44

Анонимен

преди 1 година

Ама пък мемето на Бориславова е много яко - баш в центъра на десятката ...пък и тоз Петков много страшен , бе - всички криви муцyнu се изпокриха като мишки .

43

Анонимен

преди 1 година

Време е тия клоу- ни от Възраждане да бъдат забранени със закон.Да бъдат обявени за предатели във военно време и заковани с присъди.Не може да агитират срещу решенията на ЕС и НАТО в такова предвоенно време.Та това са врагове на Родината.И незачитащи суверинитета и.Те са съюзници с един външен агресор

42

СССР

преди 1 година

Браво Кире мутратааа от Банкя да изпълзява от зайчарника ,шубето е голям страх да знайш,като мишки се разбягахааа хахахаха Дена и тоя ръб Дончев ,цяла българия ги видя тия гербави пъпешииии.Хахахаха гърч за герберааааа и уииии за тролааа в днес бг

41

aZ-ът

преди 1 година

Кирчо искам да ти благодаря от сърце за *** ти изпълнение днес. Така както ти закопа ПП, няма как друг да ви закопае.... #ПРОСТОКИРО FOREVER

40

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Калинките от свободния като срещнат втория най-добър университет в света, стават мишки и подвиват опашки!

39

Когнитивното

преди 1 година

Състояние на Кирчо известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер, или иначе казано как глупавите са твърде глупави ,за да осъзнаят че са глупави.

38

Анонимен

преди 1 година

До КоментиращиТо нито Каримански, нито онзи от БСП о от Възраждане са лидери на своите партии, не смяташ ли?

37

ТОВА Е СМИ НА ДЕБАТА

преди 1 година

БРАВО БТВ, АГИТИРАХТЕ МЕ МЕН И МНОГО ДРУГИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ! ПА ПУСНЕТЕ КИРО В ЕФИР, БЕЗ ДА Е КАНЕН!

36

Анонимен

преди 1 година

До Срам за ГербСамо дето на Венко Сабрутев нищо не му се беше случило, понеже в същия момент го даваха в НОВА.

35

Анонимен

преди 1 година

Горкият Кирилчо, подлагат го на кръстосан огън, как смеят тези от БТВ.Та той Кирилчо толкова хубави неща направи за България, нали?

34

ББ

преди 1 година

и какъв е проблема...аааа бочко го е страх и не дойде, и наркомана от иТн...холограмата,бтВ опитват да налагат "правила"обслужващи правоимащи като гроб,забравили ,че живеем в Свободен Свят...в 21 век и комунистическите нагласявания на борисов не ви правят чест!!!...руски референдуми в чужди домове опитват да правят бтв,неадекватна водеща,редактори зависими...тотална излагация...ония от итн бе ководещ...злобен...злобен на всички,прекъсваше,всички с лъжи ...наглоста и липсата на възпитание

33

Анонимен

преди 1 година

Да сте чули по БТВ да се води дебат или предаване на тема Борисовата роля във газовата криза.Борисоеия принос за войната в Украйна.Газовата пътна карта и съглашението за изчезването и между ...Борисоф, Радев ,Караянчева и ДАНС.Някой да е чул такива новини по БТВ?

32

Анонимен

преди 1 година

Герберската телевизия ГРАБ подложиха Кирил на кръстосан огън.От една страна той се опитваше да води дебат.Цънцарова го прекъсваше и обвиняваше в измама....Кирил ги измамил??

31

смах на плаца

преди 1 година

Че има ли политик да не лъже?

30

Анонимен

преди 1 година

Положението е зле, защото последните 8 месеца един журналист не зададе нито един неудобен въпрос на управляващите, а само ги канеха те да ни се хвалят колко много са били свършили докато просто се бараха под парапета.

29

Ee това така сигурно

преди 1 година

ГЕРБ да те обвинят във лажа е най лошото нещо

28

Срам за Герб

преди 1 година

Какво ги интересува Цънцарова и другите участници, коя партия кой представител ще изпрати? Ако на Цънцарова нещо й се беше случило и бяха я заменили с друг водещ, телевизията трябваше ли да дава обяснение? Какъв беше инатът й, да не спре да говори не по темите, а защо Петков дошъл вместо другия... А гербавите само това и чакат, като удавник да се хванат за сламка и да избягат от дебата. Защо беше там Дончев с кривата си тенекиена глава? Срам за Герб и срам за БТВ!

27

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не искат да отговарят за кражбите на милиарди през последните 12 години.

26

Ха ха

преди 1 година

Даже ленка е останала без думи

25

Някой

преди 1 година

Щом и пиарката на ПП побърза да се разграничи от поредната простотия на Кики,,може да се сетите какво мислят нормалните в самата партия!