55

ХАХАХ

преди 13 години

Временно изпълняващия замени бременно изпълняващата...

54

аз

преди 13 години

От кого е детето-о-о-о-о-о???? Защо ще крие, ако има мъж? Тая е забременяла от някой политик!

53

Анонимен

преди 13 години

Бащата да не би да е Мирослав Найденов :-))

52

pege

преди 13 години

да не се окаже, че с бащата на детето има конфликт на интереси та за това да е цялата тая мимикрия?

51

Анонимен

преди 13 години

Аз не мога да разбера от кога стана забранено да се ражда. Нали имало демогравска криза. Хубав пример за работодателите дето и сега като видят млада жена и я питат възнамерява ли да ражда....

50

Пич

преди 13 години

Така като гледам снимката на тази жена, която излъчва откровена тъпота, и си задавам въпроса - до кога в тази държава ще се назначават жалки свиркадийки на по 20-30 години на отговорни постове ?! Може ли това девойче да заема такъв важен пост, може ли бе Борисов ?! И ти ли почна да правиш същите дебилни номера като предходните правителства ? Баща и шеф на пожарната - значи тя става за шеф на фонд "Замеделие". И най-тъжното е, че подобни простотии излагат цялото упрваление на ГЕРБ.

49

mind twist

преди 13 години

Защото е проста! Толкова и мисли за работата и отговорността която заема. Кой ще има нужда от човек, който да крие и да поднася изненади?

48

lulu

преди 13 години

Цялата история е много жалка и смешна, още повече че е на ниво министър, но поставя един много важен въпрос. Защо една жена трябва да крие бремеността си, за да не загуби работата си?

47

Анонимен

преди 13 години

Имаме си Дева Калина,заченала от гълъб.

46

123

преди 13 години

СЕГА СЕ ИНТЕРЕСУВАЙТЕ КОЙ Й Е ДАЛ ФАЛШИВ БОЛНИЧЕН ЛИСТ!!!

45

Снежка

преди 13 години

Хаха, ами поне на шефа си да беше обяснила. Луда работа

44

ORISNIK

преди 13 години

..ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЙКАТА И ЮНАЧЕТО !!!..СВЕТЛИНА ПО ПЪТЯ ИМ И ТОПЛИНА В ДУШИТЕ ИМ !!!...............................................................................ЗЕМЕДЕЛИЕТО ЩЕ СЕ ОПРАВИ ВЪПРЕКИ УПРАВЛЕНИЕТО.....ДА БЪДЕ !!!

43

ТКЗС

преди 13 години

Такова малоумие е трудно да си обясни човек!!!-срам те е, че си половоактивна??-бащата неизвестен???-не знаеш как е "станало"?!?!?-бременност е равносилно на "тежко заболяване"?!?!?-не осъзнаваш, че представяйки неверен болн. лист, извършваш док. измама и то в качеството си на държ. служител и публ. личност?!?!?!?...иначе - здраве и късмет на детенцето!

42

Ристо

преди 13 години

*** селска п***а. Сега да разследват кой и е дал фалшивия болничен и доктора дето и го е дал да му отнемат правото да практикува.

41

хахаха

преди 13 години

Ами крие го, щото като го изтропа на следващия ден се връща на лапаницата. А като гледам ГЕРБ как се усира ще *** като за последно и ще се *бе като за последно по висшите етажи. Да не е луда да излезе в майчинство 2 години...

40

Дядо Коле,да!

преди 13 години

Вчера забременя. Днес роди. Утре детето тръгва на училище. То бива ГМО,ама тук са прекалили.

39

кире либерало

преди 13 години

На колко години е това дете, че му дали да управлява толкова много пари?

38

dedo

преди 13 години

Като я гледам тая девойка, предполагам че тайно е забременяла от някой от предишните шефове на фонда, докато му е била секретарка :))))))

37

Анонимен

преди 13 години

Човек без семейство , това означава че има нещо збъркано в него.За всеки нормален човек семейството е приоритет номер едно. Това означава, че такъв човек е способен да планува, да организира, да спазва и да има воля в една дългосрочна перспектива ! Човек без семейство....То е дълга история.Откъде на къде някой ще ти се обяснява на теб, кога щял да ражда и да има деца ?! Ти наистина си много смешен и трагичен.

36

GLASUVALA ZA BB

преди 13 години

mali taia kolko e grozna i tapa, niama dumi. Ama kurvoliaka kato neia uspia da izgoni svestnite hora da obikaliat chujbina. Tova ne moje nikoi da go otreche. Bravo i na Boiko Borisov. Pak shte ti glasuvame doverie, prosti sme, ne se pritesniavai.