135

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 10 месеца

Страхотна Опозиция - Разсеяни - докато Изпарявам Милиардите! а за Коледа - Частен Остров в Тихият Океан - няма да е Изненада - според ЗапиСЪТ е!!

134

Не на НАТО!

преди 10 месеца

Какво направи "новото" правителство до сега - даде пари на Зеленски, даде оръжие на Зеленски, подкрепи Зеленски за НАТО, Гей-парад в подкрепа на Конвенцията и се опитва да смени Националният празник! Това ли искате бе Демократи - децата и родителите ви да измират от липса на средства но да правите гей-паради!? За това се топим като нация заради оглупели-*** грантаджии! Как не ви е срам да продадете България за празни обешания и ЛГБТ-ценности?

133

Анонимен

преди 10 месеца

Ще го съборят както събориха мавзолея.

132

Лаврентий Берия

преди 10 месеца

До борисов - ще бутате толкова колкото заминахте на Украинския фронт! Ако Варненсикя Пинокио - Костадинов - трябва да се извини за всяка лъжа която до тук е казал - не зная ще му стигне ли живота. Добави и "бутането" дето по негова "информация" трябваше да е снощи. Много сте жалки бе човек!

131

Анонимен

преди 10 месеца

Изпратихме децата в Америка благодарение на Съветската армия. Е как нема да сме и признателни.

130

Анонимен

преди 10 месеца

Доведената дъщеря на мая Манолова е посланник на България във Виена. Може ли да я пратят на дипломатическа служба в Русия. Аз отказвам да й плащам заплатата като данъкоплатец

129

Анонимен

преди 10 месеца

Популистките лъжльовци са жалки! Никой няма намерение да им събаря паметника на съветското робство, а само да го премести където му е мястото. А кокошката Мая, вече безвъзвратно изпаднала от политиката и забравена от всички, отчаяно се мъчи да си прави пиар за сметка на изкуфелите рожби на соца.

128

Анонимен

преди 10 месеца

Мижав интерес, пак са събрали по-малко хора от детски рожден ден, не им се получават платените протести, в случая лежанки и пърдянки по палатки.

127

роумингар

преди 10 месеца

Абе на тия тримата бoклука на снимката със знамето с цветовете на колорадския бръмбар каква глоба им е наложена?

126

разочарование

преди 10 месеца

Гласувах за Възраждане, но след подобни глупости ще ме изгубят. Грам не ми пука за руски, американски или всякакви чужди паметници, особено окупационни. А те ги пазят... Ние сме българи, не сме руснаци, пичове. Губите подкрепата на истинските българи с тази простотия.

125

Ст Стамболов

преди 10 месеца

Паметник на Съветската армия . Съветският съюз го няма и паметника да се маха .Днес да се премахнат палатките , малко бой по празните чутури на " пазачите" , а утре демонтаж.Казах!!

124

Анонимен

преди 10 месеца

Палатков лагер с палатки от Декатлона, френска марка, ваксани антиваксъри, спестявания в евро, възрожденски вили по морето. Аре да се омитат тия въшливци.

123

teo

преди 10 месеца

Крайно време е тези, които пазят този съветски паметник да се арестуват и осъдят за държавна измама ! А ДАНО !!!!

122

Тошо

преди 10 месеца

Маямата съвсем изперкала горката !

121

Чоко

преди 10 месеца

Отдавна се чудя, сина на Нинова, какво прави в САЩ. Защо не е в Москва или Ленинград.

120

Анонимен

преди 10 месеца

Символите на германския нацизъм са забранени.А символите на руския нацизъм са разрешени. Що така.

119

Димитър Благоев,

преди 10 месеца

наричан от комунистите Дядото - " Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите...Русия беше и е и днес решителен враг на една силна и независима България."

118

Анонимен

преди 10 месеца

Какво донесе СССР на България? Загърбване на семейството в името на партията. Семейства се доносничеха един друг, загърбихме селото в името на индустриализация, за да строим мотокари и танкове в една силно аграрна страна, загърбихме идеала за Съединението и изоставихме Българската мечта под диктат от Москва - Македония стана Югославия, а не България, сега са толкова пропагандирани, че ни мразят, ще рече себе си. Загърбихме Българите в Одринска Тракия и Солун, загърбихме църквата, морала и Бог!

117

Анонимен

преди 10 месеца

Бранят един от многото паметници на окупатора на България от 1944 година. Отишли са там да си пазят доходите и нищо повече. Все пак са на издръка от руската държава. Този позорен паметник трябва да се махне и там да се построи мемориал на всички загинли български войници в Блаканските войни, 1 и 2 световна война.

116

АнонимеН

преди 10 месеца

НАРОДА ГЛАСУВА ЗА ПП-ДБ И ГЕРБ, А ТЕ ОБЯВИХА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ЧЕ ЩЕ МАХНАТ ТАЗИ СРАМНА СССР ИЗДЪНКА! ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС БОЖИИ! ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ; АВГУСТ 2023-ТА ДА Е ДЕМОНТИРАН МОНУМЕНТА НА ОКУПАЦИОННАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ ДОВЕЛА СССР ОКУПАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ И ЗАГРАБИЛА ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ИЗБОРИ!