36

Анонимен

преди 1 седмица

Верно, десет месеца мислили, мислили и накрая нищо.

35

Анонимен

преди 1 седмица

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

34

Анонимен

преди 1 седмица

Изпращането на Български войски на фронта в Украйна не е обсъждано, защото това решение не подлежи на обсъждане. То не се взима на национално ниво..

33

Анонимен

преди 1 седмица

Ако Русия победи, дори да се стигне до преговори само, това означава стратегическо поражение за запада. Западът е готов да стигне до край, за какво му е на западът свят, в който те няма да са господари и ще живеят бедно като африканци - без ресурси, без продоволствия, а Русия и Китай ще се развиват.

32

Анонимен

преди 1 седмица

Иначе казано крайно глупави и развалени хора кроят нещо с 100% вероятност за провал.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Министърът на отбраната на РФ заповяда на ГЩ на РФ да предприеме необходимите мерки за недопускане на пиндостански безпилотни разузнавателни полети над Черно море.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Нали е секретно, бе? Кое му е секретното щом я публикувате? Баламосват ни.

29

паф

преди 1 седмица

какво сте се подплашили бе, зайци? каква война бе? това си е военна операция за връщане на у-крайната област към руската федерация! ....и друго не ги интересува братушките! сейчас панимаете?

28

Анонимен

преди 1 седмица

Абе с две думи кото ни дадат ще го подпишеме .Но няма да ви казваме какво сме подписали защото е държавна тайна! Абе май ще бъдеме на първата линия във войната която се готви а нашите американски приятели ще ни продават оръжие и ще ни пазят в гръб от Щатите.Щото видите ли кабинета решил това сам!

27

Анонимен

преди 1 седмица

Герои на Чалгария, Слава на Свинския Триумвират - Боко Глигана, Тошо Шопара и Пеевски Прасуна! Ние ще победим Северна Корея и Ким Чен Ун! Нека най-големите прасета победят! Слава Сланина! Квик Хайл Хитлер Хоген!

26

Анонимен

преди 1 седмица

Десет месеца я готвят тази позиция и накрая се оказа 1 лист.

25

дрън-дрън-ярини

преди 1 седмица

Замазват гафа с голямата БАДАНАРКА !!!!!

24

До долните

преди 1 седмица

Очевидно си неграмотен. Сравнението е между Косово и Украйна, а не между Косово и Русия. А Зеленски има православно вероизповедание, факт. Виж, за КГБ църквата в Русия е спорно.

23

Х

преди 1 седмица

бай Г и неговите глупости. Щели сме да пращаме войски в Украйна. Никой няма да ни кара да пращаме и какво можем да пратим? Около 20 човека с пръчки. Осъзнавате ли колко малка и слаба държава сме? Ние сме в НАТО от съжаление. Никой не очаква от нас военна сила. Ние сме дребният, който се движи с големите батковци.

22

Никола Стефанов

преди 1 седмица

С други думи делегацията папагалски ще повтаря каквото и наредят от Фашингтон.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Членството в отан дава на правителствата на страните-членки измамното усещане, че са в безопасност. Опичайте си ума. Казаха ви "Преминахте всички възможни червени линии". Пиндостан е далеч и не му пука. Народите на Европа са на топа на устата.

20

Анонимен

преди 1 седмица

Защо нямаше РЕФЕРЕНДУМ за нато а Соломон Паси , на времето, директно ни вкара в нато ?

19

Анонимен

преди 1 седмица

Всеки път,размишлявайки върху териториалната цялост и неизползване на сила, спомнете си 1999 г. и агресията на НАТО срещу Югославия и опита за отцепване на Косово и Метохия. Говорейки за ненамеса във вътрешните работи, спомнете си западните емисари на киевския майдан.Спомнете си хилядите и хиляди хора, които се удавиха в Средиземно море, опитвайки се да избягат от отчаянието от последствията от хуманитарните интервенции, извършвани от Запада в името на прословутия ред, основан на правила.

18

Анонимен

преди 1 седмица

Tикво малка, къде виждаш ти национален интерес на България в САЩ? Такъв жалък главоч не сме имали никога! Дори тиквата имаше някакво елементарно ниво на себеуважение, въпреки че, и на него това му е много чуждо! Роби сте всички! а ГЕРБ не трябва повече да припарва до никаква форма на власт. Ако пРезидентът беше умен щеше вече да ти е бил шута, но и той се наглася според вятъра.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна,Русия,война.Три думи без конкретика е обида за гражданите и срам за този,който ги произнася.С други думи,Главчо ще се поразходи и ще подпише нещо,което другите са решили,без да му искат мнението и да се съобразяват с него.И без това нищо не разбира от материята,която ще се обсъжда.