15

до 8

преди 13 години

Цените се определят от пазара и от производителите! Заплатите от работниците - докато има кои да работи за 150 евро - никой работодател няма да дава 1500 евро заради черните ни очи!

14

?

преди 13 години

Прави са, така е и Костов го знае много добре, друг е въпроса, защо говори дивотии, отговора е ПОЛИТИКА, за да се хареса някому, нали идват избори.

13

До Вот

преди 13 години

Прав си, цените растат до голяма степен заради данъците, с които се облагат. Проблемът в България обаче не е и това. Проблемът се състои в ниските доходи на населението. Както се вижда от горната статия, разликата на цените на бензина и дизела в България и Австрия е стотинки. Така е и с останалите продукти, а някои от тях са и по-ниски. Доходите на австрийците обаче с в пъти по-високи.

12

222

преди 13 години

Газът поскъпва, ДКЕВР обещават да не пипат топлотоКОМАНДИРА пак се оси.....ра- няма баница за него и пищи на умрелоИзползват народа, а ние им верваме и пак ще си докараме старите муцуни на власт. Да ни е честито. Не народ, а мър....ша

11

13/100km

преди 13 години

Да го направят 5 лева за литър, та да се смята по-лесно- 50лв-10 кила бенц....Хем по-екологично ще е...всички ще се хванат за колелата.Или не,не по-добре направо 10 лв.за литър,дано да се наядат мизерниците недни!Има и друг вариант-направо да ни раздадат бананите и да се качваме по дърветата,те и без друго отдавна ни направиха на маймуни.......

10

Анонимен

преди 13 години

Ами нали искахте капитализъм ?!?! Как да ви смятат цените ? Нали пазарна икономика ? След като в Испания зареждаш повече бензин а тук ти е скъпо не карай кола ! По твоята логика давай в Сомалия йФони за по 1$ ...щото са бедни и да им помогнеме..Те САЮ ви рабиха семействата да оставим икономиката, а вие *** по Русия плюете..

9

ХиХи

преди 13 години

Лукоил да направят справка към дадената дата, за работните заплати на работници в бранша в Австрия. Или те са някви гении и това не влияе на крайната цена на горивата. Защо Лукоил не публикуват ена калкулация на цените.

8

Soldier

преди 13 години

Ей тези *** какво ми смятат цените в евро за България бе ! Тук заплатите на повечето хора са по 500 лв не са по 1500 евро мошенници пфууу !!!!!!

7

Луцифер

преди 13 години

Вероятно са прави,но с една надница в Испания зареждаш резервоара,а в БГ се работи за 3 резервоара на месец.Не е тайна,разбира се,но нали точно това е целта.Беден народ,лесно се манипулира.

6

Анонимен

преди 13 години

*** пак ни лъже. Сигурно иска от пая...баницата...баклавата....Ама накрая че земе само кефира.

5

ВОТ

преди 13 години

Проблема не е в бензиностанциите. От 2,50лв. за 1л. нафта 1,10 взема държавата,1,40 Лукойл. а 5-6ст бензиностанцията.Държава облага и акциза с ДДС.Такааа-2008г петрола беше около 150 долара за барел ,а дизела под 2 лв.сега е около 110 долара ,а дизела над 2.5 лв.Някой умен гербер може ли да намери връзката между тия числа Следователно на преработеното гориво цената без разходите за преработка е около 1,10лв за литър. Имаме 0,15лв печалба за преработванет и 0,71лв акциз. Всичко до тука е 1,96лв/л,като сложим и ддс излиза 2,35лв/л 2009 На бензиностанциите бензин А-95 се продава за 1.82 лв. за литър.2011 На бензиностанциите бензин А-95 се продава за 2.57 лв. за литър.

4

До голям Праз

преди 13 години

Вальо Златев отдавна управлява България и не му е нужно да е президент.

3

Анонимен

преди 13 години

Усещате ли, че Лукойл са напрегнати? Заяждат се с всички политици напоследък. Яне Янев казва, че имал флашка с разговор между Борисов и Валентин Златев... Май ни правят на маймуни, пак ще има Лобизъм.

2

Kom

преди 13 години

"Ние тая власт с кръв сме я 'зимали, с кръв ще я дадем" к'во си мислите вие!?!?

1

Голям Праз

преди 13 години

Вальо Златев - Президент!