47

Анонимен

преди 2 години

53 я кажи Европа даваше ли пари за сирийските бежанци? И защо ония женици с дечизата си спяха на пода върху дюшеци, отделени с едно перде от останалите, а тия спят в луксозни хотели, в които българин не може да си позволи да нощува и пак имат претенции, че и обиждат народа ни?! Хайде, казвай. Нали не сте ***, само инакомислещите са такива, казвайте тогава. Нека светлината на истината вкамени истинските ***!

46

Троловете

преди 2 години

дори са парламентарно представени

45

Анонимен

преди 2 години

Всяка реалност несъвпадаща с интересите на САЩ е плод на кремълски ***. След 1-2 години ще са китайски *** между другото. Даже може и по-скоро да стане. Украйна вече се готвят да я захвърлят. Слава на героите разбира се, умрели като кучета, но живота продължава и САЩ трябва и други конфликти да започва и други народи на насъсква едни срещу други.

44

Варненец

преди 2 години

Само минута след публикуване на коментара вече имаше 20 минуса. Смях! Янките и британците като са толкова големи съюзник на Украйна да приемат "бежанците" при тях! Защо Лондон затегна граничния контрол спрямо идващите от Украйна? Това е информация от западни медии. И те ли са ***?

43

Анонимен

преди 2 години

По какво ще познаем бедния русофил ли? Той дори не знае да пише- затова е и беден. Редовно русофилът пише "украйнец", "украйнци", а е ясно на дете втори клас кое как се пише.

42

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, какво искат да ми кажат!? Да не вярвам на очите си? Защото помощи получаваха на 60-70 метра от мен, а спираха колите си пред моята работа....А някой нещо да каже спирането на руската телевизия от нашите? Това ако не е цензура и опит за промивка здраве....

41

Анонимен

преди 2 години

Да, има напрежение между нормалния българин и наглите украинци. И не е от някакви си фантасмагорични ***, а от нагли хора, като оная украинка дето мрънка, че не можели украинците да живеят на нисък стандарт, те били с много по-голям стандарт от средния българин и за това трябвало да се постараем да им го поддържаме такъв. Това българите ли го казаха или говорителката на украинската общност? Я Таймс да припомни. Ей за това току що нормалния българин вече и на тия спря да вярва.

40

пияница мистик

преди 2 години

Ooo, тук е фрашкано със съветски *** на джуджето убиец. Един *** тук 6 месеца преди изказването на съветския генерал пишеше: "НАТО ще се бие със СССР2 до последния украинец". Накрая и самия генерал го каза онзи ден и то по телевизията. Също и за фалшивата снимка на Зеленски, че бил уж наркоман, а то всичко Фотошоп. За 40-те лева, дето ги дава Евтропа, а не нашата държава на бежанците. За смешното чекмедже на Борисов също. Всичко е бате платен тp0л до тp0л, ама пр0cтите вярват на кьорфишеци

39

ДА ПОПИТАМ

преди 2 години

Кои са троловете, които настаниха украинците в луксозни хотели, каквото 85 % от сънародниците ни само си мечтаят да посетят ? Кои са троловете, които се договориха с украинските туроператори да им напълнят празните хотели ?

38

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата си е пропаганда...но аз виждам наши репортажи...и на тях ли да не вярвам...нали чувам какво казва украинеца.....Болшинството от тях си мислят че са дошли на почивка...

37

Анонимен

преди 2 години

Сега така ли го завъртяха, че всички сме били водени за носа от нечия руска намеса в социалните мрежи, че сме слепи и *** и не можем реално да направим преценка за едни наглеещи туристи бягащи за олинклузив в най бедната държава в Европа... Истината си я знаем и тези нови опорки може да минават пред Таймс и други медии на запад, но тук са само повод за смях...

36

Анонимен

преди 2 години

И после се чудите защо вече никой не вярва на написаното в тия медии! Е, вече знаете защо!

35

Анонимен

преди 2 години

Не можем да мислим еднакво хората! Разберете го това! Различия винаги е имало и ще има! Аз подкрепям Русия и ненавиждам Лицемерна Америка! И защо трябва да съм нечий ***,за да си изкажа мнението? Та даже и да не се хареса на някого?

34

Анонимен

преди 2 години

Аууу, не знаех че оная със силиконовите джуки, дето нарече българските дечица убийци само защото си играят с пластмасови пистолети е била тр+л! Всъщност прави са американците, верно на тр+л приличаше!

33

Анонимен

преди 2 години

Как па веднъж не се загрижиха да ни изравнят доходите примерно с англичаните и германиците, или французите. Нали сме един съюз?

32

кристина

преди 2 години

така де, идват тук наготово и си правят каквото си искат, та даже им прокараха закон за платени здравни осигуровки, кирето каза, че няма лошо, 'щот щял да подменя българското население с украинско.. та исках да кажа, че пак Путин виновен..

31

Варненец

преди 2 години

Е кое не е вярно? Че много от "бежанците" които дойдоха с луксозните джипове за по 300-400 000 лв всъщност имаха собствени апартаменти по морето, но предпочетоха да стоят в 5-звездни хотели на издръжка на данъкоплатците балъци? Че изхвърляха храната която не им харесва и дарените им дрехи втора употреба ли не е вярно? Че ревяха от сутрин до вечер, че ги били уморили от глад с макарони за закуска и в 21 в. ги били оставили без сешоар в банята? Ай сиктир бе!

30

Анонимен

преди 2 години

Доживят Таймс да ми казва какво става между хората в България! И не, не са ***, а самите украинци (за щастие не всички) предизвикват това напрежение. Не сме слепи, нито глухи. Виждаме кой какво прави.

29

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че това си е откровена лъжа. Ето затова България трябваше да заеме позиция *** пълен неутралитет.

28

Анонимен

преди 2 години

Да. Рашисткиите *** вървят добре, защото работят рамо до рамо с троловете на ГЕРБ, на възраждане и на дпс. Демел с троловете на почти всички. Дано Петков и Василев и ат силите да се борят с тия всичките горе бъдещи клиенти на прокуратурата