31

Анонимен

преди 7 месеца

До Пхахах - Може да пхахкаш колкото искаш, тук не пише само бай Генча. Има и такива, дето малко повече от разбират от кодове. А хартийките не знам къде ги манипулират, като има куп застъпници, а самите комисии са от представители на различните партии.

30

Сатир

преди 7 месеца

Някой да обясни членоразделно, в качеството на какъв е този зам. министър и какво манипулира по машинките.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Вчера отварям вратата и един нахален казва: - Билети за проверка, моля! ... - Какви билети, каква проверка, това е моят дом, аз не съм в трамвая, та да ме проверяваш! - Вчера имаше новина от Народното Събрание, че трябва всички домове да се проверяват и да се плаща, че са в движение, понеже земята се върти!

28

Анонимен

преди 7 месеца

Мачкай, Кире!

27

ъ

преди 7 месеца

Накрая сигурно ще го отнесат зам. министърчето и тези от ЦИК. Винаги го отнася слугинажа. Гнома, Просто Кире, Ристю и другите ще ги пази Посолството.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Сглобкаджиите се сдавиха помежду си за оглозгания кокъл.Оставака бее!

25

Алекс

преди 7 месеца

На записа Про100то си призна,че без ала-бала с машините ПП са 10% и до вратата на тоалетната.Добре,че от ДАНС не позволиха на Шарлатаните да реализират поредната си изборна фалшификация.Нито глас за измамниците.

24

Борисчо

преди 7 месеца

Доклада е пратен от зам.председателя на ДАНС, който вие сами си назначихте... щом и той ви е разбрал какви шарлатани сте значи е достоен човек браво

23

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Искате и службите да прихваните ДА АМА НЕ СЕГА КОГО ЩЕ ЛЪЖЕТЕ ВИТУАЛНИТЕ ШАРЛАТАНИ

22

Пхахах

преди 7 месеца

Бай Ганчя не може да си включи компютъра, но иначе от кодове много разбира... За сметка на това е супер убеден, че с хартията няма никаква манипулация.

21

ОСТАВКА

преди 7 месеца

Видяхте ли АЛА Балата на миналите избори......... Кой ще им гласува на тези всичко беше пълна измишльотина.Държавен преврат за който другаде щяха да летят глави........ОСТАВКА сбирщайн, не сглобка ами пълен сбирщайн от л.на.

20

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ДА ИДВАТ СЛУЖЕБНИТЕ А ШАРЛАТАНИТЕ ДАЛИ ЩЕ ИМАТ И 4 % РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ВАС КОЛКО ИЗБОРА СПЕЧЕЛИХТЕ ДОСЕГА С АЛА БАЛА ЗНАЧИ ВАШИЯТ МИНИСТЪР ТИХОМЪЛКОМ СЕ ПРОКРАДВА ДА ВЗЕМЕ КОДОВЕТЕ А ВИЕ ЛЪЖЕТЕ АСЕНЕ 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ ЕВТИН ГАЗ ТАНКЕРИ ИДАТ НАЛАГАМЕ ВИ Е РЕЦЕПТИТЕ ГЕШЕВ СВАЛЯМЕ ЩЕ СМЕНЯТ КОНСТИТУЦИЯТА 36 ДЕПУТАТА КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА

19

Анонимен

преди 7 месеца

КИРЕ ОЧЕВИДНО СИ ....АМА МНОГО.....ОТЪРКВАТЕ СЕ ОКОЛО ГЕРБ, ЯХВАТЕ ГО ЕЙ СЕГА И ПОЧВАТЕ ДА ГО МАСКАРИТЕ- ХА СТИГА СТЕ СИ ИГРАЛИ С ГЕРБ. СЕГА СТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ И ЕЙ СЕГА СЪ ОС...ТЕ, АМА ДО ГУША.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Киро на пресконференцията, щом ги обвинявали, значи те били правите и вършели промяната. Какъв Харвард е завършил тоя, има акъл на детскоградинче. Значи Гошко, като върши глупости, и мама, тате, бате, баба, дядо му обясняват, че така не се прави, не те, а Гошко е прав и така ще продължава. Страхотен довод му е измъдрила умната тиква на про100токире.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Точно така!Змията хапе най-силно преди да умре.

16

Анонимен

преди 7 месеца

хайде да видим как точно губят големите градове. направо мотивираха хората най-накрая да им размажат наглите муцуни. нещастници!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Няма ли свършване тая хомо мъка...

14

Анонимен

преди 7 месеца

Значи ДАНС да го дудуха? Щото още не е ваш? Да гледали ЦИК. Дето е ВАШ?А никой пак не повдига въпросите за софтуера който накрая брои резултавите в информационно обслужване. На тоя софтуер никога не е правен одит.

13

Анонимен

преди 7 месеца

ВАнчето и Кикемян на балотаж. ДС принцеста - у леву.

12

bbb

преди 7 месеца

Хаосът в държавата е огромен и няма една силна и безстрашна личност, която да удари по масата и да въведе ред! Но се знае, че трябва първо всичко да се обърка, за да започне да се оправя и може би този момент наближава!