75

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Дамммм ми прави са завалийте. Няма и молове и кръчми, нямало аптека?!?! Така ли му викат на денонощния магазин за воддка и циггари?!? На Паничише си е супер, много пъти съм ходил в хотела на енергоремонт и цените са народни и хотела е спретнат и басейн си има и персонала е на ниво. До Сапарева баня са 15мин път с кола, ама не става да се кара пиянн щото са бая завой с пропасти, а укрите са като рашките - ходят до магазина през нощта лазейки на мотики.Като не им харесва марш

74

Анонимен

преди 2 години

Поляни няма ли на паничище да берат гъби и боровинки ама трябва да се питрудят

73

Анонимен

преди 2 години

Прави се като в Германия и Дания на палатки, а не в 4 звезден хотел.

72

Анонимен

преди 2 години

Нашите са умни също настаниха ги на лукс сега се чудят какво да обясняват.

71

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да им се обясняваме,че и ние сме бедни,затова не можем да им задоволим капризите.Това е унизителна позиция.Просто трябва да сме по-твърди с тях и да ги поставим на мястото им.

70

Анонимен

преди 2 години

Къв проблем ,че нали и там живеят българи ,дига лъжи на тия украинжи който е не доволен при Путин

69

Нане

преди 2 години

Тия лигльовци за кви се имат ве...))) я ги настанете при авганците в затворени комплекси... гриндирите потрошиха маса Народна пара за тая съсмет...

68

Анонимен

преди 2 години

Авантакис завършакис. Пока пора работает. Пора начинать работа.Вы не можете ждать годами, пока Болгария накормит вас. Болгария бедная страна.В Болгарии хорошие люди. Но вы наступите им на голову, и в конце концов они побьют вас камнями.Поняли?? Който рабзрал-разбрал.

67

Анонимен

преди 2 години

Всеки да отдели по няколко часа на ден за да стане личен асистент на украинската аристокрация.

66

Анонимен

преди 2 години

Панище е приятно. Първо на море, сега на Планина. Все-пак че от 4 на 2 звезди си е даунгрейд.

65

Анонимен

преди 2 години

Авантата свърши.Който иска да остане,да се хваща на работа и сам да се издържа.Който не иска,прав му път или в бежанските лагери.Макар че,там пък хрантутим едни други.

64

Анонимен

преди 2 години

Може ли на моето семейство да отпуснат 15-20 дни безплатно настаняване и изхранване в Паничище? Нищо, че няма аптека и катерушки. Не сме водили децата на почивка от години, от данъци, сметки и храна едвам избутваме месеца ще си прекарат страхотно сред прекрасната природа на Паничище.

63

Анонимен

преди 2 години

Българинът и без това е свикнал да е мачкан та нека се посмачка още малко заради евроатлантическата дружба и комфортът на братята украинци.

62

Анонимен

преди 2 години

Много деца българчета не са ходили на море откакто са се родили, а вече са ученици. Синът ми е в 7-ми клас. Събира всяка година за деца от класа мидички и им носим сувенири от морето. как не ги е срам да негодуват? Българите не са завели децата си нито на планина, нито на море понеже са работещи бедни. Объркали са рейса. Да потеглят час по-скоро за Брюксел! Там ще ги чакат на гарата да си настанят в Лунапарк.

61

защо

преди 2 години

Ами свържете се с афганистанските и сирийски майки и деца бежанци. Няма да са щастливи, ама от съчувствие ще се съгласят да се смените.

60

Дядо ви

преди 2 години

В Елхово и Харманли е подсигурено медицинско обслужване.

59

Е, па...

преди 2 години

И баба ми и дядо ми на село никога не са имали аптека, хлаб карат 2 пъти в седмицата от съседното село. Смесеният магазин го отварят от дъжд на вятър... И така. Но цял живот думичка не са казали милите. Лекар има на 15 километра, в най - близкия град. Пътуват до там с автобус, който минава сутринта и вечерта. Джипито им би трябвало да идва всяка срядацв селото , ако някой има нужда, но не идва редовно ...

58

Анонимен

преди 2 години

Педикюрист има ли?

57

Анонимен

преди 2 години

Все пак украинците да не забравят , че сме най-бедната страна в ЕС и една от най-бедните в Европа . С каквото можем им помагаме. Няма как да имат големи очквания .

56

Анонимен

преди 2 години

Гледам всяка от тях има златни обици и се замислих колко хора си продадоха златните обици от българките, за да си купят храна.