26

Анонимен

преди 8 месеца

Това не е религиозна, нито икономическа война, това е война за оцеляване. Тук религията няма нищо общо. Няма как да съществува един народ без собствена земя, отнася се и за палестинците, и за израелците.

25

Абе

преди 8 месеца

Верно ли, Хамас са докопали на Черния пазар натовско оръжие, доставено на Украйна? Имаше "слухове", които май ще се окажат верни.

24

До Реалист

преди 8 месеца

демек да убият всички лидери на израел, дето от 1948-*** насам крадат палестинска земя? има карти, разгледайте ги....не е срамно да си непрочел, срамно е да си непрочел и да се правиш на чел....

23

Анонимен

преди 8 месеца

За тия може война , а за Русия не може ! Какви са тия ?

22

нн

преди 8 месеца

Изпълнете резолюцията на ООН от 1947. Създадохте държавата Израел, напуснете окупираните от вас територии, да се създаде и държавата Палестина и кротвайте, всяка коза за своя крак както е казал народа. Това е решението на въпроса, а не да трошите с оръжие арабите. Арабите са там, както и вие евреите сте там на тази територия, две държави и въпроса се решава.

21

Велик Цион

преди 8 месеца

Време е Израел да изтрепе всички палестинци, араби, и останали народи, които са заели обетованата от Ехова земя, която е само за потомците на еврейте.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Злото има свойството да се самопроизвежда Доброто се гради бавно,трудно и мъчително.Хубавите неща стават бавно ,лошите от раз.Войната,омразата между хората е най страшното. Не знам как се побеждава.

19

Боби

преди 8 месеца

До Анонимен Ивицата газа е дълга 40км и широка 5-7км на тази площ Израел е затворил като в огромен затвор 2,4 милионо Палестинци. Израел позволява само на 20000 палестинци да работят(сметнете какъв е процента). В Газа практически няма еднофамилни къщи и ако атакуват дома на някой лидер на Хамас те събарят блока в който живеят още стотина дриги хора. При атаката особенно ако убият мирни съседи и да не подкрепяш Хамас или Хизбула след като евреите ти пуснат от твоята кръв ще се радикализираш...

18

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 17 Под всяка статия.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Европа да затваря границите за "бежанците" от близкия изток, че лошо ѝ се пише. Който е дошъл на пунк с документи и официално искане, да се разглежда, другите веднага обратно, още от мрежата.

16

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 18 "Сигнал за етническо зачистване." Хамас не е "етнос" а терористична организация.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Сигнал за етническо зачистване. Този път обаче предупреждават, че ще е по-сериозно, отколкото обикновено. И 100 хил да избият, палестинците там са 7милиона. Не могат да избият всички.

14

Анонимен

преди 8 месеца

до 9 Ей, кравар, къде прочете някой русофил да защитава тия бооооклуци палестинците бе? И евреите и палестинците са бооооклуци! Да се избиват взаимно колкото се може по-дълго време.

13

Реалист

преди 8 месеца

И там се опитват да гасят огъня с бензин. Накрая страдат обикновените хора и от двете страни. По-правилно би било да намерят и изкоренят отделните ненормалници виновни за касапницата.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Нашите копейки така се надяваха на тоя Хамас ли е, Хасан ли е, а пък то се оказа че реално вече Хамас не съществува! Какво нещо е живота - преди два дни горди мудхахидини с автомати, нападащи беззащитни хора, и чувстващи се смели и безсмъртни, а днес студени трупове, на които даже не могат да им съберат всички останки!

11

столичан

преди 8 месеца

Нека всички ционисти да подкрепят разчистването на новите територии, да бъдем great again, да се види че арабите трябва да бъдат пратени да живеят в лагери като Газа или директно в пустинята да си пустинясват.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Да се избиват взаимно до крак . И двата на рода са бооооклуци!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Сега няма ли да дават украинския посланик?

8

Анонимен

преди 8 месеца

Всички путинофили надянаха бурките и станаха първи приятели с ислямските терористи.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Ционистки окупатори !