132

Анонимен

преди 1 година

Това ли е най важното,маските.И тоя го бие тока.

131

До 151

преди 1 година

Именно Копейкин изпитва ужас от висока избирателна активност!Я взел 2%,я не взел.

130

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 169 Може да и да искат. Мен какво ме грее какво носят в Китай и Русия, ако искат и скафандри да носят. На мен проблема ми е че краварите си врат носовете в нашите работи, когато Китай и Русия го правят и тях ще ги пратя на майната им.

129

Анонимен

преди 1 година

До хмм "Няма да сложа маска фашаги долни. Ще ви изметем и ще има пострадали ковид измамници." Що наричаш Китайската Комунистическа Партия "фашаги"? (за Путин съм съгласен)

128

Анонимен

преди 1 година

Щом толкова се разпениха ковидпсихарите и украинофилите, значи Костадинов е на прав път. Ше го подкрепя.

127

Масовост

преди 1 година

Вместо да хулите Копейката,есента масово на избори да го пратим при Атака!В батака.

126

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 156 "Естествено краварите искат да закрият Възраждане понеже иска да решава проблемите, които вълнуват хората, а не да слугува на краварските интереси" В Китай и Русия защо носят маски или и те искат да "закрият Възраждане"?

125

Анонимен

преди 1 година

Гещев е опънал чадър върху Копейкин защо е още нужен на Борисов но като му свърши работата Борисов ще го натири като Сидеров а Копейката сега прибира парички да се прави на клоун това с мерките и маските вече се износи ставаш банален Копейкин

124

Анонимен

преди 1 година

Тука някакви енничари щяха да арестуват Левски и Ботев те не са спазвали законите на турците. Спазвам закон, когато в него има смисъл и не ми погазва човешките и гражданските права те отре могат да ме задължат да ходя с рокля и няма да го изпълнявам както няма да нося и маска.

123

Анонимен

преди 1 година

Болниците празни, няма пандемия, няма болни, за какъв ....са ви тези маски, бе, хипохондрици?? Напишете си завещанията, щото ше прихваните ковид от миниторите си. ***.

122

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 160 "Ми айде арестувайте го да видим какво ще стане бе ухльо да видим видим колко бой ще изядете.." Като пренощуваш един два дни в районното ще ти дойде акъла. А пък ако не дойде, има и други начини ...

121

Анонимен

преди 1 година

Няма разлика между Костя и Волен. Те са хибрид, двете страни на една и съща копейкa. Патерици на ГЕРБ-ДПС.

120

Анонимен

преди 1 година

До Извод: Ми айде арестувайте го да видим какво ще стане бе ухльо да видим видим колко бой ще изядете..

119

Анонимен

преди 1 година

Слагайте черните маски и отивайте да обирате банки, преди Киро да ги е опразнил съвсем. Хем ще спазите наредбата.

118

твърдо "ЗА"

преди 1 година

Единственият нормален в парламента! Възраждане ще спечели, защото се видя, чче предателите все повече се оплитат в лъжите си.

117

Анонимен

преди 1 година

Естествено краварите искат да закрият Възраждане понеже иска да решава проблемите, които вълнуват хората, а не да слугува на краварските интереси. Общо взето, тези, които ни докараха санкциите и инфлацията краварите ги награждават, такива като Коцето мислещи за интересите на народа са оплювани от платени ботове, то ще си проличи и на изборите. Що за диот би гласувал за ПП,ДПС, ГЕРБ, БКП, ДъБъ?

116

Анонимен

преди 1 година

Няма закон за носене на маски!! Напротив има закон забраняващ покриване на лицето на обществени места!! Кога нарушаваш закона? Когато си с маска или когато си без?

115

Анонимен

преди 1 година

Костадин пак е пиян. В Парламента са вдигнали ръце от него. Само скандали и проблеми създава.Мaлoyмник!

114

Извод:

преди 1 година

В нормалните държави арествуват хора, които призовават да не се спазват законите. Призивът на Костя е анархичен. В България са забранени анархистките партии. Следователно Костадинов трябва да бъде арестуван. Но, както е известно, Радев е опънал над него чадър заради общите им симпатии към Русия, а Възраждане е единствената партия, която президентът не критикува в изказванията си. Извод: Радев се готви за преврат с помощта на ку.хи.те възрожденци, за да установи фашистка диктатура в България.

113

Моето решение

преди 1 година

1.Няма да нося маски. 2.Няма да се ваксинирам. 3.Ще поучавам бабите, че ковидът е грип. 4.Ще гласувам за Възраждане. 5.Ще отида на протест срещу мерки.