18

sk

преди 13 години

Този е просто нагъл. ти ли си десния бе индианец?

17

Българин

преди 13 години

1. Правителството на борисов се стреми всячески да ограничи свободата на мисълта и изразяването и.2. Правителството на борисов налага политика на полицейщина и терор срещу нормалните хора.3. Правителството всячески подтиска частният бизнес и работещите в него - отказва да плаща задълженията си към много фирми или ги изнудва да приемат доста по-малко. Типичен пример - държавата чрез общините дължеше 22 000 000 на сметопочистващата фирма Титан и ги принуди да се задоволят с 20 000 000, получени чрез една от банките на властта. И този случай не е изолиран.4. Правителството на борисов натоварва работещите данъкоплатци с все по-завишени тегоби - данъци, акцизи и осигуровки. 5. Правителството на борисов отказа да предпреме каквито и да било съкращения сред паразитните структури на държавната администрация и "полицията" - нещо което направиха много по-силни държави, като например Германия, с оправданието, че съкратените щели да... останат без работа. Ами да си намерят бе !!! 6. По времето на социалистическото правителство на СерГейчо т.нар. "трайно безработни" получаваха помощи в продължение на 12 месеца... един от първите ходове на борисов бе да увеличи тоя срок на безкрайност, защото, видиш ли СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ БИЛИ ЕДИНСТВЕНОТО ПРЕПИТАНИЕ НА *** !!! Тоест това правителство създаде професия Безработен за циганорите. Нашето препитание е пожизнен труд, тяхното - пожизнено получаване на помощи.Обобщено - правителството принуждава РАБОТЕЩИТЕ да издържат огромни маси НЕРАБОТЕЩИ в трудоспособна възраст, вместо да ги остави да се оправят сами, както е в една истинска капиталистическа държава.7. Правителството на борисов посегна на ППФ, тоест на ЧАСТНИТЕ СРЕДСТВА на гражданите - това се нарича НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.Това са основните белези на властта на ГРОБ, всички те - типични за КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДИКТАТУРИ. В управленската политика на правителството на Борисов няма нищо ДЯСНО, напротив - то е много по-ляво от което и да е социалистическо правителство за последните 20 години.

16

Анонимен

преди 13 години

В Бибилията пише "По делата ще ги познаете" Не пише: "По знанията ще ги познаете". Не пише и: "По любовта на електората ще ги познаете". Не пише и: "Умни по настояване на мнозинството". Няма и тест за "Божия икономика, т.е. тая дето вълшебниците я разбират". В Библията пише обаче, че трябва да се покаеш. Вие видяхте ли някой покаен? Аз видях само поканен... на софра, най много под нея, близо до изпуснатите кокали. Да живее социализмът възкресил се в капитълизъм! Библейска работа някак

15

нагъл

преди 13 години

Този човек вече ми е черен пред очите,как можахме да изберем министър такъв човек който си мисли че е бог.ГЕРБ ще ни закопае,нямат кадри които да могат да подобрят развитието на България.

14

Действай

преди 13 години

Някой *** посред сезона няма ли в ареста да го ... така профилактично няма недосегаеми !!!

13

Българин

преди 13 години

Кой да го каже - вождът на прокомунистическата хунка ГРОБ !!! А кой е десен бе ***, ти ли - който водиш война с частният бизнес, принуждаваш работещите хора да издържат ушеви и *** и смачкваш свободата на словото дори !!!Прад е 9 - тоя пъдар тръгнал икономистите да учи на икономика !!! НИКОГА по-жалка личност не е стояла начело на България !!! Той и тако беше неук, ама поне имаше достатъчно акъл да се обгражда с поне малко кадърни хора.

12

Анонимен

преди 13 години

Yes be! Тея думи леви и десни в българския политически космос пре спокойно могат да се заменят, като в онзи виц за селянина в армията със "сено-слама". И без това на никой не е ясно кое е ляво и кое е дясно.

11

Към 9

преди 13 години

Същото не се ли отнася и за твоя коментар?

10

Анонимен

преди 13 години

aide babi4ki restitutki i vestnikoprodavci...za6titete Vanio 4ernia,xa-xa

9

Анонимен

преди 13 години

Идиотията стигна до там, че пожарникар да разяснява икономика на икономист.Ама то всеки *** смята че разбира от всичко

8

Анонимен

преди 13 години

За хората ГЕРБ не е дясна партия. Не може партия, чийто 'вожд' твърди, че е 'антикомунистическа', да използва типичните болшевишки похвати, с единствената цел да остане на власт.

7

И.К.

преди 13 години

Ау, обиди Ваньо! Е сега вече ще го ядеш големия :D

6

почти

преди 13 години

ДСБ вече дори не са и партия, а половин партия. Заедно със СДС едва събират 4% гласове. Костов вече е полувожд на полупартия. Заедно с полупартията СДС и полувожда МД едва правят една почти партийка - Синя коалиция, която също е почти синя, тъй като напоследък много червеней. Полудясна полупартия от комунистически тип начело с полувожд - бивш истински комунист.

5

Анонимен

преди 13 години

Тиква... отиди си сам и с добро... че иначе лошо ти се пише... мафиот, мошеник, крадец и *** на няколко поколения българи...

4

Биг Брадър

преди 13 години

Борисов бъди позитивен!Стига с тази параноя.

3

Анонимен

преди 13 години

То и би би не е мъж,ама нейсе.

2

и

преди 13 години

Цялата страна изка оставката на Борисов и разпускане на ГЕРБ по селата ,за да копат картофите му.

1

serafim

преди 13 години

Prav e Borisov !!! I neka znae onzi neyl Kostov, 4e ako iska da zapo4ne turgoviq s metaamfetamini, da razchita na Boiko, toi che my obqsni ! :)