248

Рита Тумберг

преди 2 години

Тоя недоучен от учиндол пъво да спази закона и да си попълни декларацията и тогава да дава акъл.

247

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се случи заедно с парламентарните

246

Българите

преди 2 години

В болшинството си няма да му гласуват. Така референдума пак ще е невалиден. Ще се изхарчат поредните милиони заради този слабоумен /заради него сме на три избора за година и половина/За него ще остане възможността да цвили шо мижавата си медия както и досега. Тотално безличностен и безинтересен индивид с огромно его. Аз пък искам да има опция срещу кого гласувате. Е тогава с голям кеф ще отида да гласувам срещу този.......ясно какъв.

245

Хехе

преди 2 години

Забрави само да се самопредложиш за този пост..Кратуна!

244

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че цялото Шоу на Слави, барабар със сами Чаллгар, са поредната спяща клетка на руските терористи.

243

Иван

преди 2 години

Чалгарят да ходи да си пие хапчетата, болен е много и да не ни занимава повече с глупостите си. Нали направи преди няколко години референдум и какво направи - едно кръгло нищо. Такава изпращяла скоро не се е пръквала в България.

242

Анонимен

преди 2 години

писна ми да му слушам тъпотиите на тая марионетка

241

чекмеджето

преди 2 години

Това е запис от януари Славчо е със зимни дрехи аТошко му подсказва за шнорхела

240

перко

преди 2 години

А дано, ама надали! Още като влезе в политика това ти беше основната цел. Всичко друго беше прах в очите на хората!

239

Анонимен

преди 2 години

Парламента е напълно излишна структура. 240 лежача по 10 000 лева на човек на месец колко се ръси хазната от данъците ни. За година се харчат милиони за такива като Пинокио Крушовица тариката от Банкя за Пипащият Парапета и Кокорчо. Защо са ни. За да плащаме по 600 лвна месец за хладка водичка наречено парно. Да плащаме по 3,50 лв за гориво. Да се чудим как да си вържем домашният бюджет. Децата ни гладуват. А за десерт тази зима ще студуваме гладуваме и стоим на тъмно.

238

от ЮАР

преди 2 години

До Анонимен"Хора президента ни е пенсиониран военен. Тоя ако го пуснеш на истинския пазар на труда може да работи единствено като охрана на обект. Икономика и здравеопазване и тн. Тоя ли ще решава."+++++++++++++++++++++++++++++Великолепен коментар! Точно военен пенсионер. Бих добавил, че с тоя мозък може само да впечатли други пенсии на пейката пред входа и от време на време да вдига юмруче - венсеремос, но пасаран и дотам. За жалост обаче и Бойко е виновен да остави хората без избор.

237

Много станахте

преди 2 години

спасителите и пророците - Слави, Борисов, Янев... Тоя недоучен от учиндол пъво да спази закона и да си попълни декларацията и тогава да дава акъл. Да, ама тогава ще лъснат неплатените данъци и комисионните за бутането на правителството. Жалко за Радев, че разчита на такива ***.

236

мозък-личинка

преди 2 години

До Маркс и ЕнгелсСкъпи Марксчо, явно за тебе електрификацията е още в сферата на лозунга и плакатите от едно време. Да ти кажа, за нас, електричеството е било даденост, с което сме израснали. Ако ти искаш да си останеш в пещерата, направи си го дискретно и тихо.

235

Направо

преди 2 години

Референдум да сме предградие на Москва!

234

Ямуксикли

преди 2 години

Първо, наистина трябва да бръкнеш под полата па после ще видим...

233

Мдааа...

преди 2 години

...какво да очакваш от един шоумен, на който цял живот изказванията му са писани от сценаристите ;). Личеше си от самото начало, че изпълнява стриктно предварително зададен план от кукловодите му. Сега вече лъснаха и кои са те. Иначе всички негови ходове бяха лишени от абсолютно всякаква логика. Нищо де, Българинът е хипер жилав, ще надживее и преживее и този... шоумен.

232

Ха ха ха

преди 2 години

Като Русия ли исксш президентска република? Машалаааа ... Скрии се и не се показвай повече!!!

231

Анонимен

преди 2 години

Живия труп пак се изхвърли от мазето.

230

Димитър

преди 2 години

Каквото и да измисля жалкия чалгар, никога повече няма да влезе в парламента.

229

Мифиот

преди 2 години

Хайде стига с тези лозунги,бе, Чалгар ! Я се скрий някъде на хладно и не си дрънкай кокалите , че не са много в ред! Референдуми с чалга не стават ! А и никой не се интересува дали чалгариш или се правиш на политик ! Ай сик.тир !