57

Анонимен

преди 4 седмици

след 35 години - под кривата круша.

56

Анонимен

преди 4 седмици

Аз си спомням, като висях на опашка по два часа за един хляб и сърдитата леля затваряше фурната точно преди моя ред. Тези неща бързо ги забравиха някои и сега реват, но наистина в момента българинът живее сравнително добре. Има много недостатъци, но това си зависи и от нас.

55

Анонимен

преди 4 седмици

Ех така е България има хубава природа и климат който позволява да растът най вкусни те зеленчуци и плодове в Европа. Но ако се спре корупцията и кражбите, и хората се респектират един от друг ще е хубаво място за живеене.

54

до 53

преди 4 седмици

Предполагаш грешно. Мръсното им производство е в страните от третия свят, а земя може да си купи свободно всеки гражданин на ЕС и в двете страни и голяма част е на чужденци. Не съм видял някой да си я е сложил в джоба и да си я е отнесъл зад граница.

53

Дали е само Виц ?

преди 4 седмици

Попитали радио Ереван: Кога ще дойде добрия живот в България?! Отговорили им: Той вече отмина.

52

Анонимен

преди 4 седмици

Навсякъде се живее добре, ако човек има добра работа, дом и пари. Специално Нидерландия е една от най-депресивните държави. Имам щастието или нещастието да я посещавам доста често. Времето се сменя през 5 мин. А и пейзажа е ужас. Не случайно холандските художници до еден са ктрадали от депресия.

51

верно ли бе?

преди 4 седмици

До анонимен *** - излез от толетната и се разходи до Козладуй по вторични пътища и тогава пиши глупости!

50

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 2. това е вярно. Аз съм по млад и нямам много ясни спомени от социализма обаче една бърза сметка какво изкарваш и какво си купуваш с надницата показва, че сме по-добре. А това достъпа до всякакви стоки пък е съвсем друга история.

49

Анонимен

преди 4 седмици

Ако ще и на последно място в света да сме, на мен си ми е супер и от година на година става още по-хубаво.

48

Анонимен

преди 4 седмици

не ми хвалете Германия вече, в Дортмунд само турци, бях там , наехме апартамент аз жена ми и детето, до нас същият апартамент 80 квадрата - 10-12 турци от турция живеят в 3 стаи, на помощи явно половината не работят, ние им плащаме

47

Предполагам

преди 4 седмици

Не са си направилаи пазарна икономика по западен съвет - като си нарежат заводите, като си разтурят земеделието, като си продадат на безценица земята на чужденци и като се заробят със хипермаркети със задгранично седалище!

46

Анонимен

преди 4 седмици

Всичко е въпрос на лично възприятие. Обиколил съм много страни по целия свят, но по-хубаво място от България няма. С всичките плюсове и минуси. Ако имахме и малко по-добри управници, сигурно щеше да е земен рай, но не би.

45

анонимен келеш

преди 4 седмици

Тук в България само кАпейките и онези по махалите живеят зле,защото са мързеливи.Оня от Максуда къде стана политик всеки ден рИве с Варненски акцет по ТВ колко лошо било в България докато аз се чуда къде да си изхарча парите:):):)Иначе кАпейките разправят,че най добре се живеело в русия,Иран и Северна Корея,обаче никой не иска да ходи там:):):)

44

Анонимен

преди 4 седмици

До 32 така е в съседство е абдула, мяо от Виетнам, и рамазан от бившият ссср или някой индиянец от лат. Америка все привилегировани от Хазаро юдея Сорос. И с по едно село роднини пак привилигеровани,вдигат шум цяла нощ и през деня спът до 12часа или 2. А за Българите. ур такъв ЕС не ни е нужен лаен и оня кон Столтенберг да не идват повече в Бг.

43

Анонимен

преди 4 седмици

Аз познавам един който живя 6 години в Австрия.

42

рАЗбирКо

преди 4 седмици

Един познат живя 4 години в Швеция и после се върна. Не знам защо точно - нещо покрай намирането на работа за него и жена му.

41

Европеец

преди 4 седмици

Само преди 35г бяхме в ямата на комунизма под руския ботуш, а днес при демокрацията и ЕС БВП расте рекордно, населението расте, заводите никнат като гъби, бизнесът търси служители, българинът се замогна, забогатя, заведенията пълни, купува жилища, амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, купува апартаменти, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

40

ибре

преди 4 седмици

Тук живее най-добре, който лъже и краде.

39

Анонимен

преди 4 седмици

А колко е средната в Норвегия, колк е средната в Норвегия, знае някой тук колко е средната в Норвегия, има ли колеги фоумци тук от Норвегия да кажат?

38

баба мара

преди 4 седмици

как наи лошо се живее в българия нали сме в нато и ес нали признахме евроценностите пътуваме и работим в чужбина пазаруваме в одрин накупихме имотив гърция какво ни е лошото че от 1878 ни управляват цър-ву-ли българите немислят когато гласуват вярват на които се появи на хоризонта накрая сме ограбениболни и нещастни е това ни е орисията да не мислим да се подвеждаме