55

Кирчо до Линда

преди 9 месеца

"Благодаря за пилата в кекса, сега имам най-хубавия маникюр в килията!"

54

Анонимен

преди 9 месеца

Тези сами си направиха възродителен процес! Едно време ни укоряваха, че сме сменили имената на турците, а тези какво правят? Сменят имената на руснаците, българите, румънците, унгарците и поляците с някакви измислени украйнски *** имена и карат хората да говорят на някакъв диалект които никой не разбира! Ето затова Путин ги напада! Защото са И Д И О Т И !

53

НАРОДА

преди 9 месеца

ЧЕСТИТО НАБУТАНЕ В ЧУЖДА ВОЙНА!! МАЛО..НИЦИ

52

Анонимен

преди 9 месеца

Със следващата пратка, ви ги подаряваме всички :Борисов,Петков,Тагарев,Пеевски и Доган ,Гном и Ристьо Бойкикиев даже.Да дойдат в Украйна ,,да ви оправят държавата.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Да АнонимеН само дето колко са си е работа на руснаците ,а твоята е да си гледаш твоите загуби

50

Анонимен

преди 9 месеца

ЗНАЧИ българското правителство е против народа си и народа на Украина - тези които дават ще имат някв рушвет или пари от нашите данаци които ние полащаме ! Второто е , че тези БТРи ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ СПОРЕД нашите газззари или те така погамагат на руснаците зада убият украинските войни - или нашите са също убиици ! А и на всичко отгоре ние ще трябва да купим нови макар и по -лоши американски подобни машини за което плаща народа от своя джоп чрез данаци !!!

49

Анонимен

преди 9 месеца

Преди няколко седмици на срещата на ООН в Ню Йорк,където участва и Зеленски,та жената на Зеленски е похарчила 1,1 милиона долара за бижута в магазин на Cartier ,и където е направила скандал с една от продавачките в магазина ,заради което момичето е било уволнено и докато си е събирало багажа е успяло да снима касовите бележки на Олена Зеленска за 1,1 милиона долара похарчени в магазина и след което тези снимки на касовите бележки са пуснати в социалните мрежи.А вие стойте на студено и гладни и пращайте още милиони на Наркозеления.

48

Анонимен

преди 9 месеца

До Кравар е щом да не харесваш наглите нахални укопитеци е русофилство значи е така.Само дето на никой не плащаш сметките,за да даваш определения.Айде като почнеш да ми плащаш тока и да ми сипваш бензин в колата тогава да ми даваш определения ,а докато от мойте пари се хранят укопитеците ,аз ще ти давам такива нахална укопитешка твар

47

Анонимен

преди 9 месеца

Жалка колония!Българио,за тебе те умряха... ,за да живеят някакви продажни фaшkии.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Сърдечни благодарности на хипермаркетите, които въпреки инфлацията запазиха цената на количките 0,50 лв. и 0,20 лв.

45

Анонимен

преди 9 месеца

До За ЕС и НАТО. Българи не могат да гласуват за украинско правителство бе фантазе.

44

АнонимеН

преди 9 месеца

ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ОЩЕ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ПУТИНИСТИ В УКРАЙНА А ТОВА ВИНАГИ Е ДОБРА НОВИНА :D ГОЛЕМИ ГЪДИНИ СА ТИЯ ПУТИНИСТИ ОТВРАТ!

43

Анонимен

преди 9 месеца

Укрепвал "нашата" Европа и бранел свобода! С транспортьори, дет не ставали и още не ги е видял. Брани си зад/н/и/ка тоя, ама едва ли ще му помогнат изброените.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Народът не поднасял своите благодарности на правителството. Ми той народа иска да ги поднесе, ама полицията ги пази.

41

За ЕС и НАТО

преди 9 месеца

Партиите подкрепящи Украйна имат мнозинство в парламента, защото повече Българи са гласували за тях. Тоест мнозинство от хората подкрепят Украйна в борбата и агресора Русия.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Бранете бе, но чия свобода браните не е особено ясно. Дерзайте. Вие сте, а ние ще ви ръкопляскаме и викаме "Осанна !!!".

39

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Малии русофилите ще има да пикаят кръв до Коледа.

38

Слава на Украйна

преди 9 месеца

В България има евоатлантическо мнозинство, което винаги ще подкрепя героичния народ на Украйна със всичко което може да предостави. Българския народ избра Украйна пред Русия!

37

Анонимен

преди 9 месеца

До 43 И къде го видя това мнозинство

36

Анонимен

преди 9 месеца

До 30 Вярно ли такива политици дето никой не ги е избрал,а само сглобка на един посланик.В България не ги харесват Урките и не щото много ни пука за Русия това ,какво си правят си е тяхна работа,а това,че такива слуги на САЩ ни набутват в чужди конфликти и всички българи плащат за украинските глупости