13

dsadsa

преди 13 години

ааам....хилооууу....магистралите, излизащи от София са кажи-речи готови от доста време.Извинявай, ама ако магистрала Люлин не е за Кюстендил, Перник и Благоевград да ме извиняваш.....а Тракия се строи около Стара Загора в момента, ако не греша?

12

софиянец

преди 13 години

аз малко по принуда станах софиянец, точно щото в моя град няма работа и пари :(Парите са в шепа хора, които най вече са мутри и мафиоти, полицаи, съдии и лекари. това са хората с пари...и аз винаги съм казвал че ако в моя град имах нормална работа за 700-1000лв хич нямаше да ида с софия! Сега земам над 2000, но предпочитам 1000лв в моя град...Мисля че е време да се заговори за това, че софия е пренаселена, точно щото всички пари от чужбина се изливат в сф...

11

м

преди 13 години

До 5 Ами аз не съм в софия и немам желание да бъда за да храня некои с наем от по 500 лв,примерно.Живея си добре и не ми требе да идвам ама има хора дето са много зле финансово поради простата причина, че паричките им отиват по магистрали на софиянци.Не е правилно мисля.Както казах и нема да коментирам повече тук нищо по въпроса, че бях достатъчно ясна- стига солидарност с парите ни!!

10

Анонимен

преди 13 години

Да, защото така ще се топлим повече. Поне ще сме *** до ***.

9

sssss

преди 13 години

Ах ти мазен комунистически ***...........Х*у ли имаше в устата толкова години ........Чак сега ли разбра какво е в прованса?? Нали си президент от 2001 година ?? Защо него каза това на Станишев ????? Или тогава не го знаеше това а ?????Леле тоя ако го видя на улицата......ше го смажа от бой

8

До тарикат Гоце

преди 13 години

Абе темерут налити казах данесе изказваш че дразниш хората Щети пратим Бианка с микрофона и лична карта

7

Анонимен

преди 13 години

Много се активизира московският агент Гоце.Сливи ли имаше в устата тоя човек? От 10г. е президент, а сякаш досега е спал земен сън *** му неедни!!!

6

м

преди 13 години

Първанов да си гледа кабинета ама е прав! Тук,пищещите не са прави никак.Ама вероятно са софиянчета та пишат по този начин.Я,помислете и за останалите хора бе! Какви са тези небивалици дето драскате по форумите, а после се вайкате що всички отивали в София от провинцията.Ами вземете че размърдайте това дето е в главите ви.Ако се инвестира малка част и в другите населени места никой нема да му притрябва да идва в София.За какъв бяс ще му е да дава по 500-600 лв наем?

5

Анонимен

преди 13 години

защото всички идвате тук,в софия.

4

Хи-хи-хи...

преди 13 години

Дрън-дрън...Уж от грижа за България, пък пак с кусури за това правителство...А тройното ,бе лигльо,Гоце?!

3

м

преди 13 години

Евала Първанов! Една положителна точка за теб да дам.Питам се и се чудя защо Бойко Борисов налива пари само в столицата?! Нямам нищо против софиянци и мисля че ние от провинцията достатъчно солидарни бяхме и мълчахме за магистрали и т.н.,нека помисли и за другите градове правителството,че не съществува само София на картата на България.Нашите пари от данъци само там ли трябва да отиват? Защо не се прави нищо в останалите градове?

2

Да си гледа проекта

преди 13 години

Първанов да работи по проекта си. Да не се занимава с кабинета на премиера. Да остави правителството на лекарите, пенсионерите, зърнопроизводителите, синдикатите, студентите и на всички останали.Теренът ще бъде изчистен. Да идва Първанов, но да му мисли.

1

Анонимен

преди 13 години

Това си е от край време, интересно що не го каза по времето на Сергей... Поредният PR.