49

Един от ж.к.?

преди 14 години

Профосорът си е прав, че сме ш**аняци.Какво се правим на ударени и че не знаем.Със сигурност най-големите проклетници казват надигат вой понеже не могат да преценят колко са прости.

48

Георги

преди 14 години

Боли ли ви,скъпи сънародници? Е няма как,истината боли,колкото и да подскачате и да плюете.Свестните българи отдавна ги нама ТУКА.Тука може да намерите само злоба,завист,ненавист,алчност,безхаберие,вулгарност и т.н. и т.н.Ш**ан нароод! Да,за жалост. "Ти ми казваше че вярваш в Българския народ? Хайде бе,не се шегувай! В кого вярваш ти?..." - Алеко Константинов го е написал преди повече от един век!Има изключения естественно ,но са малко.Покрай сухото гори и суровото.

47

anonimen

преди 14 години

еее най сетне доживяхме един министър да да каже на хората истината,прав е то от предишните лъжи от сегашните супер лъжи то тоя народ лъжи само и злоба и нома оправия

46

ЧоЧо

преди 14 години

ГЕРБ само плюят пред другите държави че българите неставаме, крадем, злобни сме, прокуратурата ни неставала.. тва все пак са политици ! Бай Тошо не би го казал

45

asdasdwe

преди 14 години

Той Бойко беше казал, че пенсионерите са кофти материал.. пък камоли този

44

Анонимен

преди 14 години

Ако не е "ш**ан", нямаше да Ви избере баш Вас за управници.Ама не Ви се сърдим, г-н Министър! И Вие от там идвате и там ще се завърнете.

43

Лош

преди 14 години

Освен от министъра ми е гадно и от коментарите и от оценките!Глупаците обикновенно се крият зад някой друг говорител.Може би министъра и да е прав,иначе нито той,нито тиквата биха били там където ги постави ш**ания ни народ!

42

Анонимен

преди 14 години

Е това вече ако не е подета кампания срещу министъра здраве му кажи. Доколкото си спомням в анкетата на днес.бг 60% одобряваха изказването му по въпроса? А сега думите му предизвикали основателна негативна реакция? Вие няма ли за какво смислено да пишете или я карате като в поговорката "Едно си баба знае едно си баба бае." А може би тази статия е платено съобщение ако е така по добре сложете надпис "Платено съобщение" и поръчителя та да знаем защо сте го подели така.

41

sdf

преди 14 години

Напълно прав е.

40

Анонимен

преди 14 години

Оставка на ш**ания

39

sas

преди 14 години

"Ш**ан" означава, че някого го работят отпред и отзад, а той си мълчи. Греша ли?

38

Ivo

преди 14 години

100% Е ПРАВ г-н Б.ДИМИТРОВ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЧЕ СЪБРАХТЕ СМЕЛОСТ ДА ГО КАЖЕТЕ ПУБЛИЧНО! И ВЪОВЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА УГОДИ НА ТИЯ БГ. ДРАСКАЧИ НАРЕЧЕНИ ЖУРНАЛИСТИ! КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ!

37

alez

преди 14 години

грешка...това беше до ЗРЪНЧО

36

Анонимен

преди 14 години

Прав е.

35

kck

преди 14 години

Ти Пък PN Ми кажи ,че никога не правиш грешки като пишеш в форумите....хахах човек да не сгреши и му се нахвърлят!А за това ,че ше си остана можеш да си спокоен!В момента си пия кафето на балкон с изглет към морето...ако не ми вярваш ще ти пратя снимчица с дата и час!Не пиша тук за да се заяждам а си изказвам мнението!Знам ,че в БГ това не се харесва но аз пък не съм в БГ йеееее

34

Анонимен

преди 14 години

Вчера той направи опит да се оправдае, като заяви, че не е казвал ш**ан народ, а е имал предвид група хора, наричащи се археолози. Означава ли, че тази група археолози са друг народ ? И ако това твърди другаря Димитров да каже всъщност от каква народност са !

33

sas

преди 14 години

Част от долна челюст глава ли е? Такива като теб нямат ни срам, ни страх. После ще се чудиш защо си в криза.

32

Анонимен

преди 14 години

добре,явно си някоя мишка....но в нета комплексари колкото искаш....хубав ден

31

toldo

преди 14 години

Той си е прав,ама една птичка пролен не прави

30

прогледнал

преди 14 години

ми прав е,ш**ан народ,ш**ан електорат,щом с нашият вот това НЕДУРАЗУМЕНИЕ,е на този пост.а наи лошото е ,че и шефа му е недоразумение,а и г**облизците мълчат,няма кои да каже,ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОЛ