53

Българин

преди 1 година

Целият свят се радва на мъртвите украински войничета. И се надява по-бързо Путин да прати АВАНГАРД в киев да се приключва с тая западна прокси война

52

Анонимен

преди 1 година

Съвременници сме на исторически събития. Преди 30 години присъствахме на разпада на голямото зло СССР. Сега пред очите ни, след 800 години момикрия под различни имена и управляващи династии се сгромолясва основата на Монголската Империя зачената от Чингиз Хан, с право наречена Империята на Абсолютното Зло.

51

Таня

преди 1 година

Русия отслабва всеки ден. При евентуална масова война, никой няма да заложи на куц кон. Просто и китайци и индийци ще отхапят огромни парчета от Русия. Останалото ще си раздели НАТО според заслугите на всеки. За нас нищо няма да има.

50

do 40 до 27

преди 1 година

Това са твои интерпретации. Може да се поразтърсих да видиш, че самия путин обявяваше денаркоманизация, денацификация, опитаха се да превземат Киев, стигнаха до Змийския о-в до Румъния. Никой не разбра какво искаха. Сега вече проблема им е да оцелеят.

49

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Искам Зеленски да ми е ПРЕЗИДЕНТ, а не някакъв Myчно Радев (руска подлоrа)

48

Българин

преди 1 година

Путинистите са изпаднали в истерия щом приканват Путин да хвърли ядрени бомби над Киев. Пymuнucma е не само обuден на нopмалният свят, той е злобен и отмъстителен. Защото му е внушено, че ЕС, НАТО и САЩ или накратко koлekmuвния 3апад е виновен, че не е могъл са се peaлuзupa. Че заради тях той е беден и нещастен нeyдачник. Затова са и изпълнените със 3лоба и омpa3а коментари на путинистите и cmpacmната им защита на Русия и Путин, от които очакват да накажат вuновнuците за пpoваленият им живот.

47

ПОЗОР ЗА РУСИЯ!

преди 1 година

Тя вече ги постигна. Както Сталин постигна целите си във Финландия!ХА-ХА-ХА-ХА-ХААА!

46

Анонимен

преди 1 година

След контранастъплението и поражението на руската армия, на Русия и остана само един красив изход - арест на Путин, извеждане на войските от украйна Украйна и плащане на репарации на Украйна.

45

чака ни топла зима

преди 1 година

Споко, няма да има студ зимата, ще договорим със Зеленски Русия да плаща репарациите на Украйна с доставки на безплатен газ в ЕС.

44

До българин

преди 1 година

Затова простят от Иран, КНДР, Виетнам, Африка, Беларус кой каквото може да даде!

43

НАПРЕД УКРАЙНА!!

преди 1 година

ВСИЧКИ СВОБОДОЛЮБИВИ ХОРА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ РАДВАТ НА УСПЕХИТЕ ТИ И ТЕ ПРИВЕТСТВАТ!!! И в България повечето българи се радват на успехите на украинските въоръжен сили. Не се радват само българските русофили, които реват за поробителите ни, даже и когато ограбват и съсипват България и българския народ!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Предстои мобилизация в Русия и обявяване на война на Украйна. Повод сигурно ще е продължаващият обстрел на погранични руски села от страна на Украйна. Ако НАТО се намеси с хора на страната на Украйна, предстои Световна война.

41

Анонимен

преди 1 година

До Българин, говорим за боеспособна техника, иначе и в НРБ-то имаше сумати танкове, ама 2/3 неставаха за нищо, даже и за паради

40

Анонимен

преди 1 година

За целите ясно. А още ли върви по план?

39

Астрофизик

преди 1 година

Мда, хоризонта на събитията около черните дупки не прощава. Явно същото се отнася и за паралелната реалност. Няма връщане назад.

38

Българин

преди 1 година

До Българин........ Доброволните руски роби не сте българи а само роби! Ненавиждани от българите и презирани от руснаците, защото знаят, че продалият собствената си родина ще продаде и господарят си!

37

Анонимен

преди 1 година

До до 27Този най-вероянто вече е я в Англия, я в Германия. В тези две държави живеят 95% от българските русофили. Които иначе всеки ден ни обясняват какъв рай е русия и колко е прогнил този Запад.

36

до 27

преди 1 година

Целите винаги са били едни и същи - освобождаването на ЛНР и ДНР. Толкова ли не помните по няколко месеца ...

35

Софиянец

преди 1 година

Българите винаги са подкрепяли руснаците в всяка война

34

Пуржо

преди 1 година

Ако целите са да ви избият армията и да станете за смях на света - да, по план върви.