10

Трагедия

преди 2 седмици

СТРАХОТНО!!!ИЗГОНЕТЕ И МАЛКОТО ОСТАНАЛИ МЛАДИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ!ТОВА Е ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ

9

Анонимен

преди 2 седмици

Затова германците ги уважавам. За една и съща работа германския работодател хвърля на пришълецът независимо от коя държава е от изтока 12 евро на час. На германеца му дава 20 евро на час. За една и съща работа говорим. А тук ще хвърлим на аборигените 1200 лева колкото хвърлят и на нас. Ай сиктир! Тоя непалец плащал ли е данъци за България? С нещо бил ли е полезен за България както обикновения българин, че да получава същите пари??? Така мислят германците. Или казвате те са прости и не разбират?

8

Олее майко Индия !

преди 2 седмици

Харе Кришна харе Кришна харе харе...

7

Анонимен

преди 2 седмици

Те са милярди като се заселат с бг е свърщено. Румелийска или иова Индия ще стане нова държава.

6

Е, тука сме пълни

преди 2 седмици

с щастие :D Можем да го изнасяме натам, няма нужда да се потят да идват чак до тука. Иронията на страни - предстои им разочарование на тия хора. Като видят, че със заплатата си не могат да вечерят веднъж седмично в ресторанта, в който работят... ееех, какво щастие ги очаква тука! :D

5

Това от Шехерезада?

преди 2 седмици

Търсената заплата е поне 2-3 пъти повече от тази, която биха получавали в Непал на същата позиция. . . . Абсолютно точно! Така е! Ама нали трябва да яде и да спи някъде преди да изпрати пари в Непал! Не знам дали в Непал със 100 долара не е по добре?

4

Анонимен

преди 2 седмици

А не ние вече имаме индийци. Не знам кой и кога е пуснал в България. Ама им ядем мизерията. Няма нужда от повече.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Ние сме известни като страната на високите заплати и щастието. Всичко това благодарение на усилията на Пеевски. Сега с Величие ще стане още по-добре. Да идват смело.

2

Ходил съм в Индия

преди 2 седмици

Предполага и за Непал се отнася там е мега евтино. Какво предлагат панелите 1000лв, 200 часа на месец, робско отношение към служителя и прочие. Елате да видите в Слънчев бряг - мега липса на персонал и въпреки това мутрите предлагат мизерни заплащане и отношение към служителите!!! Незнам какво лансира тази статия, но е абсолютна тъпотия и лъжа всичко в нея!

1

Анонимен

преди 2 седмици

600 ЕВРО ЗАПЛАТА ТОВА Е ПОДИГРАВКА ЗАТОВА ИЗГОНИХТЕ БЪЛГАРИТЕ ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ДЪЛГО ЩЕ ЕКСЛОАТИРАТЕ И ТЕЗИ ХОРА