118

РОСЕН

преди 13 години

абе ***, а твойто обучение кой ти го е плащал

117

санитарката

преди 13 години

до всички *** и даскачи които само си разхлаждат устата .Стига сте хленчели за този недъгав плод дори да са спасили тои ще ше да е поредното безмозъчно същество ако оживееше много се съмнявам но докторите си са виновни защото при такива случаи в 5 6 месец плода се вади на парчета така беше в Тодор Живково време и имаше подбор и се раждаха само здрави и силни деца

116

Анонимен

преди 13 години

Ако беше истински юрист щеше да занеш, че това, което се случва е незаконно. Щеше да търсиш доказателства, а не да съдиш на базата на косвени такива по бързото производство. В заключение мога да кажа- сава богу, че не си станал прокурор.

115

странно

преди 13 години

Що, като ти гледам писаниците не ми мязаш на много образован. Дори напротив. Аман от учили, недоучили дето се имат за много компетентни.

114

Amenhotep

преди 13 години

Пропускаш само 1 нещо ... Ами ако това "бебе" (ембрион на 5 месеца), е било отвъд всякакви реални шансове за спасяване? Щото Цецо и ко, разбират толкова от медицина, колкото Дянков разбира от ядрена физика ... не е ли възможно просто министърада вдига безмсмислен шум за да си прикрие бездарието? А тоя опърпан доктор в тая порутена селска болница, дето няма 2 лева да се усмихне, хич не го виждам как е могъл да спаси 5 месечен ембрион (бебе)...

113

справедлив - 112

преди 13 години

Да бе, напълно съм съгласен с теб. Да, напълно съм съгласен и са аргумента, че бебето най-вероятно е нямало да оцелее. И какво от това? Това променя ли престъплението на лекарите? Ами не, просто цуцевите хора са се превърнали в съучастници. А пък с тъпите аргументи то бебето щяло да си умре пък хептен не мога да се съглася. Че те по същия начин утре ако си болен от рак или нещо друго от този сорт, където предимно се умира ще кажат - ми той ще си пукне така или иначе, що да арчим пари за него.

112

справедлив - 106

преди 13 години

Що бе ***, да не би висшето образование да е без пари и като някакво социалистическо благо? Да е.. и тъпира нещастен. И той лекар ми се нарича. ***! Такива, като тебе трябва да ви волнят или най-добре никога да не ви назначават. Ама какво ли да се занимавам с ходещо мушкато и да му обяснявам, че за да си лекар първо трябва да си човек и хуманист, а после всичко останало.

111

fi

преди 13 години

Balgarina izprostq mnogo. Nqma da se opravim dokato osnovnite ni kachestva sa zloba, zavist i marzel.

110

перверзен тип

преди 13 години

Башибозуците на Цецо са имали избор: 1) Да спасят детето, по време на подслушването, и да станат герои, и да ги дават по кабеларките; 2) Да не спасяват бебето, по време на подслушването, да изчакат то да почине, и тогава да обвинят лекарите, че те са убийци. Перверзията за мен е, че те са избрали втория вариант. Или, още по вероятно, това им е било заповядано!

109

Анонимен

преди 13 години

Прав си, на простите хора им е много странно. Но колкото и странно да ти се вижда, фактите са такива. Земи се образовай малко, странностите ще намалеят рЕзко!

108

гатанкист

преди 13 години

ХА познайте КЪДЕ отиват 100000000 лева за подслушването???ОТГОВОР: в Мтел, Глобул и БТК!!!

107

101

преди 13 години

Тук не говорим за цветеануф, който далеч не ми е идол. Тук говорим за наглия тип от снимката. Ти чете ли разпечатките от вчера? Що тоя не отрече, че е водил тия разговори и че е казал точно това? Сигурно не чете вестници? И какво чухме от него? Някакви смешни и противоречиви обяснения! Те така си говорели, бебето "мърдало", *** то не значело, че е живо. Тоя 10 пъти обяснява, че ако се разбере ще ги съдят за предумишлено убийство, сигурно това е щото си е свършил работата?

106

5566

преди 13 години

Izmisli neshto novo de, shtom si takav otvorko. Lekuvat s tova, s koeto razpolagat i tochno ot tebe chakat novi popalneniq v spisaka s nalichnite lekarstva. Deystvay

105

Анонимен

преди 13 години

Никога не съм мислил, че ще дойдат такива страшни времена!!!!!!!!!Сега Царя и Станишев ми се виждат като хубав изгрев в летен ден!Какви сто милиона за подслушване, какви фалити на БАН, какво е това гонене на умните хора в България!Нямам думи!

104

:)

преди 13 години

Кво обучение си плащал ти бе ***

103

Анонимен

преди 13 години

Все пак мисля, че тези лекари трябва да си подадат оставките. Те стоят и чакат бебето (или плода) да умре и се страхуват да предприемат каквото и да е за да не се разчуе. Това само по себе си е достатъчно за оставките им. Но трябва да знаем и защо са подслушвани и защо Цветанов си позволява да чете разговорите им от трибуната на Народното събрание. Защо подслушващият не се е намесил да спаси живота на бебето (или плода)? Има много въпроси, но най-верният извод е, че живеем в една *** държава

102

Анонимен

преди 13 години

Да му отрежем ръцете до лактите и да му кажем че сме му рязали ноктите. Престъпни некадърници. Не могат дори да разберат колко са жалки с опитите си да оправдават тоталната си незаинтересованост какво става с пациентите им .

101

Amenhotep

преди 13 години

И к`во ся? Цецо като видя че не може да излови нито мафиотите, нито политиците, нито другите престъпници, реши да си го изкара на някакво селско докторче ... Както е тръгнало, следващият дето ще го разследват за убийство сигурно ще е някой от академиците от БАН...

100

справедлив

преди 13 години

От разпечатките на СРС-тата, дето тоя *** от снимката нямаше наглостта да отрече май не е баш партенка. Това, че пудела е решил да понатрупа малко рейтинг не означава, че това оневинява докторите. В тази история добри няма.

99

Анонимен

преди 13 години

човека долу пита: полицаите като са подлушвали през цялото време тези лекари, докато детето и било живо(евентуално), защо не са го спасили, бе? Трябва да си много ***, за да не разбереш, че това е поредна миризма,пусната от идола ти - цвтеануф.