90

Анонимен

преди 1 година

До 124....Последните години да не би да включва и анексацията на Крим.Каква сигурност ,след като руснаците през 2008 година извършиха геноцид в Грузия и Абхазия убивайки 200 хиляди грузинци Как да имаш договор с такива варвари , неподчинявайки се на никакви норми и правила в Международното право.На Русия мястото и не е в Европа.Може някъде в Северна Корея.Но не с миролюбива Европа

89

Анонимен

преди 1 година

Целия свят се убеждава в това , че насреща има обезумял агресор.Това са непреклонни убийци способни да заличат територии и свят .Руснаците са убийците на 21 век Както това бяха германците и Хитлер.Но тези убийци бяха подминати от историята както при Голдомора Така и при Кримския геноцид и депортация на народите му в посока Сибир Където милиони измряха от студ, болести и глад Тия фашисти се завръщат със същите намерения.Но този път светът ще ги спре

88

Анонимен

преди 1 година

През годините Русия призоваваше за създаването на някои паневропейски механизми за сигурност, но това беше само игнорирано или отхвърлено (последно през декември 2021 г.). Следващата стъпка може да бъде само разполагането на американски тежки оръжия в Украйна и подготовката на НАТО да атакува Русия или нейния режим. Страхувайки се за своята безопасност, Русия реши, че трябва да нанесе удар, преди тези западни намерения да станат реалност.

87

Това е света сега

преди 1 година

Тези оръжия са навсякъде по света и вие не ги виждате, интересно нали!

86

Нови оръжия

преди 1 година

Безцветен(невидим) дрон летящ с 5000 километра в час, работещ с AI! Добре дошли в ада!

85

Анонимен

преди 1 година

Рашка загуби , но войната продължава заради руската върхушка , която се страхува от загубата на власта .До вчера съм бил с неограничени възможности , а днес ми предлагат честен съд .

84

Анонимен

преди 1 година

До 104....А лагерите на смъртта.Построени в последната фаза на войната от хитлеристите.Нали същото лого беше окачена на вратата на концлагера ,,смъ*рт на враговете"

83

Анонимен

преди 1 година

Погранична ще загуби своята държавност, а ЕС след няколко години ще се разпадне. Територията Погранична ще се възстанови и оправи и хората там ще живеят добре. Много е жалко за ЕС. Като замисъл имаше голям потенциал и възможността, но вече всичко е загубено, превърна се в разпадащ се съюз на извратеняци. България трябва незабавно да напусне ЕС и НАТО и да търси врати за сближаване с евразийските икономически структури.

82

До 109

преди 1 година

Ние сме Вегетарианци!!!

81

Споко

преди 1 година

Споко, руснаците ще се задушат под санкциите, ще започне глад, безработица и ще излязат на улицата, както по време на Октомврийската революция. До дни, дори до часове дивашкият режим в Кремъл ще рухне и Русия ще се разпадне на малки демократични държави които ще живеят по правилата на цивилизования запад и ще ни продават евтино ресурси и енергоносители за да развиваме западната цивилизация и нови технологии и всичко ще си бъде както си беше преди.

80

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС ако искат незабавно да загубят милиардите вложени в Украйма трябв САЩ незабавно да започне преговори за мир с Русия на условията на Русия. В притивен случай ще загубят много повече.

79

Българина е простак

преди 1 година

Българите са пpocтаци русофили. Докато в България има русофили бългаите ще дледат Шенген през крив макарон и визите никога няма да паднат. САЩ с право налагат визи на българите.

78

Тошо

преди 1 година

Враг, оръжие, абе нямате ли във вашия език думички като приятели, добросъседство, съгласие, смиреност, що за култура и нация сте!?Пушкин би се хванал за главата от вашата ЦС - ценностна система!

77

Месото свършва

преди 1 година

Украинското месо което на талази захранваше руската артилерия вече е на свършане. Генерал Армагедон не настъпва, герерал Армагедон масирано мели украинското месо с артилерията. Според Урсула 100 хиляди, реално се оценяват на 400 хиляди. Но споко, скоро САЩ ще изпратят българско, румънско, полско месо в Украйна срещу артилерията на генерал Армагедон. Така Русия ще изчерпи снарядите си и ще навредим на Путин.

76

Мунчо

преди 1 година

По-големи фашисти от руснаците в момента няма. Те затова и бълнуват за врагове по целия свят.

75

Анонимен

преди 1 година

Русия не воюва в Погранична. Ако Русия започне война в Погранична, за 2 дни ще изравни Киев със земята, дори бункерите ще бъдат разрушени. Русия вече демонстрира как с ракета Кинжал унищожи бункер в Погранична който при СССР смяташе за неразрушим, при това ракета без заряд, само с масата и хиперзвуковата скорост разруши бункера. Погранична ще бъде обезглавена и ще се разпадне. Никакво НАТО и ЕС няма да я спасят. В момента пограничното терористично образувание наречено "Украйна" съществува само и единствено благодарение на милостта и благородството на Русия.

74

народ престъпник

преди 1 година

Хитлер не е избил сума народ, как си представяш Хитлер да избие сума народ. Германците избиха 25 милиона руснаци, германците като един подкрепяха Хитлер. Нямаше никаква съпротива срещу Хитлер. Германският народ е народ престъпник, няма друг такъв народ в историята на човечеството който да е извършил такива ужасни престъпления като германския народ.

73

Хуййльо

преди 1 година

Краят ви е близо товарищ МедведООФ! И стига сте плашили гаргите,никой не вярва на Кремъл ската хунта

72

Анонимен

преди 1 година

Украйна е само "форшпайзе" преди фашистка Германия. Руското знаме отново ще се развява над фашистки Берлин. Русия няма да позволи фашисткия германски народ отново да надигне глава. Фашисткият германски народ трябва отново да бъде убеден, че на изток може да гледа само с наведна глава и с покаяние и с любов, и никога с ненавист, докато това не се запечати в генетичната памет на германците. Русия ще трябва отново да се заеме с немците както през 45г. Да видим дали другите ще посмеят да воюват с Русия. Кой е кандидат да воюва с Русия, има ли кандидати?

71

Анонимен

преди 1 година

И Хитлер е избил сума народ.И Хитлер е разполагал със армия можеща да руши и убива Но вижда се, че това не е достатъчно за да победиш.В Русия тече една масова заблуда подържана от фашистка пропаганда.Че светът трябва да е подчинен на Русия.Същите истерични закани както в Хитлеристка Германия