24

гьон ИИ

преди 10 месеца

120 000 кв.км : 3 = 40 000 дни 6 109 години(27 високосни) и 199 дни.При 100 000 военни извън строя на година военните на Русия при 30 милиона резервисти ще свършат след 300 години,а на Украйна при 5 милиона ще свършат след 50 години.За да им стигнат военните трябва да освобождават по 7 кв.км на ден без да губят територия.

23

Анонимен

преди 10 месеца

В нета от вчера е пълно с кадри от котлето на Залужни в Урожайна.Руските фашисти се опитаха да бягат и бяха разкостени от Хаймърси,клъстърни бомби и Леопарди.Днес цялата руска журналистика вие грозно и пищи от безсилие.Тук статия кога? Слава на Освободителната Украинска Армия!

22

Анонимен

преди 10 месеца

Колко трябва да си *** шаппкар, и преди да правиш настъпление да тръбиш по всички световни медии, месеци наред, как ей сега ще им счупиш тиквите на лошите. А лошите тихо и кротко са си изкопали и оборудвали по 5 рубежа и са клекнали да те изчакат на гюме. Заради тези нещастниции, вероятните загуби на хора на украинците са огромни, за сметка на крайно мижави резултати като завладени територии. Украинското командване наистина е за военен съд и разстрел.

21

До авторката

преди 10 месеца

Е.лке. А при Купянск как върви напредъка ? Дали не е на обратно.

20

до анализатор

преди 10 месеца

Наркомана е забранил да излизат деца от мъжки пол от границите на Украйна ако са навършили 16 години. Напомня ми на Хитлер, когато братушките навлизат в Берлин, а Хитлер награждава 15 годишни германчета на площада задето са участвали в боевете за Берлин. Натам отива и наркомана. Той запада ще му налива оръжие, но кой ще му налее на наркомана украински войници в даден момент???

19

Анонимен

преди 10 месеца

"Киев за три дни" ко станя бря???

18

Анонимен

преди 10 месеца

КАК Е РУБЛАТА ДНЕС,ДНЕС УКРЕПНА ЛИ РУБЛАТА?

17

друг анализатор

преди 10 месеца

До: 15 Аааа, останаха, останаха!Ама не ги знаеш колко са много и това те яде, налиии?!СЛАВА НА УКРАЙНА!!!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин-Мордошов,Алекперов,Чорни, Милер,Абрамович,Махмудов,Розенберг ,Ернст,Дерипаска са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Хора, аз малко съм нефоскив и чета, че украинските сили са освободили от окупаторите 3 квадратни километра около Бахмут.Три ??? Божкееееее! 3 кв.км. ако е напредък, то аз съм космонавт.

14

Анонимен

преди 10 месеца

КАК Е СПЕЦОБОСРАЦИЯТА НА ПУТИН,НА ПУТИН СПЕЦОБОСРАЦИЯТА КАК СЕ РАЗВИВА?

13

Форс

преди 10 месеца

Защо не пускате истината Колко ви плащат за това натегачи

12

анализатор

преди 10 месеца

Абе,укровци,останаха ли хора,които да носят униформа?Какъв пробив,какви бойни успехи имате.Вас действително Запада ще ви затрие,до последия украинец.Не го ли виждате?

11

Анонимен

преди 10 месеца

Два метра са напреднали,вече изправят загиналите руски войници,че не стигат гробовете.Жалка картинка.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Вече и на котката ми й стана ясно, че тая работа с настъплението няма да я бъде. Няколко месеца преди него, само индианците в амазонската джунгла не бяха разбрали, че украинците се готвят за него и ще завладяват всичко чак до Москва. Когато казваш хоп, преди да си скочил, така става. Лошото е, че вече завлякоха поне 200 милиарда пари на западния данъкоплатец и оръжейните фирми станаха по-богати от шейховете. Скоро на западняците ще им писне да наливат в кацата без дъно и ще има преговори.

9

От Западната преса

преди 10 месеца

Загубите на въоръжените сили на Украйна - са над 150 000 военни по време на контранастъплението, публикуваха в New York Times.150 000 убити и ранени - такива цифри дават западни анализатори, въпреки факта, че властите в Киев правят всичко възможно да скрият загубите си, пише NYT.Украинската контраофанзива на южния фронт, която продължава вече два месеца, се превърна в "кърваво изтощение", докато руските войски напредват към Купянск, пише вестникът.

8

обективен

преди 10 месеца

В този сайт, ако напишеш нещо лошо за Путин ти казват: "ГРЕШЕН КОД"!!!

7

Анонимен

преди 10 месеца

В Бахмут, в Бахмут що не можете да влезете вече 3 месеца, краварски умирисници? Ще си играем на една завзета поляна за една седмица? А що пък 7 месеца вече стоите в Херсон и не смеете да преминете реката Днепър? Иначе Крим ще завладавате и ще стигате до Азовско море??? Муахахахаахахаах...

6

Анонимен

преди 10 месеца

В тия 40кв. километра е заминала бойна техника за милиарди американски пари. Струва си. Контрата се отплаща.

5

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 5. С тия квадратни километри вече Бахмутя стана по-голем от Ню Йорк