124

Зозо

преди 10 месеца

В Блатната империя винаги става едно и също, периодично през около 100-150 години. Винаги достигат до фалит, глад, преврат. И сега ще е същото, няма съмнение. Рашата не произвежда нищо, изнася суровини - Нигерия със сняг и ракети. Даже България има по-висок БВП на глава.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Цените на електричките растат с бясна скорост. Литиевите батерии стават все по скъпи. Ще има по 5 коли на 100 човека и всеки ще си записва час са ползване. Лични автомобили ще карат само в Русия и Китай.

122

1125-километрова фро

преди 10 месеца

1125-километрова фронтова линия, на местаот 30 до 70 километра в дълбочина разгънати укрепления, пехота, артилерия, хеликоптери. Това в световен мащаб не е правено никога! За съжаление, това което се иска на някои не е реално. Подобна отбрана е непробиваема без въздушно подрепление, а и дори да го имат пво-то на руснаците е дислоцирано Остава им само да дразнят руснаците с дронове по въздух и море.

121

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен107 Бият се защото Пуутя така реши, беше му скучно на царя. Иска да бъде запомнен с прозвището "Ваггиналния завоевател". Отностно времето, точно обратното е на статията, щом царя на Рашшистан гушне букета, новия ще спре това безумие.

120

хаха

преди 10 месеца

Добра снимка за начало на статията, на руския КА-52. Който между другото разфасова западна техника не само когато са спрели поради повреда, както ни внушава ел-ка, но и в движение. Как се печели война без превъзходство във въздуха в XXI век? Няма как!

119

Анонимен

преди 10 месеца

Новият BYD HAN 2023 разбива теслата и немските по-всички показатели - технически параметри и пърформанс, комфорт и поведение на пътя, сигурност, дизайн, цена. Салонът на BMW изглеждат като скърцаща пластмасова кухня от евтини материали в сравнение със салона на BYD, да не говорим за Тесла, където интериора е пълна мизерия.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Отбележете, че тази статия идва непосредствено след седянката в Джеда, където настъпи пълен провал за Пиндостан, който не можа да склони Глобалния Юг да подкрепи плана срещу Русия.

117

Ха ха ха

преди 10 месеца

До 114. Е как къде, от ибаната страна. Верни на евроатлантизма.

116

Анонимен

преди 10 месеца

До 111 Да де ама киевски рус излиза като понятие малко по-късно,а в началото е било Рус ,а не Укр и земите са се наричали Рутения,а не Уркения ,И никъде няма и помен нещо да намеква за Украйна

115

Засега

преди 10 месеца

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха над 100 милиарда за Украйна. ЕС загуби над 1 трилион от кризата в Украйна.

114

Анонимен

преди 10 месеца

Русия все пак ще си прибере териториите, населени с руснаци, откраднати й през 1991 г.

113

Анонимен

преди 10 месеца

Професор Джим Сейкър от Автомобилния институт в Хартфорд каза на сънародниците си, че китайските автомобили, продавани в страната, могат да създадат сериозни проблеми за сигурността на кралството. Защото изведнъж могат да бъдат изключени дистанционно - с натискане на бутон някъде в Пекин, а британците нямат техническите възможности да предотвратят това. И тогава ще започне ужасът по пътищата на Великобритания. Само си представете, Джеймс Бонд бърза някъде с китайска кола, бягайки от преследване, а нечия ръка в Пекин натиска бутон. И филмът на ужасите започва.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Прави впечатление, че в западната преса, а вече и у нас открито се заговори за провала на контанаступа и големите загуби на оръжие и жива сила за Украйна. Палачинката се обръща. Търси се начин загубата да се представи като победа.

111

до 103-ти Е, и?

преди 10 месеца

Това как им помага? И ние сме владели балканите, но виж ни сега! За да имаш славно минало, трябва да имаш славно настояще и да работиш за славно бъдеще. Къде сме по тая права ние?

110

Зозо

преди 10 месеца

Хахаааа, ами в Сибир какво става? Китайците си правят каквото си искат.

109

До 99

преди 10 месеца

ТОЧНО ОБРАТНОТО Е. РУСИЯ Е НЕЩО КАТО МАКЕДОНИЯ, НО ПО- РАЗРАСНАЛА СЕ ОТ МАЙКАТА. РУСИЯ Е МАКЕДОНИЯТА НА КИЕВСКА РУС, ЗАЩОТО ПЪРВО Е КИЕВСКА РУС, А СЛЕД ТОВА - МОСКОВСКА РУС.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Саудитска Арабия се готви за рязко поскъпване на петрола за европейските държави.

107

Анонимен

преди 10 месеца

До 97 Абе тя Украйна се разпадна още 2014 г бе и ,ако не е на командно дишане си е дала фира ,ама както се вижда апарата за това дишане е слабичък

106

Тон

преди 10 месеца

Нищо не става от тях!

105

Анонимен

преди 10 месеца

До 103. И защо ли се бият, като реално са един народ. Кому е изгодата?