32

Анонимен

преди 13 години

Децата имат единствено правото да учат и да станат свестни хора. Другите права идват с пълнолетието по закон и след още десет години по опит и акъл. ТАКА ЧЕ МАРШ В КЛАСНАТА СТАЯ!

31

varg

преди 13 години

Съгласен съм с протеста.Крайно време е всички да излезем по улиците

30

Срам и резил

преди 13 години

Тея разглезени лапенца, не стига, че нищо не знаят, не стига, че само се чудят в коя чалготека да се напият, ами тръгнали да се правят на големи и да "стачкуват".Бързо обратно в училище и си сядайте на задниците да учите, че сте жив зян.

29

масури

преди 13 години

не им се учи! много филми гледат!

28

варненски цървул

преди 13 години

при положение,че на училище почти не ходите или,ако ходите абсолютно нищо не правите,за каква ваканция ми ревете,орали ли сте,копали ли сте ??????това е то,всички деца или по-точно почти всички деца са неблагодарни,ей точно за такива като вас трябва комунизъм,че да ви дойде поне малко акъла в главата!!!п.с.Не съм комунист :)))))

27

Анонимен

преди 13 години

Бих подкрепил всяко смислено искане на тези деца и се радвам, че са обединени. Лошото е, че сега стачкуват за да спечели мързелът им.

26

хаха

преди 13 години

Но комент, от такава "биология" излиза само производител на обилни фекални маси. Туй ли щем?:)))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 13 години

НИКОЙ НЯМА ДА ВИ РАБОТИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ГАДОВЕ. ИЛИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ 2000 ЛВ. МИНИНМУМ, ИЛИ САМИ ЩЕ СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА.

24

Анонимен

преди 13 години

не ги ли гледахте по новините? една пикла обяви,че майка и я подкрепяла. тя от бедействие ще забременее-майка и ще я подкрепи при аборта. момчетата ще пийнат-ще колнат някоя от бабите си....защо да не ги подкрепим. нали казвате-биология...каквито родителите - такива и децата. после рев пред министъра- не се давали пари за образованието-ами направо им ги превеждайте по кръчмите!

23

но комент

преди 13 години

Не воювайте с младите-победата накрая е на тяхна страна, по неумолимите закони на биологията.Молете им се на колене да останат в България, да ви плащат пенсийките.2013 се отваря напълно пазара на труда в Европа,и ще ревете за млади хора, ама няма да има!

22

Анонимен

преди 13 години

Те не са свободни хора, а са мързеливи деца, които и без това не учат. А от робството няма няма спасение, защото иначе няма да има луканка на масата.

21

BM

преди 13 години

абе шушумиги. Стига сте обиждали децата. Те ви показаха как се отстояват права. Излизат и протестират. Докато вие стоите и се плюнчите във форумите колко зле било в България - те са на улицата.А оня *** да не ми се оправдава с *** матури...

20

дд

преди 13 години

Малки ***. И като почнат да работят пак ли така ще правят. А ако трябва да работиш за ти плащаш образованието ? ?

19

Анонимен

преди 13 години

Дано си прав / а !

18

още една

преди 13 години

Тези българчета, отгледани от родителите-чалга, ще се слеят с мнозинството на четвъртата българска държава-***! Жална ни майка!

17

Anon

преди 13 години

Имало надежда значи. Като гледах как са се обединили децата и се зарадвах - не са отишли 1 и 2-***, отишли са стотици за да отстояват своите позиции и интереси. Вместо да ги критикуваме е редно да вземем пример. Децата искат да учат, просто искат с няколко дена по-голяма ваканция - какво лошо има в това?

16

gaw

преди 13 години

Хора, които воюват за правата си са достойни за уважение. В този смисъл се гордея с децата, че могат да се обединят и ясно да заявят какво искат. Браво, деца!

15

но комент

преди 13 години

Ей тия няма да са роби!Тия са първото свободно поколение на България.Колкото и да ви е яд, тия няма да ви превиват гръб за жълти стотинки!Света е отворен за млади, здрави и кадърни хора.Ще избягат и няма да ви плащат пенсийките!

14

CNN

преди 13 години

хулиганчета! Искат ваканция, за да поркат... тарикати!

13

Анонимен

преди 13 години

Дришльовци!Ако сега им е трудно с ученето какво ще правят после като студенти?!А и те не протестират заради"каузата" ,а за да се видят,напият,да се направят на пичове пред някоя съученичка и най-вече заради"шоуто"!Смешници!Ако им се пуснат отстъпки сега,после ще почнат да искат да имат по 4 учебни часа на ден,да могат да пият биричка в клас,да запалят цигарка и тн!С какво са заслужили по-дълга ваканция?!Те не могат дори за протест да се организират!Протест беше нашия студентски през 1997!!!