100

i'm

преди 7 месеца

Не, не трябва да позволяваме лъжливи и крадливи КАПИТАЛИСТИ да управляват София! А отделно факта, че още се делят на такива и онакива, говори достатъчно за политическия интелект на политическата ни класа! Единственото нещо, което има значение, е София и всеки друг град/село, да се управляват от кадърни хора с управленски качества. Само тогава има шанс едно населено място да бъде по-добро място за живот. Оная шушумига Терзиев няма да спечели и това става все по-очевидно!

99

Анонимен

преди 7 месеца

Били мошеници а ти какъв се хаха още с идването те хванаха в лъжа с канадското гражданство

98

Анонимен

преди 7 месеца

Ако я нямаше демокрацията,Ваня щеше да е доячка във кравефермата.

97

Анонимен

преди 7 месеца

Даже в мечтите си не може да постигнете успехите на социализма ! Да ви п***кам на демокрацията

96

Анонимен

преди 7 месеца

Стойностните хора, които са в ГЕРБ и не са участвали в ограбвания и далавери да напуснат ГЕРБ и да подкрепят ПП. Това важи и за всички други партии, както и за БСП. Вярвам, че има стойностни хора, несъгласни с номенклатурните деца на мафията пробутвани там. Вие шанс срещу тях нямате, няма и да имате. За едното топло местенце ли сте там и малко парички? Подкрепете ПП за доброто бъдеще на всички ни и на държавата. Нека се обединим в общи инетереси.

95

Анонимен

преди 7 месеца

Ако го нямаше комунизъма Кирчо баща ти щеше да е никаквец а не кадър на ДС а ти щеше да си по голям никъквец и цър вул.... но плюеш ли плюеш. И точно ти да говориш за фразеология с 5 думи който имаш в речника и то измислени от тебе е не малко а много смешно... но ти си една голяма смешка по принцип

94

Анонимен

преди 7 месеца

Мошеника Киро мсй вижда че края на измамите му идват бслонасе спуска и ревна

93

Анонимен

преди 7 месеца

Как не го рабирате това, че те заедно със семейства си отиват под строй за да гласуват съвсем съзнателно, разбираемо и ясно за кого. За да запазят парите и топлите си местенца. Вие всички останали, които отивате и гласувате на посоки за знайни и незнайни и така си разпокъсвате и хвърляте гласовете. Защото се губят! Печелят първите, които умишлено създават балонни партии за да си загубите гласовете. Както се редяхте на опашки за да докарате сикаджията. Идете отново и свалете ГЕРБ!

92

до 84

преди 7 месеца

бъркаш жестоко - в България при БКП - особено в началото - няма Комунизъм или това което сега се разбира под Комунизъм, т.е. ЮдеюСемитМасонски Троцкизъм, защото 1944 година вече Сталин беше Прочистил СССР като Намери ЮдеюСемитМасона Троцки дори в Мексико и го Ликвидираха с Брадва в Главата! За това Масоните и Троцкистите бяха 1вите Ликвидирани от БКП! Обаче, сега Троцкистите и ЮдеюСемитМасоните се Завърнаха с Пълна сила в България с ППДБ!!

91

Анонимен

преди 7 месеца

Киро , че аз не искам чак такава демокрация . Демикрацията била корупция , е не е ли ? Може ли през 5 минути да вдигате данъци и цени ида гърбите хората ? Прз османско данъка е бил десятък 10 % . Зашо демикацията ми затвори АЕЦ платен с държавни пари ? Защо канадска фирма изнася българско злато ? Защо съсипахте медицината с тази здравна каса и направихте всичко скъпо . Демокрацията е един балон и цирей който се пукна и не знам къде ще се криете

90

Анонимен

преди 7 месеца

Този или трябва да бъде въдворен в лудница, или да влезе в затвора.

89

Бай Кор

преди 7 месеца

КОМУНОСТИЧЕСКА....?!? Кире, комунистическа бе ! От комунизъм, не от комуноизъм. Имаше един друг, така ги произнасяше нещата, лека му пръст на човека ( той паметник има в Правец ). Нема нужда да ни обясняваш, на колко е бил Терзиев през 1989. Виждаш ли сега до къде го докара ? Плюехте Борисов, пък сега да ви помага. Хората ще решат, кой да подкрепят . Да не сме ви крепостни селяни ?!? Ще гласуваме, за който на нас ни харесва .

88

Бай Танас

преди 7 месеца

Споко Кире. Ваня няма да управлява. И Терзиев също. Има си общински съвет за тази работа. Кмета само изпълнява решенията му

87

Анонимен

преди 7 месеца

Бебето щраус от ДС тати да си го гледа! На нас ни трябва кмет! Когато бебето натрупа опит да се кандидатира за кмет. Сега той опит не ни показа! Напротив, страх го е и се крие, защото добре знае, че не е подготвен!

86

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ и БСП са едно и също нещо и взаимно се подкреят и работят в градовете и селата. Колко пари заедно са окрали и укрили тези хора за 33 години - хотели, яхти джипки, апартаменти за милиони в Малта, Мармарис, Дубай и къде ли още не. И вас постоянно ви настройват едни срещу други и не виждате, как те продължават да ви ограбват давайки ви минималните заплати, за да може да има за още яхти, майбаси, хотели и апартамени по света.

85

Бългериъ фърст

преди 7 месеца

Крайно време е Киро да отиде да си лекува шизофренията. Манията му за преследване е постоянна и всеобхватна. Ту го преследват Путин и руски казаци, а сега вече и, "цитирам": "крайно левите, екстремистите", " крайните комунисти". Вероятно той визира е неговия инфант - Терзиев.

84

Анонимен

преди 7 месеца

За да развалим сглобката трябва да изберем Ваня Григорова. Тя е ключовият камък, който ще развали фалшивия градеж на задкулисието.не си мислете, че е зависима от президента. Тя вече показа, че няма да цепи басма на никой който е против интересите и, и тези на общината.

83

Минко

преди 7 месеца

Кирчо,Кирчо,клякай на розовото килимче и целувай,целувай не само ръце,крака,обувки,а каквото то кажат!

82

-_-

преди 7 месеца

ГЕРБ решават на идната сряда дали ще продължат да подкрепят кабинета

81

Анонимен

преди 7 месеца

Последни напъни на задкулисието и сглобката да се спаси. Печели Ваня и си заминава правителството на ППДБ, ДПС и ГЕРБ