72

Анонимен

преди 1 година

Русия щяла да разгроми световния ред, в лицето на целия демократичен свят. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА. Това е вица на века.

71

Реалност

преди 1 година

Русия вече е по-голяма версия на С.Корея. Тотална икономическа, демографска, културна, че и военна разруха. ''Специалната операция'' дето трябваше да приключи успешно за 5 дни вече половин година се протака и пак руснаците са до никъде. 37 000 жертви, 1600 танка за скрап, корабите им на дъното. СЛАВА ЗА УКРАЙНА. Опълчиха се на малкия дик..татор убиец на жени и деца.

70

ноне

преди 1 година

Твойте проблеми са от друго ествство но това нее темата на разговора тук.

69

Пак по опорката?

преди 1 година

До анонимен ***: Стара ти е ошорната точка. Откъде глад в Русия? Русия и тази година ще бъде най-големият износител на пшеница в света. В Русия се очаква производство от 39 милиона тона пшеница, от които поне 20 милиона тона ще бъдат изнесени. И да им липсва нещо, това не са храни и горива. А и Китяй доставя всичко.

68

Анонимен

преди 1 година

Не става дума за страх от студа, драги. Не съм учил десетилетия и работил също десетилетия, за да живея като миззерник! Разбира се, ти имаш пълното право да го изживееш изцяло, щом те влече!

67

Руски цирк

преди 1 година

нападнаха Грузия и обвиниха ЕС, нападнаха Украйна и обвиниха САЩ, сега са пред разпад и обвиняват целия свят. Е нема друга такава ска..ана дик..тат..ура.

66

none

преди 1 година

Русия е толкова закъсала че запада ги побеждава дори без да влиза в директна конфронтация с тях ...

65

Анонимен

преди 1 година

64, прав си, то вече няма зима в България реално. Само шепа изкуфяли путинoфили ни плашат, че ще мръзнем, ХАХАХА. Като дойде зимата и видят, че никой не мръзне, ще почнат с некви нови oпорки да плашат гаргите.

64

Анонимен

преди 1 година

Рашистите пак започнаха да кълнат и да заплашват на развален български диалект. Освидетелствайте ги бе!

63

Анонимен

преди 1 година

"Помнете ми думата.Не знам колко студено ще бъде в Европа без газ,обаче до 2 години руснаците ще ги натисне токова жестоко мизерията" А ние, европейците, как ще сме до 2 години, а господин разбирач?

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. "Ами ти живей като баба си, драги! Не те спираме." Ако трябва ще живея, не е толкова страшно. Но твоя страх от студ пропуква тезата, че *** са само европейците и от руснаците и от русофилите явно има такива.

61

asd

преди 1 година

Някой прави ли на въпрос русия с кой какви договори има? Всяка държава си решава с кого да си партнира. Откога русия ще определя с военна сила и военни престъпления кой как да се развива?

60

Анонимен

преди 1 година

Медведев толкова е надъхан, че очаквам всеки момент да хване оръжието и да почне да бега към фронта, за да избива лоши нaцисти. Давай, Медвед, ние сме с теб, пълен напред към фронта!

59

Анонимен

преди 1 година

Европа никога не може да мръзне толкова, колкото Просията. Знам какви са температурите в Москва и в София и колко е дълга зимата там и тука. Когато ми говорят за мръзнене, едва се сдържам да не се изхиля. Миналата година снегът дойде в средата на декември, а имаше една година, дето на 29 декември се редих да точа минерална вода на Горна Баня по джапанки и бермуди. Зимата в България е един месец - от средата на януари до средата на февруари.

58

123

преди 1 година

11 опорки. Копейките ги публикуваха вече в този сайт отдавна . като анонимни мнения от българския народ

57

Стефанов

преди 1 година

Тоя е в топ 2 на глупаците със забавни изказвания. В топ 1 беше Рогозин, ама той отече в канала и сега си чака нещастния случай в банята. Наред е тоя шут.

56

До Мхм

преди 1 година

А Русия кога ще върне "Калинград"? А другата заграбена територия ?Аааа да. Просия само взима, не дава.

55

Анонимен

преди 1 година

Само истини, истини и пак истини.

54

Лойко

преди 1 година

Този Наполеочо,както и другия гигант,не знаят ли,че войната е скъпо удоволствие за да си начешеш крастата,да покажеш ,че си велик император/агресор/. Войната е плащат обикновените хора от всички засегнати държави,а не императорите.Руския народ също ще страда от тази война,както и всички обвързани икономически с Русия.Добре е ,че на всички вече стана ясно кой е агресора и болния мозък на Путин и путинистите.

53

гостенка

преди 1 година

Много болни мозъци в Русия, тц,тц,тц. Тука се чудехме защо толкова катастрофи по пътищата, толкова озверели по улиците/ за дрога... не са пътищата виновни..., не е Бойко виновен бил, най-са били виновни зависимостите от дрога! Та и в Русия сигурно е същото, дрогата изкривява реалността, *** и Медведев, не виждат това което виждаме ние, те виждат в розово....войната!СПРЕТЕ ДРОГАТА!