54

Зозо

преди 1 година

В Блатная всичко под ключ 8 е нанотехнология :))))))))))))))))))))))))))) Ааа да, и в руската ваксина няма чип, защото не се побира в спринцовката :)))))))))))))))))))))))))))))

53

Нека си говори

преди 1 година

Там празните приказки са традиция, имат си и такова предаване "Нека говорят" по една от централните телевизии, в което канят откачалки и несретници да си бръщолевят несвързаните историйки. И Вовата е така - 22 години е яхнал нещастната страна, имаше предостатъчно време да наложи политика към технологично развитие, вместо да построят 30 000 църкви и да орежат наполовина болниците и училищата. Имаше и 10 години да вкара в армията супердупероръжията "Армата" Т-14 и Су-57. Къде са бе, Вова?

52

Анатоли до 49

преди 1 година

Има го като водеща новина в световните медии..пък ти си т.роли

51

Анонимен

преди 1 година

Интервюто не е пълно. Българските *** удобно решиха да отрежат частта, в която цар путин първи каза, че до края на месеца пускат първия сармат и първия изцяло руски тостер, събития които са пирон в ковчега на демокрацията.

50

Анонимен

преди 1 година

До Зозо "Хахахахаа с по 2 лв. в джоба" Какви 2 лева? Като ходих в околностите на един неголям руски град - в малките градчета и селата хората живеят като СКОТОВЕ, с по 2 зъба в устата и с печки на дърва за готвене. Буквално живеят в началото на 20 век.

49

Че то всичко

преди 1 година

На тоя свят се произвежда в Китай. Щом се разбират с Китай значи ще получават същите неща но Китайски.

48

Raytheon

преди 1 година

кво стана бе, тия още ли не могат да произведат един телевизор или смартфон, ха ха, п.рошляци!

47

Коко

преди 1 година

Местните технолигии са широко известни задунаевска и сибир. Дано поне скоро откриете колелото да не се мъчите да носите на ръце жертвите, които давате в тази отвратителна война.

46

Анонимен

преди 1 година

до анотоли хахаха,ефекта от сутрешната ти доза алкохол не е преминал още,още ти са превиждат разни неща

45

Анонимен

преди 1 година

О, да. Технологията Жигули...

44

Анонимен

преди 1 година

Какви елементарни съждения. И номер 35 не е прав, отворете гугъл мапс и ще видите, че половината от всеки руски град се състои от колиби. А за липсата на асфалт и канализация въобще няма да отварям дума. Русофилите винаги са надценявали монголоидите говорещи на развален български език, но модерния начин на живот показа, че Русия е Нигерия със сняг.

43

Зозо

преди 1 година

До Анонимен.........Русия е пазар от 150 млн човека........... Хахахахаа с по 2 лв. в джоба :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Голем пазар ей :)))))))))))))))))))))))

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 Доста добре. :))) Прави си каквото си иска, шета насам натам, от време на време ходи на гости на роднини на Запад, а през останалото време си гледа китната къщица. :)))))

41

американец

преди 1 година

смешници, ха ха

40

Анатоли

преди 1 година

Днес основна новина трябва да е че украинците настъпват в окопираните територии.и че новите тежки оръжия дават нужния резултат. Путин ! Идваме за теб !

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 "Русия е пазар от 150 млн човека и противно на някои схващания не се състои от нигерийци, които живеят в колиби" Единствената разлика с нигерийците в Нигерия е, че руските нигерийци са бели, а вместо колиби, имат несанирани панелки от 50-те и 60-те. Даже са ги кръстили на предните руски сатрапи. Е, по селата пак са си с колиби де, но за това дори няма нужда да го посочваме, то се знае.

38

карачанаков

преди 1 година

Някоя ПУ..а да си е признала че е ...такована, че и ПУ...та да си признаят че санкциите им пречат.И ето наред е отново да се появят телев.,,Рубин,,Електрон,, по 70 кг единия. Волги,Масквичи.ЗИЛ,ЗИС,МАЗ,КАМАЗ,КРАЗ, МРАЗ и други висши технологии като ,,САРМАТ,, например,нали онзи убавец Рогозин ни обеща няколко ракети ,,САРМАТ,, Поживьом,увидим.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35Икономиката и оттам пазарите на Русия са с големината горе-долу на Испания.

36

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм укра че да се кланям на фюрера

35

Анонимен

преди 1 година

27-ми, а как живее средният българин извън София / Пловдив / Варна?