91

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 96 Нищо не е виновен Петков, дотолкова доколкото каквото и да "иска" от шофьора, шофьора знае, че не може да кара навсякъде както му дойде, тъй че той има пълна отговорност за вземането на решенията. Петков се е возил на задната седалка и съдейки по това, че няма сериозно пострадали в тяхната кола, е бил с колан. Най-вероятно дори не е гледал в пътя, камо ли да е "искал" точно там шофьора да кара с превишена скорост.

90

Анонимен

преди 1 месец

Алоо , спрете се малко !Когато се охранява ''СПЕЦИАЛЕН ЧОВЕК'' от НСО , то пред ОСНОВНИЯТ автомобил ТРЯБВА ДА ИМА пилотна кола , която да прочиства пътя , а такава не е имало , пилотната кола се движи на 100-150 м ., преди основният автомобил , също , пред основната кола и зад нея , също има ОХРАНЯВАЩИ КОЛИ НА ОСНОВНАТА , които липсват ... НЕ ЗНАМ как ще се тълкува сега тази кола със специален режим , която явно не е и пуснала сигнализацията .. ТОВА Е МАЛКО ТЪМНА РАБОТА .

89

до Българин

преди 1 месец

Предимство имаш когато караш със съобразена скорост! Когато караш с над два пъти на разрешената скорост няма как да те видят, че да ти отнемат предимство! Шофьорът на Киро е Убиеца, а Киро е поръчителя и лично те двамата носят изцяло вината за убийството! Партията на Предателите явно освен контрабандисти, фалшификатори и лъжци, се оказа че е съставена и от убийци!

88

Анонимен

преди 1 месец

Киро винаги действа почтено и законосъобразно. Божанков също. хахахахаха Винаги защитават българските интереси не слугуват на кукловодите си, истински патриоти.

87

Анонимен

преди 1 месец

В посолството сигурно са бесни, в последния момент шмъркан Киро да им поднесе това

86

До българин

преди 1 месец

Ако джипа се е движил с висока скорост и шофьора на колата не е осъзнал това, е вероятно да предприеме тази маневра. Така че отнемане на предимство не може да се счита. Не маже да чакаме и да знаем кога идат джигитите. Нали? Напъни си и ти да помислиш.

85

Анонимен

преди 1 месец

Аз пЪ не виждам кръстовище там! Входна табела за Аксаково и горичка от едната страна, от другата - трева и стълб от ограда

84

Анонимен

преди 1 месец

До Деди, ако шофьора е виновен, да си понесе отговорността (макар че както вече обясних, в такива ситуации съда дава по-голяма тежест на отнетото предмиство). Въпроса е - какво е виновен Петков, който е само пътник в колата??? Това никой тpoл не можа да ми го обясни, от сутринта насам?

83

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 90 "Всеки е виждал как карат тия от НСО. Абсолютно безпардонно, избутват хора от пътя, с пълното съзнание за безнаказаност." Явно и ударената кола е "от НСО", защото е отнела предимство. Мдааа

82

Простото Киру

преди 1 месец

От Партия ПП-ДПС взехме спешно решение да предоставим ваучери за намаление при закупиване на повече от 3 козунака от Линда на опечалените! Търсете Найо Тицин за актуални снимки на жертвите! Ще бъдат издадени и предизборни календари със снимките на Найо! Ще предоставим и план на бъдещи маршрути на джипарата, ако някой иска доброволно да бъде сгазен от нас за да подпомогне ПР на партията!

81

Анонимен

преди 1 месец

Видите ли кола на НСО, веднага отбивате в полето и бягате през глава да не ви застрелят случайно в гръб при самозащита, че сте им излезли насреща.

80

Анонимен

преди 1 месец

Всеки е виждал как карат тия от НСО. Абсолютно безпардонно, избутват хора от пътя, с пълното съзнание за безнаказаност. По нищо не се различават от мутрите с джиповете като Семерджиев по улиците. Те даже се и пазят един друг, както се видя. Та дядото може и да е отнел предимство на кръстовището, но ако питека от НСО беше карал с ограничението от 60, което го има на всяко междуградско кръстовище, човека щеше да е жив.

79

Иван

преди 1 месец

Уважаеми съграждани, докога ще търпим някакви при=мати да размазват хора по улиците без причина? Докога??

78

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ OUT !!!!

77

Българин

преди 1 месец

До Деди Ударената кола е отнела предимство, тъй че приятелю, много се напъвате, но си личи, че е поръчка това поведение

76

Родна картинка

преди 1 месец

Само гледайте как Киро утре ще излезе ухилен до ушите да продължи промяната. Тате ще се погрижи да се потули случая.

75

Анонимен

преди 1 месец

До 72, след руските заплахи от миналото лято, му беше върната охраната, беше обяснено многократно по медиите (с изключение на казионните разбира се)

74

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--71 ...АВЕ кой ти пише 150 км/ч , скоростта е ДОКАЗАНА ЧЕ Е 120 км/ч. . ТОЧКА !Ама ,....КАКВО ОТ ТВА , СЛЕД КАТО НЯМА ДА ИМА ОСЪДЕНИ ---ПАК !После , защо Кирил П. , е в кола на НСО , какво ДИРИ там ?

73

Анонимен

преди 1 месец

Във Варна няма ли военна прокуратура, че са възложили на Сливен?

72

Деди

преди 1 месец

Как с каква скорост, това ли е важно за целите на медийната мъгла? Скоростта е била такава, че да предизвика катастрофата и да убие човек! Сега каро започнат едни "сметки", една "математика", умът ти да заейде! Този НСО-шофьор е карал о "селски път" все пак, елементарно е да прецени безопасната си скорост - и за него, и за околните. Ама, не - вози не кой да е, а мин.преда (е, бивш!).