142

славянин

преди 2 години

Значи руснаците, които от няколко месеца са завзели и владеят Запорожката атомна централа стрелят по нея!!!??? Такъв ''интелектуален бисер'' даже и индивид с IQ като на шимпензе не е в състояние да измисли, но зеленото наркоманче може!!

141

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-дълго продължава военната операция на Съюзническите сили срещу нацистите в Украйна, толкова повече фашисткия ЕС затъва в блатото на икономическата и енергийната криза.

140

Анонимен

преди 2 години

Американските ВВС са безпомощни срещу Русия.

139

Да уточним

преди 2 години

Значи руснаците обстрелват АЕЦ Запорожие и град Донецк от към страната на Украйна със американски оръдия М 777 и френски Цезар и реактивни системи Химарс на Юесей. И сами са си избили децата от Алеята на ангелите в Донецк. А Украйнската армия хвърля играчки на руските деца

138

Край! Решено

преди 2 години

Край! Европейската комисия реши! Мият се само две точки от тялото, един път в месеца през топлите месеци, а през зимата веднъж на два месеца. Останалите критични точки се пръскат обилно с дезодорант и парфюм за да не миришат.

137

Анонимен

преди 2 години

Времето започва да работи срещу русия

136

Анонимен

преди 2 години

До: хитреца с номер 152 Защо Израел продължава да атакува палестински територии, въпреки че терористите от Хизбула се множат? Ами, на вас като ви пораснат ноктите ги режете нали?Въпреки че после пак ще пораснат.Не забравяй, че Зеленски също е евреин...

135

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще изчезне от географската карта на света и на нейно място ще има нови държави които ще бъдат изцяло лоялни на Руската империя и ще бъдат част от Руския свят. САЩ и техните пудели ЕС които похарчиха близо 100 милиарда за Украйна могат само да гледат и да лаят, но не могат нищо да направят, и ще видат парите си на кукуво лято. А пуделите ЕС освен че не могат нищо да направт, икономиката ми ще се свива, ще обедняват и накрая ще се разпаднат безславно.

134

анонимен

преди 2 години

Знаете ли защо руснаците се провалят в Украйна?! Защото са алкохолици, Русия е нация от алкохолици! Не стават за нищо! И там, където са тръгнали, ще си счупят главите, а Путин ще бъде наказан, както всеки друг диктатор и агресор!

133

Никога

преди 2 години

Ще призная русия за велика сила когато чуя че някой си е купил руски хладилник, руски телевизор или руски компютър, хихихи. През целия си живот не съм чул някой да носи или да иска да носи руски обувки! Всички русофили ползват западни телевизори, компютри, носят западни обувки и пращат децата си на Запад, хихихи

132

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще воюват в Украйна с Русия до последния завод в ЕС докато не затвори.

131

доктор Хаус

преди 2 години

До: номер 144 Ти си болен. *** на лекар да те прегледа и да ти изпише хапчета. Последните империи умряха средата на миналия 20-ти век. Една от последните беше Британската, която върна Хонг Конг на Китай! Империи през 21-ви век няма и не може да има! Все едно да върнем парните локомотиви и конския впряг отново като предпочитан транспорт!

130

Анонимен

преди 2 години

Когато лекарят прочиства rлистите от котката за лекарят това е специална операция, за rлистите - война, а за котката - изчистване.

129

Какво

преди 2 години

Стрелят по централата или от централата? Ако са завладели централата нямат нужда да стрелят по нея - могат да я взривят ако искат или каквото друго искат да правят. Ако я ползват като щит защо да стрелят по нея?

128

Анонимен

преди 2 години

Времето започна да играе срещу Украйна.

127

анонимен

преди 2 години

Каквото и да се говори, Русия започна войната в Украйна, Путин е агресор, и няма русофили и русофоби! Войната е факт!

126

До кога?

преди 2 години

До кога ще търпим лъжите на проруските медии! Кога ще видим някоя проруска редакция подведена под отговорност за дезинформация? То бива лъжи ама вие русофилите удряте дъното. Добре че няма кой да ви вярва. Китай и русия са зло, с което проруските куклуводи искат да ни управляват! Тургенев: "Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят" ; Николай Карамзин: "За руснака да излъже е като да си издуха носа...Народ който никога не е знаел и не е говорил истината. Жалки хора"

125

Некой

преди 2 години

Ама чакайте сега, значи централата е завзета от руснаците.Е аджеба къде е логиката след като е в техните ръце да стрелят по нея?То бива лъжи ама съвсем за *** взимат хората..

124

Споко

преди 2 години

Споко, Германия запорира 10 руски самолета заради санкциите срещу Русия. До дни, дори до часове Русия ще фалира, руснаците ще излязат на улиците и ще свалят Путин, украинската армия минава в контранастъпление и влиза в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за убийството на украински дечица и изнасилване на украински женици.

123

Анонимен

преди 2 години

До 139 Щото автомонтьорчето Васко Кръпката пращи от акъл. Само като каже Джулай МоРРРнинг и се чудиш на какъв език го казва - на немски ли... Ама от автомонтьорче толкова.