22

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Май от снимките е по вероятно каката да сваля панталони и гълта за стотак безкомисно. Горката нямала една синина па Дамаджаната вика била в болничен. А сега лекаря в ареста за фалшив болничен. А извинете майката дупките провери ли че може да е трипер или сифилис в последен стадии не дай си боже СПИН.

21

Анонимен

преди 1 година

За съжаление това е семейство българи, а е престъпление, че Симона е работила в МВР . Тази майка трябва да разбере, че две други майки са загубили децата си заради дъщеря й

20

Анонимен

преди 1 година

До lol - света винаги е бил такъв, просто 2022 имаме социални мрежи и им вадим кирливите ризи. Преди век нямаше и да си ги чувал тия безполезници. Шмъркат ефедрин мешан с лидокаин за по 120 лева и се мислят за нещо повече от индианците в джунглата дето голи и боси си готвят бело. Проблема не са те, те вече са изградени ***. Проблема са хората, които си правят деца и ги зарязват. Серсемджиев е с 15 доведени братя от майка дето *** всичко дето се движи и е израстнал на амфети по улиците.

19

Вярно е

преди 1 година

Вярно че сме *** народ, след като търпим такива като тези плевели.

18

Тенгри кан

преди 1 година

Майчичко, ти, която си формирала своята дъщеря по свой образ и подобие, как мислиш, ние, далис ме ***? Може би, ако дъщеря ти, сама не се бе снимала клипове, които да напуска в нета, в които да обяснява, как и по колко са празнат върху нея;))) Виж, немам против да са празнат и 100, но да го кажеш в ефир и със самочувствие, т.е. като некакво велико житейско постижение, как би трябвало да наречем, такова поведение? Хубаво момиче, но само показност от нея, която вреди.

17

Гост

преди 1 година

Да бе, а точно на вас да вярваме за истината. Всеки родител ще каже "моето дете не е виновно". Има си следствие и съд. В случая за полицейски служител присъдата трябва да е двойна особено ако системно го е прикривала и е знаела, че човекът кара редовно без книжка и с лампа и стоп палка. Директно е за ефективна в сливенския. Полицайка да допусне наркоман редовно да кара без книжка. Е какво да очаква да се случи? Рано или късно щеше да пострада някой.

16

Анонимен

преди 1 година

Същата, ама изрусена и дърта. Това са хора без ценностна система, празни отвътре, шарени отвън.

15

Анонимен

преди 1 година

Българската полиция заприлича на лека жена. Сводниците са прокурорите, съдиите и адвокатите им.

14

none

преди 1 година

Тъпия народ е произведен от такива като нея

13

Анонимен

преди 1 година

И това е полицайка... Затова няма респект към тази професия в България. Ако я осъдят ефективно, ще имат шанса си да изтрият срама, но ако само я уволнят, което съм почти сигурен, останалите честни в професията, ще са унизени.

12

Анонимен

преди 1 година

Да си е възпитала детето или да го беше махнала като не и се занимава.

11

АнонимеН

преди 1 година

КОЕТО МИ НАПОМНИ ЗА МАЙКАТА НА АЛБЕНА ВУЛЕВА :D НЕЗНАМ ДАЛИ СТЕ Я ВИЖДАЛИ АМА Е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО, ЧЕ ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ НЕ ПАДАТ ПО ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО!

10

Анонимен

преди 1 година

Майката се е объркала. Тутурутките са Бойко, Пеевски, Кирчо и Христов. Дъщеря и е най-обикновена свиркаджийкa.

9

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев и Радева си имат много високопоставени хора, които им опъват чадър. Рибата мирише от главата. Това са хората на Рашков, които той назначи, след като уволни предишните заемащи тези постове.

8

До Бойко Рашков

преди 1 година

Колко време ти е нужно за да уволниш тая?

7

пепи

преди 1 година

Майката е по-проста и от простата си дъщеря! Ама тя тъпотата не пада по-далеч от дървото!

6

Гледайте себе си

преди 1 година

Не е целия народ, има *** и безочливи индивиди.

5

Анонимен

преди 1 година

До Тъпия народ https://bgdnes.bg/Article/11983134каквато майката, такава и дъщерята! отврат! сигурно работят заедно на околовръстното!повръща ми се!

4

Анонимен

преди 1 година

1 Същата, като и на дъщерята. Евтин кич, чалга и лек морал.

3

Анонимен

преди 1 година

Две момичета от така наречения "*** народ" бяха убити от човек, подкрепян от кифлата. Аз също съм част от "тъпия народ" и смятам, че заплахите са основателни.