А?А?А?Вижте на какво гето прилича държавата.Това младите ли го направиха ????

22

Анонимен

преди 13 години

Това са децата на демокрацията

21

xaxa

преди 13 години

a sega de az kato ne slusham chalga ko praim vzeli mnenie ot 5 chalgarcheta na mame i tate i vsichki bili takiva ..

20

Анонимен

преди 13 години

качественият потенциал замина зад граница,тука остана само брак.както е казал Радой Ралин : "от к*рви и от п*д*раси няма грам свободни маси!"

19

gogobaba

преди 13 години

Това е извод от социологическо изследване за тенденциите сред младежта в България на Националната спортна академия.Boje gospodi namerili sa hora za anketa vsi4ki znaqt 4e v NSA ne se vliza za da u4i6 a da si jivee6 jivota pam sa nai nai prostite *** ot cqlata strana.Ne znam za6to trqbva da si bakalavar 6tangist :D Pulnata parodiq

18

Анонимен

преди 13 години

Всички викат гледай кви са младите. Такива са каквито вие сте ги направили бе. От родителите и от улицата са ги научили тия неща. Гледали само парите. А вие коментиращи кво гледате ?Само седите и цъкате с език. Като направите нещо тогава се обаждайте.

17

Младеж

преди 13 години

Доста обезпокояващи данни...

16

Анонимен

преди 13 години

Нека, нека!!! Нормалните, ученолюбиви деца имат нужда от този тор, за да се развиват върху него!

15

Анонимен

преди 13 години

Хубава новини за марксистите. Да мразиш народа си? Check.Разпад на семейството? Check.Педерпаради с много защитници? Check.Да харесваш дегенеративна "музика" (чалга, рап и др)? Check.Да мразиш образованието? Check.Да те мързи да се развиваш(т.е. да не проявяваш социална мобилност)? Check.Сега наистина може да вървим към един глобален свят с едно единно правителство. С много много власт.

14

Патриот

преди 13 години

това на снимката е резултата от европийските "ценности" стига все с комунизма сте се оправдавали по негово време такава деградация нямаше и хората бяха много по културни! Просто оскотяхме !

13

от 13

преди 13 години

това се отнасяше за 2

12

Анонимен

преди 13 години

"киното, като половината посочват, че гледат американски фирми"---Те по киносалоните какви фиРми въртят...И все пак без да искам да обидя когото и да било, малко е тъпо да се прави проучване в НСА и после да се слагат всички под общ знаменател с гръмкото заглавие "Младите искат...". Не че на другите места е много по-различно положението, но все пак има известно разграничаване...

11

Bo

преди 13 години

Не че взимам страна ама 25 години тъй-наречените млади гледак как държавата е безсилна да се справи с престъпници от най-различен вид.От "кокошкари" до могъщи мафиотски босове.Успелите са или някакви престъпници най-общо казано или *** на такива.Създава се впечатление че всичко е корупция, подкупи, далавера,кражби и измами на всякакво ниво.Законите са за бедняци и *** дето нямат кинти.Когато се прилагат са от безумни по-безумни.Съд и полиция не са опорите на обществото а някакъв фарс.

10

Анонимен

преди 13 години

До Дълес!И руските директиви са същите!

9

студент

преди 13 години

е как няма да ми е изградена ценностната система върху парите като целият свят е изграден върху тях

8

ПЕНСИОНЕР

преди 13 години

ТЕ МЛАДИТЕ СЕ УЧАТ ОТ СТАРИТЕ . ГЛЕДАТ НА РАБОТАТА ЛЕКОТО И НА ХЛЯБА МЕКОТО!!!!!

7

Анонимен

преди 13 години

Това беше целта на хората които ни управляваха през последните 50-60 години!Един *** и обезверен народ е много по-лесен за манипулиране!Затова в периода 1944-1965 години комунистите избиха доста наши интелигенти!В директивите на ЦК на КПСС до нашите от БКП/БСП е записано,че народа трябва да се държи полугладен,да усеща каиша около вратът си и да му се предлагат зрелища и той ще е лесно управляем!През последните 20 години ние доказахме,че са били прави!За съжаление!

6

Анонимен

преди 13 години

че то старото поколение е пълен панаир бе!едно време БСП-ту им обещаха по 10 лв увеличение на пенсията през изборно,всички пенсионери вкупом гласуваха за БСП, за 10 кинта си продадоха гласа.що за ценностна система може да има такъв човек ???