48

Анонимен

преди 2 седмици

До 50 ти си къса клечка , като вожда си :) Ядрено оръжие има и нашия блок:) Ходи си Азия чакат те само цветя и охолен живот.

47

:)

преди 2 седмици

Остава..и без ракети и чипове и за това крадат от укрите перални, турски тостери и фритюрници правят кинжали...има ли още малоуумници дето вярват на тези писания ? Може и да са на свършване ама т-62ките..

46

Анонимен

преди 2 седмици

Руската армия без танкове може .Но без водка не може.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Да обобщим "информацията", която ни се подава; украинската армия, обучена по натовски стандарт и въоръжена с натовско оръжие вече 2 години не може да отблъсне руската армия, която е свършила ракетите, танковете и е въоръжена с лопати.

44

Джовани

преди 2 седмици

Имали 3000, загубили 3153, произвели за 2год 3000, на фронт от 1280км имат 3000 , и се оказа, че другаде в Русия няма танкове. Те финландците явно вече са пред Санкт Петербург / според снимковия материал/ :)))) Не се правете на смешници алоооую

43

Анонимен

преди 2 седмици

Така някога са си мислели франсето и на тая дата преди десетилетия мустакатият, но пак друго се е получило. Лошото е, че както винаги пак късата клечка изтеглихме...

42

Василев

преди 2 седмици

Може и 100 000 танка да има, важно е колко са боеспособни и екипирани за война!Ако има повече от 5-6 000 боеспособни танка ще си отрежа главата!Другите са таралясници на които се обучават и тренират малките варварчета шовинисти!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

41

Анонимен

преди 2 седмици

Джуджето е първия рускии *** ходил да се дупее на бедния слаб КИМ. Какво унижение ... ходи му на крака да проси танкове, ракети и боеприпаси. Жалката картина е такава... империята на злото се разпада.

40

Анонимен

преди 2 седмици

Да де, напълно са останали без танкове, стигнали са на няколко километра до Харков с тротинетки и велосипеди. Сме.ш.ници. В това измислено сайтче какво ли няма да прочетеш.

39

Анонимен

преди 2 седмици

Айде, стига, бе! С танкове и баба знае.

38

съвременната война

преди 2 седмици

не се води само с танкове, тя се води по ввсички направления.............с оръжие, икономика, информация и дезинформация!!!

37

Анонимен

преди 2 седмици

Направо им разкатаха фамилията . Ако някой отвори нов фронт срещу оркитее и ще фтасат здраво. Самолетите им не струват , танковете им станаха на консерви от джавелин, артилерията не е по силна от западната ... единствено разчитат на пушечномесо от далечкя азиатски край... но те пак маймуните там немигат да се бият, защото доят кози и биволи.

36

83

преди 2 седмици

Русия да остане без танкове е като западна Европа да остане без пиндирази.

35

///

преди 2 седмици

Дядо ви Джо-дзвера най добре знае кой,какво кога.С милиарди ша купи поС-райна с останалия укропитек.Русия не я мислете танкове не и трябват ,гъделичкайте още мечо и някои ще яде хурката .

34

Анонимен

преди 2 седмици

Откъде ги намирате тия измишльотини бре...Като ви чете човек ***.отиите като се почне от загубите на рашките от Мариупол, Волноваха, Лисичанск, Соледар, Донецк, Авдеевка.....му се струва, че укрите вече са в Сибир. Те пак може да стигнат до Сибир, но под строй. Или бъркате унищожените леопарди, тигри ...Интересно е да ли си четете хумореските, които пишете след някой друг месец....

33

Анонимен

преди 2 седмици

След като останаха без ракети преди 2 години сега вече и са без танкове...урсулите явно са пред Москва..зашо ли тогава всеки ден реват за оръжие и пари? Никой не вярва на "новините' на ЛибералноАтлантическата/***!

32

Анонимен

преди 2 седмици

Не знам за руската армия, но България остана без танкове. Гарантирано!

31

Анонимен

преди 2 седмици

Руската армия пораженски напредва, а Украйна победоносно отстъпва на фронта. Това ни налива пропагандата в днешно време

30

Анонимен

преди 2 седмици

Преди войната с Украйна , Русия имаше 23 хиляди танка. Справка Уикипедия, или на този сайт да не се вярва?

29

Анонимен

преди 2 седмици

Като заговорихме за танкове, какво стана с "по-добрите западни танкове" Ейбрамс и Леопард? Преди пращането им пишехте, че щели да преобърнат хода на войната, но забравихте да ни информирате за "обрата".