98

Христо Христов

преди 3 месеца

До 85 "всичко. 6-7% интелектуалци" - мухахаха.... Абе про'с'так неграмотен, какви интелектуалци са гейовете и трансджендърите?!

97

До 85

преди 3 месеца

100% от русофилите не са припарвали до Русия и нямат идея какво плямпат. Това е държава от третия свят. Нещо като при нас 90-те. Неслучайно е толкова бедна. Огромна територия, може да бъде икономика 1 в света, а БВП и е колкото половината на Бавария... БВП на глава от населението- 30% по-нисък от на бедна България. Повече няма смисъл да говорим нищо за Русия. Ценности? Крадци на азбука, поробители, етнически руснаци под 20%, тотални алкохолици, най-ниска продължителност на живота в Азия.

96

Анонимен

преди 3 месеца

А про-руския печат пак плясва заглавие в стил "Шок" от 90-те, което няма нищо общо с истината

95

Данъкоплатец

преди 3 месеца

Както винаги истината се крие в детайлите. Щото то е лесно да кажат решихме, но тепърва има да измислят конкретен механизъм и кой точно да даде пари СЕГА И НА МОМЕНТА, как точно да се гарантира връщането на тези пари, защото бъдещето е несигурно и не е много ясно дори да преберат парите на руснаците, какво ще трябва да спасяват и финансират когато пък руснаците отговорят на това.

94

Премълчават си

преди 3 месеца

Хора от 9 юни изтече 50 годишно споразумение за обвързване на долара с петрола,новината не е за промити мозъци останалите ще разберат.

93

Бананонимен

преди 3 месеца

Сега сме 3000 година. В Родопа и Калифорнийска околията се говори перфектен руски. Петролните залежи не са повече нужни. Питежавани и експлоатирани от руснаци нано-енергийни хабове и био-станции за синтетични хранителни стоки. Хората живеят добре и никой не мисли за война!. Никой не е чувал за Чалгария или Пендосия, или БайДънов, селски тарикати шишковци и тикви от 50ти парламент, никога не ги е имало!

92

докторе

преди 3 месеца

До Анонименпо скоро санкциии за Палестина ,Иран и всички арабели и помощ за Израел.

91

Не мога

преди 3 месеца

Да разбера евро либерастите дето пращат този или онзи в Русия. Като сте толко надъхани що не ходите вие в Украйна да спасявате демокрацията ,или то от клавиатурата е по лесно.И ако не харесвам политиката на кражби и експлоатация на запада ,що трябва да ходя в Русия ,ще си стоя в собствената си страна и ще се боря да я направя по хубава.

90

Баба Гошка

преди 3 месеца

До обречена русия- Тя обречената Русия, трябваше да фалира преди две години, но вече е 4-та по БВП в света, като изпревари Япония. Долари и Евро НЕ вървят в БРИКС и за това спират сделките с неприятелски валути. Китайците също си продават ценни книжа в долари, но ти ако искаш, може да си ги купиш и да финансираш дълга на краварите :-)

89

Фемин хелп

преди 3 месеца

Опикахме и усрахми на паткити мерията За ко ги праяхти тия избори

88

МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

преди 3 месеца

ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА Е ЖИВ ОЩЕ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ТЪПУТИНИ Е, ЧЕ ДЖО БАЙДЪН НЕ Е СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!

87

До 86

преди 3 месеца

Клавиатурен фантазьор.

86

Анонимен

преди 3 месеца

А нещо за фронта или когато руснаците побеждават, западняците подписват документи, които за да бъдат изпълнени, се нуждаят от подписите на хора, които няма да ги подпишат.

85

До до 79

преди 3 месеца

То е генетично с6ъркано

84

do 80

преди 3 месеца

Кое са фантазиите, би ли споделил? В Русия стъпвал ли си през живота си? Определено не си! Тотал щета е всичко. 6-7% интелектуалци, останалото е плашещо. Нещо като у нас. Гледаш новите коли, образованите хора и скъпите имоти в София и селцата наоколо, отидеш в прованса и ПАДАШ от хорската простотия и неграмотност.

83

Анонимен

преди 3 месеца

До Коки: Ми като е толкова симислен живота там ти чий го дириш тука изчезвай веднага там

82

Анонимен

преди 3 месеца

Как сте тази сутрин, неграмотни бачкотещи бачкери KpaBapopoфили

81

До 79

преди 3 месеца

Стига сменя никовете и пищя глупости

80

Анонимен

преди 3 месеца

Нямам търпение това да се разрасне в нещо по-голямо, дали ще е световна война, дали ще е война срещу Европа -все ми е тая. Искам да видя всички тия от снимката как бягат в Америка с подвити опашки и от там, на сигурно, далеч от ракетите и бомбите, философстват как трябва да мрем в окопите заради тях.

79

В същото време

преди 3 месеца

...САЩ отряза Украйна за оръжия с голям обсег. Целта е видна: по-дълга война между САЩ и Русия, резултата-повече славянски гробове.