125

Анонимен

преди 1 година

И после какво? Още една година и сто хиляди руски жертви за следващото село? И докога така?

124

Анонимен

преди 1 година

България има нужда от спешна мобилизация на поне 50000 атлантика за първа линия на фронта! За да си отдъхне и дръпне напред без този пар'a'зитиращ товар.

123

Анонимен

преди 1 година

118, това в dnes.UA или в дойче зеле го чете?

122

Анонимен

преди 1 година

САЩ не искат мир, така че докато има глупави украинци, военните действия ще продължат. После ще се направи опит за включване на глупавата част от източноевропейското население. И така.

121

Анонимен

преди 1 година

Наркоманът има ултиматум до есента да си връща каквото ще си връща. Дотегна на господарите си и му казаха: "Слушай Зелений, ние няма да наливаме капитал и оръжие в тая каца без дъно Украйна! Писна ни! Само даваме, а насреща - нищо! Като не става работата, ходи при Жужака, целувай ръка, давай му територии, сключвай мира и да приключва туй чудо". Разбира се, официално по медиите са всички много солидарни как до край ще вардят либеерастията заедно до пълна победа. Нагло-сакски лицемери!

120

Анонимен

преди 1 година

118 няма такава статистика не си разбрал точно обратното е

119

Анонимен

преди 1 година

Накрая като свърши война има два варианта: 1. Или да се разпадне Руската федерация,който е по-малко вероятния или да получат земи от Украйна които са били бомбардирани и унищожавани 2-3 години колкото ще продължи войната, дали ще си заслужават жертвите тия земи ама забравих за руснаците хората са като мравки човешкия живот не значи нищо.

118

ХаааХа

преди 1 година

А уж Крим щели да освобождават медузите комични

117

Анонимен

преди 1 година

Парадоксът е, че победа и свобода за Украйна означава свобода и за руския народ от кремълската хунта. Руснаците имат най-голям интерес Украйна да победи.

116

Адолф Путлер

преди 1 година

Иска Бахмут да падне на всяка цена независимо дали ще ще има още 30 хиляди черни чували за руските фашисти. Ясно е, че това ще е "Голямата победа"....

115

Анонимен

преди 1 година

Значи коректора тъй ме дразни че не мога да ви опиша. Променя смисъла и дори словореда и подредбата на даден пост. Това също е важно понякога.

114

do 110

преди 1 година

Не се притеснявай за украинците, няма да свършат преди ра6истите. Според статистиката на 1 убит украинец се падат между 5 и 8 руснака. А покрай безмислените бовеве напоследък за градчетата дори е 1:10. руснаците пращат необучени пушечно месо - затворници, чиновници и всякакви които могат да съберат. А въоръжение няма. Нито леко, нито тежко. Пак питам, къде са самолетите на прехвалената руска армия?

113

Анонимен

преди 1 година

Как напрегнато бе? Нали още лани през август им бяха свършили ракетите и разглобяваха перални за чипове? Урсула и другарчетата и май са лъгали.

112

Братушкиии

преди 1 година

Никакви пленници вече

111

Анонимен

преди 1 година

Да се надяваме, че руснаците бързо ще приключат със затварянето на обсадата на Бакхмут. Да се нодяваме и на скорошна мобилизация на поне 50000 нашенски атлантика, за да имат шанс на дело да защитят ценностите за които самите те гласуват.

110

Анонимен

преди 1 година

Не виждам сценарий в който Русия да победи, дори и да окупира цяла Украйна. Колкото по-скоро Украйна победи, толкова по-малко руснаци ще умрат и ще страдат.

109

Мретеее

преди 1 година

Вой на изпаднали, агонизиращи фашаги.

108

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е бил 80 000 население и от наша гледна точка не е малък град. Явно украинците там са се укрепили от години по някакъв начин и от една страна не дават града но от друга понасят доста жертви.Това донякъде устройва батките руснаците. Но трябва да укрепят и останалите фронтове защото украинците ще атакуват на друго място. Те вече мислят за по далечни цели. Надценяват се де.

107

хайде

преди 1 година

Да вдигат бялото знаме и да се изнасят, иначе следва могилизация.

106

Анонимен

преди 1 година

Вървим към изчерпване на последните укро войници. По 500 на ден гушват букета и отиват при идола си - Степан Бандеера. Въпрос: Кой ще ги замести?! Нашите шоррошоиди и русомрази ли? Кой? Поляци ли? Инглези ли? Краавари ли?! Кой ще мрре за либераастията на Укристан?!