74

Анонимен

преди 14 години

Преди Нил Армстронг да кацне на луната той е посетил македонското посолство, за да му издадат входна виза за Македония, защото луната е неделима част от Македония

73

T

преди 14 години

Хахах, не съм изчела всички коментари, но впечатлението ми е, че няма коментари от сорта на "налите политици това", "нашите политици онова", "нашата скапана държава" и т.н. Българите се обединяваме и забравяме нашите си мрънканици само, когато трябва да плюем и да се смеем на други народи. Иначе коментарите са култови. Харесвате ми, давайте все така!!!

72

ХА-ХА

преди 14 години

Макарони, Big Mac, Mac OS, макиато, Макаренко ...... сите са македонски :)

71

79079

преди 14 години

А к'во ще правим с компютърните МАС адреси...?

70

Анонимен

преди 14 години

Македонци от всички галактики, обединявайте се! Муххххааааааааааааааа!!!

69

perun

преди 14 години

Простете им, не знаят кво правят !

68

аа

преди 14 години

Луно, луно земьо Македонска

67

123

преди 14 години

Няма да е зле "Великите" македонци ,да погледнат малко по далече от носа си и да видят как се излагат!Примерно да прочетат коментарите към тази статия!!!Опа ,може обаче да вземат всичко за истина и да се приемат за люлката на цивилизацията/ днешната и предишните/!!!Скоро чух изказване от рода на: " Ние македонците ,ще си върнем България" Не мисля,че цитатът ми е съвсем точен ,но беше нещо подобно.

66

ХАХ

преди 14 години

град Милано също е кръстен на македонската принцеса Мила дъщеря на цар Симеон .

65

val

преди 14 години

А какво ще кажете за това:"В Прилеп ще бъде вдигнат паметник на Итар Пейо, македонската версия на Хитър Петър. На старата чаршия до градския часовник ще има и площад на негово име. Паметникът е дело на скулптура Жарко Башески, вдъхновил се от приказките за Мариовския шегобиец, съобщава македонският "Утрински вестник".В Македония вярват, че Итар Пейо, а.к.а. Хитър Петър, е действителна личност, родом от Мариовското село Градешница."

64

Убъркана

преди 14 години

БоШке! И Пакистан е македонска- от "па ке стане".... Кво знаем ние? :Р

63

аз

преди 14 години

до 58,абсолютно си прав,и аз така знам

62

7

преди 14 години

Хаааааа, тези са просто уникални! Ами МАКЕдонълдс?

61

AL Fonsito

преди 14 години

ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ НАРОДЕ С НАЙ НОВИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА МАКЕДОНСКИЯ ДЪРЖАВЕН ЦИРК. ИМАМ ЧУСТВО ЧЕ УТРЕ НАЙ ВЕРОЯТНО АДАМ И *** СЪЩО ЩЕ СЕ ЯВЯТ С МАКЕДОНСКИ ПАСПОРТИ. ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХ ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХХХХХХХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХ.

60

Анонимен

преди 14 години

Аз като разправях, че Луната и тя е изконна македонска територия, никой не ми вярваше. Ей тия петна, дето си виждат от Земята, това не са кратери, както нагло лъжат крадците на македонската история, това са окопите на войската на Александър Макдонски, който си е чист макдонец, нали, и са копани по времето, когато македонската нация се разпростираше чак до галактиката Андромеда. И Луната, апропо, е кръстена на великия съратник на Македонски - Геле Лунски.

59

Борис Първи

преди 14 години

Малко офтопик, но няма как да не забележа, а нали съм състрадателна душа..От край време си Изнервена, така ли не се намери един голям Кралимарковски *** за теб, та да се успокоиш малко?

58

M J

преди 14 години

четох някъде че пирамидите били построени от македонци !

57

Анонимен

преди 14 години

Пичове, я който няма бан от форума на кайгана да пусне линк от тази тема там - да дойдат малко макета да покоментират тук

56

Македонеца

преди 14 години

Макарони (на македонски: Macaroni) е общото наименование с което се наричат тръбовидни тестени изделия, изработени със специална машина, част от традиционната македонска кухня.Произвеждат се в различен размер и изрязване. Македонският термин Macaroni се отнася само за тръбовидни тестени изделия.Приготвянето им става с варене в подсолена вода за определено от производителя време. След сваряване се заливат с различни по вид и съставки сосове.

55

Македончи

преди 14 години

Няма да споменавам за МАКинтош - славния македонски хакер Тошо Македонски го е кръстил на себе си!