37

alexcs

преди 13 години

Брвао, Бойко не сведе глава (както е свикнал да прави бългаинът) пред газпром и отстоя българсият интерес, ето че може и да се получават нещата както трябва!Добре че и Русия разбра че не искаме нищо повече от чесно отношение и печалба и за 2-те страни!Евала

36

Червената помия

преди 13 години

Не се чудете за разликата в цената, нея я плаща народа.Даже и не отива в ръцете на последници, отива в Булгаргаз, а оттам печалбата отива за финансиране на наши военни в Афганистан, за фрегати, корвети и Ф16, за вноски в евросъюза, задължителни за нашата страна, и за още колко ли полезни и жизнено необходими разходи, от типа "На гол тумбак-чифте пищови."Но само да е газта-с мед да ги помажеш нашите "Икономически корифеи".Същото е и с тока, с енергоразпределението, с водните дружаства,с бензина.

35

се

преди 13 години

ДО20Истината е че Руснаците си уважават интересите на страната и ни притиснаха с газа защото ние искахме да замръзиме големите енергийни проекти с пряко участие на Руски инвестиций те ни показаха къде ни е мястото и колко зависеща страна сме от Русия във всяко едно отношение.

34

Анонимен

преди 13 години

Според мен Бойко найстна се чуди на кой да угоди на руснаци ли или на американци.Гледа да се прави на тарикат, но да внимава от 2 стола да не падне на земята, че най- боли.Дано поне успее да защити националните ни интереси, че иначе лошо за всички ни.

33

Анонимен

преди 13 години

Ту би ор нот ту би?Дис ис да куесчон.Конграджилейшън ББ!Един път било дупка сега май щяло да го бъде.Зиг заците ни омръзнаха.Кажи нещо сигурно,стига с тия фурнаджийски номера.

32

did

преди 13 години

Да не са го развили ГЕРБ този проект?! ББ само се прави на интересен за може да си намести неговите си хора по веригата, а на нас хвърля трохи и ПР да лапаме.

31

Анонимен

преди 13 години

СРЪБСКИЯ ПРЕМИЕР ли??????? може ли някой да ми обасни това недоразумение какво общо има с Белене

30

Анонимен

преди 13 години

Това с разликата в цената на входа и на изхода е само за подгряванеЯвно боцко се е разбрал с руснаците да им хариже булгаргаз, ако намалят цените за крайния потребител с 0.000001%. Те отдавна имат апетити за това, но боцко ще го излъжат по-лесно :)

29

Iwan

преди 13 години

МухоБойко па почна тука мЬ сърби, там мЬ сърби :))) дреме му кое е в интерес за Бг, чини ми се всичко е борба за комисиони

28

Анонимен

преди 13 години

България купува природния газ от Русия два пъти по-скъпо от Германия. Това показват данни на консултантската компания East European Gas Analysis. Според публикувана на сайта й информация през второто тримесечие на тази година Германия е купувала руското синьо гориво на цени между 150 и 155 долара за 1000 кубични метра. В същото време България е получавала природния газ срещу 295 долара, предаде АСН. Подобна е ситуацията и спрямо Турция. Югоизточната ни съседка получава синьо гориво от Русия през газопровода "Син поток", който минава по дъното на Черно море и през България. И докато по директната тръба до Русия газът тече към Турция срещу 280-290 долара за 1000 кубика, което е близо до цената, която плаща България, количествата, които минават през нашата територия, се купуват от Анкара за около 150 долара. Интересното е, че този газ, влизайки в България, струва два пъти по-скъпо, отколкото напускайки територията ни. Ситуацията можеше да е обратната. Повече от седмица активно се коментира допълнителното споразумение, което Румен Овчаров е подписал на 18 декември 2006 г. Както министърът на икономиката Трайчо Трайков неколкократно заяви, преди подписването на този документ, цената на синьото гориво за България е била 83 долара. В същото време и транзитните такси, които получаваме за доставките през наша територия, са най-ниските в света.

27

99

преди 13 години

Герберите са разочаровани от лидера си,и сега се срамуват да си признаят че бойко се сближава с руснаците.Бойко,няма избор,само руснака ни дава работа,и ако на ЦРУ не му отговаря абе да се махат

26

Тарикат е

преди 13 години

Бойко е тарикат. Хем изкефи шефа в Белия дом, хем ще свали цената на АЕЦ-а, хем комисионна ще вземе, хем *** ще се радват като почне да се строи комунистическото безумие Белене !

25

sdf

преди 13 години

bate boiko slu6a kato kotence welikite sili :)))moje i bez nego da ni uprawlqwat

24

nf nf

преди 13 години

Групировката на Бойко трябва да се прекръсти на слънчоглед, такова въртене, извиване , отмятане от изказани твърдения. Само относно Белене, ББ се завъртя няколко пъти, като вентилатор. Тъй като нищо не разбира, да се допитва до хора, които имат понятие, а не само да приятелите си, които търсят максимална изгода, като истински мутрички!

23

caipi

преди 13 години

Вече сме 2010. Трябва да се мисли за енерговъзобновяеми източници, а не за аец.

22

Анонимен

преди 13 години

Хахаха!И сега гербаджиите и те ли като Боко ще се обърнат на 180 градуса. Езиците им пресъхнаха да обясняват как енергийните проекти с руско участие са екологично опасни и че Боко е голяма работа че ги спира, и че не трябва с руснаците да играеме. А сега какво ще кажат ... тъпите овце!

21

Анонимен

преди 13 години

Който иска петролопровод да си го строи в Панчерево !!!

20

Анонимен

преди 13 години

Забелязвате ли обаче, че Бойко не го карат да чака прав като СеГей по 2 часа за всяка среща. Истината е, че руснаците уважват силата, а презират плужеците дори да са техни протежета

19

Анонимен

преди 13 години

Той е доволен от управлението си, равносметката на хората, обаче е друга.

18

pif

преди 13 години

ама бб сега ли разбира за тая разлика в цената.....направо недоумявам...