Снимка: БГНЕС

"Има такъв народ" (ИТН) ще организира референдум, на който ще попита българите дали искат президентска република. Това обяви в специално изявление лидерът на партията Слави Трифонов.

"Аз видях политическата система отвътре. И ще ви кажа следното – там има основно лицемери, лъжи, корупция, задкулисие, интриги и болезнена жажда за власт.

И това видях. И затова мисля, че аз не съм политик. И мисля също, че не само трябва да се разбие моделът ГЕРБ, а трябва да се разбие моделът на цялата сегашна  политическа система", заяви Трифонов.

"Затова сега искаме вие да кажете да стане ли България президентска република, или да остане парламентарна.  

Решението трябва да е ваше, защото държавата е ваша. За да гарантираме, че това ще се случи и вашето решение, каквото и да е то, ще бъде приведено в действие, ние ще бъдем гарант", посочи в изявлението си Слави Трифонов.
 

Коментари Напиши коментар

570

От Вселената

преди 5 месеца

Лъвът си постави на Главата Короната, погледна към пустинята. В погледа му се мернаха Гепарди гонещи и баращи чoчaрките на Антилопи по пустинята. Излезе с Българския Герб с Трите Лъва и рече: "От Утре всички Гепарди и Антилопи Българи ще се наричат за да има Род и Велик и Славен, Божествен Български Народ!

569

do ььь

преди 5 месеца

къде тласка радев след като не иска да преговаря за нови доставки от Газпром? все еуроатлантици ни тласкат към студ,глад и мизерия ,до вчера мийте ръцете през 5 минути да не хванете вирус ,сега не се къпете и мръзнете да прецакаме Русия.Една трета от българите са в София ,топлофикация с какво предлагате да замени газа с пелети или въглища от 1000лв/тон ?:)))

568

ЬЬЬ

преди 5 месеца

президент(ЧЕТО) радев с подчиненото си комунистическо служебно правителство + подкрепата от книнова и русофилите тласкат неминуемо България в смъртоносна прегръдка с путин и русия,от която няма да има спасение. чалгарят трифунов пък иска президентска република начело със сегашния ни президент,който като путин да може да е несменяем.БЪЛГАРИНО!?!?