29

само ИТН

преди 2 години

ахаххахахахахахаха ааахахаххахахаххахах хахахахаххохохохоохохохохох хихихиихихихайде да ги видим сега къде са ПеПетата и Дай Бегетата :), нова коалиция, начело с ДПС!!!

28

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Браво,един...полезен акт на НС. Да се...приключи с тази РСМ и да си гледаме вътрешните наистина...важни и неотложни дела. Колкото до РСМ,ще има да...чакат още доста години като кандидат...членки. Причината е,че заложените в плана точки,касаят конституционални промени и промяна на учебници в държавицата. Ако се...инатят,няма да ги огрее.

27

Анонимен

преди 2 години

Дано и в Македония да приемат предложението за да може да започнат да работят,защото този спор досега им беше оправдание за всичко и на Македонските и на Българските политици.Няма как едни хора без да могат нищо да стигнат до парламента,само защото видиш ли ще оправят Македония.ИМислен и смешен спор.Сега е време да работите Български полититци.Работете за вдигане на бивотния стандарт на Българите и на Македонците.Това е по-важно.

26

Анонимен

преди 2 години

Слави предаде Македония!Неговата министърка и дипломатите и са написали това "френско предложение", после излезе от коалицията като загуби всякакви ходове за маневриране.А президентът Радев се оказа един мишок и един *** Резидент!

25

АнонимеН

преди 2 години

НАЙ-ДОЛНИТЕ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ ЗА ГЕРБ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА И ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ! ЕДНАТА ПАРТИЯ Е СОБСТВЕНОСТ НА БУДА А ДРУГАТА НА ЧЕРЕПА!

24

анонимен келеш

преди 2 години

Дайте пак да видим снимката къде Христо Иванов Бойкикев вдига краката на задната седалка в джипката на малкия Бобоков:):):):)

23

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

22

Анонимен

преди 2 години

Нова ТВ и БТВ казаха - Възраждане е проблема. Не е процлема в ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ те не са заедно, те просто така си гласуват и ей сега ще променят системата. Ей, сега след малко.

21

Анонимен

преди 2 години

Копейката и Тошко газ пикаят :)

20

Анонимен

преди 2 години

хах - сега ще падне и македонското правителство - от яд и кумова срама - до-виж-да-не, до-виж-да-не

19

Анонимен

преди 2 години

Любимците на Козяк с ново предателство. Честито на всяка средностатистическа българска уфсъ!

18

Анонимен

преди 2 години

Макетата и роснаците сега ще мигат като мишлета в брашно. рсм вече не е наш проблем!

17

Пич

преди 2 години

Ми ОК. Изчетох внимателно исканията на България към РСМ, които са вписани в протокола от ДБ. Изглеждат достатъчно точни и ясни, за да защитят националния интерес и интересите на сънародниците ни в чужбина. Ако макетата не ги изпълнят: блокираме ги за ЕС.

16

Анонимен

преди 2 години

хахааа роби, изпързаляха ли ви за пореден път

15

Анонимен

преди 2 години

макетата сега ще се оакат и одрискат, ще има вой до небесата

14

Зaпознат

преди 2 години

честита нова коалиция Пеевски, Просто Киро, Христо Иванов и Бойко Борисов! Тя ще ни изведе до светли евроатлантически бъднини! Слава Украине!

13

Браво на НС

преди 2 години

Нещо умно да видим от този Парламент !

12

Анонимен

преди 2 години

ПП, ГЕРБ, ДПС, ДБ са истинската коалиция. Те са единодушни по всички национални теми - пращане на оръжия в Украйна, сваляне на ветото на РСМ и корона мерките. Те са проводник на разбиране и сплотяват народа. ПП, ДПС, ДБ, ГЕРБ - поклон пред пазителите и лъбимците на народа Борисов, Петков, Карадайъ, Иванов и техните офицери - Гешев и Рашков. Възраждане беше проблема, а? Нова ТВ и БТВ ли Ви го казаха? Хахахаха.

11

Анонимен

преди 2 години

До Българин в Македония - Вероятно си българин, но не в Македония, а в някой офис на ПП, на ГЕРБ или на ДБ... :)

10

Анонимен

преди 2 години

ПОЗОНИТЕ ПАРТИИ НА НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО - ГЕРБ-СДС, ДПС, ДЕМОНИЧНА БЪЛГАРИЯ (ДБ), ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА (БИВША НАДЕЖДА ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА) - ПОЗОРЕН ДЕН НА НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО 24.06.2022 ПОЗОР,ВЕЧЕН ПОЗОР НА ОРГИЯТА НА КОСТИТЕ НА ДЕДИТЕ ОТ ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ НАСТОЯЩА РСМ!!!